Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sony-a6700-recenze-nahled.jpg

Sony Alpha A6700 (RECENZIA): najlepšia kompaktná bezzrkadlovka od Sony?

Ak hľadáte kompaktnú bezzrkadlovku, neprehliadnite model Sony Alpha A6700. Ide o najlepšie vybavený model radu Sony Alpha, ktorý sa spolieha na čip formátu APS-C. Ako tento fotoaparát hodnotí vo svojej recenzii fotograf Michal Kupsa? Odpoveď nájdete v recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z5-recenze-nahled.jpg

Nikon Z5 (RECENZIA): jednoduchá bezzrkadlovka bez zásadných chýb

Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z. Fotograf Michal Kupsa s ním strávil niekoľko týždňov a o svoje postrehy a fotografie sa s vami podelí v nasledujúcom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-Z-FC-recenze-uvod.jpg

Nikon Z fc (RECENZIA): dokáže obhájiť svoju cenu?

Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-eos-r50-nahled-fotka.jpg

Canon EOS R50 (RECENZIA)

Canon EOS R50 je kompaktná bezzrkadlovka s APS-C čipom, malými rozmermi, nízkou hmotnosťou a cenou. Napriek svojej veľkosti ponúka plnohodnotný bajonet Canon RF, vysokú kvalitu fotografií a množstvo funkcií na fotografovanie aj natáčanie videa. Fotoaparát je ideálny pre mladých, začínajúcich fotografov a vlogerov. Vyznačuje sa mimoriadnou ľahkosťou a malými rozmermi, ale neobsahuje stabilizáciu na čipe. Má elektronický EVF s OLED technológiou a 2,36 Mpx rozlíšením. Ponúka širokú ponuku objektívov Canon. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-eos-r50-nahled.jpg

Cashback akcia na fototechniku Canon

Využite výhodnú zimnú cashback akciu značky Canon a zaobstarajte si nový fotoaparát alebo objektív výhodnejšie! Za nákup a registráciu produktov môžete získať späť na svoj účet až 700 €. Nenechajte si túto spätnú zľavu utiecť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-optika-nahled.jpg

Ušetrite až 500 € s fototechnikou Nikon

Vybranú fototechniku Nikon zaobstaráte od 28. 10. 2022 do 16. 1. 2023 vo výhodnej akcii. Ušetriť môžete až 500 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z50-informace.jpg

Nikon Z50 (RECENZIA) – APS-C bezzrkadlovka za priateľské peniaze

Nikon Z50 je prvá APS-C (DX) bezzrkadlovka tohto výrobcu. Vychádza z obľúbených zrkadloviek Nikon aj drahších bezzrkadloviek Z6 a Z7. Ako si fotoaparát Nikon Z50 viedol v našej podrobnej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zlata-hodina-07.jpg

Čo je zlatá hodina a ako ju využiť?

Prestaňte vytvárať stále rovnaké fotografie! Začnite pracovať so svetlom, jeho farbou a výsledné zábery budú vyzerať ako od profesionálneho fotografa. V našom článku si vysvetlíme, čo je to zlatá a modrá hodina a ako ich na želaný fotografický efekt využiť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/2681fd1e-5508-46c1-b008-397b69ec73fc.jpg

Sony A7: Bezzrkadlovka profesionálnych kvalít

Praktická bezzrkadlovka malých rozmerov, nízkej hmotnosti, a napriek tomu profesionálnej výbavy. To je Sony A7, prvý full-frame fotoaparát svojho typu od japonskej spoločnosti na trhu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e95f79ce-95cb-466f-b767-ce32f7c552f4.jpg

Canon EOS R (RECENZIA) – Dokonalá bezzrkadlovka?

Otestovali sme prvý pokus Canonu o Full frame bezzrkadlovku Canon EOS R, ktorá neskutočne dobre fotí a natáča video aj na pomery digitálnych zrkadloviek, oproti ktorým ale ponúka výrazne nižšiu hmotnosť a kompaktnejšie rozmery. Kapitolou samou o sebe je systém zaostrovania, ktorý funguje aj za veľmi slabého osvetlenia. Podrobnejšie informácie a fotografie z testovania nájdete v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fujifilm-x-t3-nahled.jpg

Fujifilm X-T3 (PREVIEW)

Nová bezzrkadlovka Fujifilm X-T3 vás dostane svojím retro dizajnom. V útrobách ale počítajte s tou najmodernejšou technikou na čele s novým obrazovým snímačom, natáčaním plnoformátového 4K videa a bezdrôtovou konektivitou. Čo ďalšie skrýva v technických špecifikáciách a koľko bude stáť? Na to nájdete odpoveď v tomto preview. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z6-z7-preview-2.jpg

Nikon Z6 a Nikon Z7 (PREVIEW)

Nikon predstavil dve dlho očakávané novinky – bezzrkadlovky Nikon Z6 a Nikon Z7 s Full Frame senzorom Nikon FX, ktoré majú rozlíšenie 24,5 Mpx (Z6) a 45,7 Mpx (Z7). Kedy budú tieto bezzrkadlovky dostupné a koľko budú stáť? Všetko sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-fotit-architekturu-nahled.jpg

Fotenie architektúry s bezzrkadlovkami Olympus

Chcete fotiť architektúru na dovolenke alebo kedykoľvek vo voľnom čase? Každý fotografický žáner má svoje pravidlá, a my vám ukážeme, aké by ste mali dodržiavať na získanie tých najlepších fotografií zaujímavých stavieb. Môžete na to využiť napríklad fotoaparáty Olympus a pri ich nákupe využiť značnú zľavu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fotografovani-portretu-01.jpeg

Ako fotiť portrét

Radi fotografujete a chceli by ste zlepšiť svoje zručnosti vo fotografovaní portrétov? Potom sme pre vás pripravili ucelený článok s niekoľkými tipmi ako správne fotografovať portréty, aký vybrať fotoaparát a objektív a ako osvetliť fotografovanú scénu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fujifilm-xt100-02.jpg

Fujifilm X-T100 (PREVIEW)

Pre nadšených fotografov Fujifilm predstavil novú bezzrkadlovku Fujifilm X-T100, ktorá obsahuje niektoré prvky z vyšších modelových radov. Snímací čip s rozlíšením 24 Mpx, inteligentné zaostrovanie a elektronický hľadáčik tu patrí do základnej výbavy. Čo na to ale povie cenovka a kedy vôbec bude dostupný? Dočítate sa v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oceneni-tipa-2018-1.jpg

Ocenenia TIPA 2018 – Canon a Sony opäť vo vedení

Radi by ste si zaobstarali nový kúsok fotovybavenia a neviete po čom zrovna siahnuť? Možno by vám mohol pomôcť názor odborníkov z celého sveta, ktorí sa každoročne stretnú a pod záštitou asociácie TIPA vyberajú tie najlepšie výrobky nielen na poli digitálnej fotografie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/aktualizace-software-1.jpg

Ako aktualizovať firmware fotoaparátov a objektívov?

Pre dokonalú funkčnosť fotoaparátu alebo zrkadlovky by ste občas mali skontrolovať aktuálnosť ich firmvéru rovnako ako pri svojom smartfóne alebo počítači. V našom článku vám poradíme, ako skontrolovať dostupnosť najnovších aktualizácií a ako ich tiež správne nainštalovať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fujifilm-x-a5-034.jpg

Fujifilm X-A5 (RECENZIA)

Spoločnosť Fujifilm prichádza na trh s novou bezzrkadlovkou Fujifilm X-A5. Rovnako ako predchodca zostáva pri 24 Mpx snímači a výklopnom dotykovom displeji. Aké sú naše dojmy z používania a ponúka Fujifilm X-A5 nejaké pridané funkcie? Odpoveď nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sony-alpha-a7-iii.jpg

Sony Alpha A7 III (PREVIEW)

Príliv fotografických noviniek pokračuje. Tentoraz sa radujú priaznivci značky Sony, ktorá predstavila Full Frame model Alpha II. Nástupca bezzrkadlovky Alpha 7 II (skrátene A7 II) ponúkne päťosovú stabilizáciu snímača s účinnosťou až 5EV, Ultra HD video s dátovým tokom 100 Mb/s alebo Full HD video so snímkovaním 120 fps. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fujifilm-x-H1_3.jpg

Fujifilm X-H1 (PREVIEW)

Fujifilm X-H1 je nepochybne jedným z najočakávanejších fotoaparátov roku 2018. Špekulácií ohľadom novej vlajkovej lode bolo naozaj veľa. Ktoré sa potvrdili? Aké sú vylepšenia oproti modelu X-T2? Poznáme konečnú podobu a parametre nového Fuji X-H1. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií