Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/realme-c55-nahled.jpg

Tento telefón má veľmi podarený dizajn aj peknú výbavu, stojí ale menej ako 205 eur

Realme C55 je pomerne solídne vybavený mobilný telefón za málo peňazí. Stojí necelých 205 eur a ponúkne napr. 8 GB pamäte RAM, slušný displej alebo aj pekný dizajn. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pravidla-basketbal.jpg

Pravidlá basketbalu

Pravidlá basketbalu nie sú vôbec zložité – možno aj preto patrí tento dynamický šport k tým najobľúbenejším na svete. Má táto hra nejaké záludnosti? Čo je zakázané a čo naopak dovolené? A ako vyhrať zápas? Odpovede na všetky tieto otázky nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bitcoin-myty-fakta.jpg

Mýty a fakty okolo Bitcoinu

Dnes sa pozrieme na niekoľko často opakovaných mýtov, ktoré sa objavujú v súvislosti s Bitcoinom. Je pravda, že Bitcoin slúži takmer výhradne kriminálnikom? Je Bitcoin anonymný? Predstavuje ťažba bitcoinu riziko pre našu planétu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bitcoin-budoucnost.jpg

Bitcoin – história a budúcnosť

O kryptomenách sa hovorí ako o hračke geekov. Opak je pravdou! Prečo kryptomeny vznikli? Kto položil ich základy? A majú reálne využitie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-procesor-nahled.jpg

Mobilné procesory Intel – prehľad a porovnanie

Práve sa chystáte k výberu kvalitného notebooku a chcete, aby fungoval bezchybne niekoľko rokov? Procesor je jeho kľúčovou súčiastkou a rozhodne nie je dobré podceniť jeho výber. Viete, čím sa jednotlivé procesory od seba líšia a pre akú činnosť sú určené? Pripravili sme pre vás prehľad a porovnanie mobilných procesorov Intel. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stable-coins-nahled.jpg

Stable coins (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Kryptomena so stabilnou hodnotou – stable coin – býva označovaná za svätý grál kryptomien. Aké sú prístupy a reálne príklady? Prečo nie je decentralizované prevádzkovanie stable coinu jednoduchou záležitosťou? Dočítate sa v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/intel-coffee-lake-h-recenze-testy.jpg

Intel Coffee Lake-H – 6 jadier v podaní Asus Zephyrus GX501GI (RECENZIA A TESTY)

Príchod novej generácie procesorov Intel Coffee Lake do mobilného segmentu sme si nemohli nechať ujsť. Pozreli sme sa na výkonový prínos a prevádzkové vlastnosti prvého notebookového šesťjadra aj na kvality notebooku ASUS Zephyrus GX501GI, v ktorom sa táto novinka nachádza. Okrem detailného rozboru šasi, displeja a hardvéru sa tiež môžete tešiť na porovnanie výkonu s aktuálnym kráľom herného sveta, i7-8700K. Ako tento súboj dopadol? Nadišiel už čas na upgrade aj zo starších výkonných laptopov? Čítajte v našej podrobnej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amd-ryzen-5-2400G-nahled.jpg

AMD Raven Ridge a Ryzen 2000, prečo a ako updatovať BIOS?

Staršie, ale aj nové základné dosky s päticou AM4 síce podporujú nové procesory Raven Ridge, ale až po aktualizácii BIOS/UEFI. Ide síce o pomerne jednoduchú záležitosť, ale ak nemáte kompatibilný procesor po ruke, máte smolu. Nechajte si základnú dosku otestovať skúsenými technikmi z Alzy. Jedine tak budete mať záruku, že vám nové procesory AMD pobežia úplne bez problémov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/microled-samsung.jpg

Hit veľtrhu CES 2018, MicroLED od Samsungu

V oblasti televízorov bodoval na CES 2018 Samsung. Jeho 146" obrazovka „The Wall“ sa totiž pýši technológiou MicroLED, ktorá bola dostupná len na malých uhlopriečkach. Čo nám MicroLED prinesie a je naozaj lepší ako OLED? Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií