AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-the-ancient-gods-part-two-recenze-logo.jpg

Doom Eternal: The Ancient Gods – Part Two (RECENZIA) – Riadne zakončenie príbehu FPS roka 2020?

Rozdelením deja hier na niekoľko častí sú známe predovšetkým epizodické adventúry. Tie na tomto prvku do istej miery stavajú svoju hrateľnosť, pretože nie je nič lepšie ako v jednej kapitole hráčov napnúť a nechať čakať na ďalšiu. FPS sa touto cestou veľmi nevydávajú. Otvorený koniec príbehu DOOM Eternal: The Ancient Gods – Part One bol kvôli tomu prekvapením, ktoré nás nabudilo na The Ancient Gods – Part Two. Ako na tom očakávané finále je, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-soundtracky-priscilla-nahled.jpg

Najvydarenejšie herné soundtracky – Hráme tiež ušami (TÉMA)

Najsilnejšie herné zážitky, ktoré si odnášame zo svojich najobľúbenejších titulov, nie sú tvorené len dianím na obrazovke. Podstatnú časť nášho dojmu totiž tvoria tiež sluchové vnemy, či už ide o samotné efekty, alebo sprievodnú hudbu. Práve melódiám zloženým na dokreslenie atmosféry sa budeme venovať v našom špeciáli, v ktorom vám odporučíme soundtracky, ktoré si sami radi vypočujeme aj bez samotných hier. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-cover-nahled_1.jpg

DOOM Eternal (RECENZIA) – Pekelný masaker, ktorý vás nesmie minúť

Jedna z najočakávanejších FPS tohto roka už prakticky klope na dvere. V našej redakcii sme mali v minulých dňoch možnosť niekoľkokrát prejsť príbehovú kampaň Doom Eternal pre jedného hráča. Čo na ňu hovoríme, aké má tempo hra samotná a či sa celok od roku 2016 niekam posunul, vám povie naša obsiahla recenzia, z ktorej sa dozviete aj optimalizáciu hry. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/doom-eternal-doomguy-sword-nahled.jpg

Doom Eternal má byť väčší a rýchlejší ako jeho predchodca (NOVINKA)

Odklad Doom Eternal nás veľmi nepotešil, chápali sme však, že je občas lepšie počkať ako vo finále dostať do rúk hru, ktorá nie je dokončená, a tak sme sa s odložením nakoniec zmierili. V minulých dňoch si toto očakávané dielo mohla hŕstka vyvolených novinárov vyskúšať na vlastnej koži. Aké dojmy v nich titul z dielní id Software zanechal, či má tentoraz hmatateľnejší príbeh a ako sa podarila technická stránka, vám povedia nasledujúce odseky. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií