AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/monitor-samsung-g9.jpg

Uvidíte až za roh: Obrí 49" zahnutý herný monitor Samsung G9 Neo!

Nový zahnutý 49" monitor Samsung Odyssey G9 Neo je ako zo Star Treku: Nielen svojím dizajnom, ale hlavne funkciami! Má lokálne podsvietenie, vysokú obnovovaciu frekvenciu a vďaka tomu v hrách uvidíte až za roh! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monitory-msi-artemys.jpg

MSI ARTYMIS – zakrivenie monitora 1000R je pre hráčov najlepšie. Prečo?

Nové monitory MSI ARTYMIS sa snažia osloviť hráča najmä výrazným zakrivením 1000R, ktoré výborne kopíruje zorné pole. Medzi ich prednosti ale patrí aj rýchly 165 Hz panel. Viac sa o týchto novinkách dočítate v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-Legion-y25-25-nahled.jpg

Monitory Lenovo: ideálne na home-office aj zábavu

Kvalitný monitor je základom každej kancelárie – a tej domácej o to viac. Spoločnosť Lenovo ponúka širokú škálu monitorov s kvalitným obrazom a výbornou ergonómiou. Ideálne si rozumie s notebookmi Lenovo. Čo všetko je k dispozícii a akými funkciami sa chváli? A je v ponuke aj niečo pre hráčov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-odyssey-g9-nahled_1.jpg

Samsung Odyssey: Zakrivené monitory s uhlopriečkami 27“, 32“ aj 49“! (RECENZIA)

Zakrivené monitory sú pre oko prirodzenejšie a ponúkajú pohodlnejšiu prácu. Dnes sa pozrieme na tri zahnuté monitory Samsung Odyssey: Od lacného 27“ modelu G5, cez optimálny 32“ model G7 až po gigantický model s uhlopriečkou 49“! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-odyssey-g9-nahled.jpg

Nové monitory Samsung Odyssey vás pohltia

Nové monitory Odyssey G5, G7 a G9 od spoločnosti Samsung bezpochyby nadchnú všetkých hráčov. Prinesú nové herné zážitky a vďaka zakriveniu, ktoré zodpovedá šírke ľudského zorného poľa, vás doslova pohltia. Čo všetko ponúkajú a na aké moderné technológie sa budete môcť spoľahnúť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/monitory-usb-c-philips-nahled.jpg

Monitory Philips s USB-C: Aké výhody prinášajú?

Jedným z mnohých zariadení, na ktorých sa začína objavovať konektory USB-C, sú aj monitory. Pomáhajú v mnohých oblastiach, vrátane efektivity práce. Čo všetko ponúkajú a ako nám môžu poslúžiť? Aké majú výhody? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e1526ad4-600e-42a5-8476-08aa435b46ab.jpg

ViewSonic VX58: Zakrivené herné monitory s vysokou obnovovacou frekvenciou

Hľadáte cenovo dostupné herné monitory? Potom sa vám budú tohtoročné novinky od ViewSonic páčiť. Sú zakrivené a ponúknu napríklad obnovovaciu frekvenciu 144 Hz. V zálohe ale majú aj ďalšie tromfy. Ako sa podarili? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/XG3202-C-s.jpg

Monitor ViewSonic XG3202-C (RECENZIA)

Čo robí z obyčajného monitora ten herný? Rozdielov je veľa. Nesmiete pozerať len na odozvu a rozlíšenie, keď iné parametre sú možno aj podstatnejšie. Napríklad obnovovacia frekvencia, synchronizácia obrazu s výstupom grafickej karty alebo výber z viacerých konektorov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hp-z-display-z38c-nahled.jpg

HP Z Display Z38c je obrí zakrivený LCD monitor

Ak hľadáte monitor, ktorý vám poskytne ozajstný prehľad pri práci alebo kvalitnejší herný pôžitok, bude to tento. HP Z Display Z38c je jedným z najväčších zakrivených LCD monitorov na trhu. Svojim rozlíšením zastúpi dokonca dva klasické monitory, a tak môžete pracovať efektívnejšie ako kedykoľvek predtým. Čo všetko monitor ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hp-envy-27s-envy-34-nahled.jpg

Dizajnové monitory HP s 27" a 34" uhlopriečkou prekonajú konkurenciu

HP nedávno predstavilo dve dizajnové novinky, monitory s 27" a 34" uhlopriečkou. Oba ponúkajú reprezentatívny dizajn a zaujímavé obrazové parametre. V čom sú lepšie než mnohé podobné monitory ostatných značiek? Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií