AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ethereum-logo-nahled.jpg

Ethereum (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Po bitcoine je dnes druhou najpopulárnejšou virtuálnou menou ethereum. Zaujíma vás, čo je ethereum? V čom sa líši od bitcoinu? Pomôžeme vám pochopiť koncept celej ethereum siete, vieme, ako sa ethereum ťaží a poradíme, ako používať krypto peňaženky! V našom článku sa dozviete všetko, čo chcete o ethereu vedieť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/peneznost-bitcoin-ethereum-nahled.jpg

Peňažné aspekty Bitcoinu a Etherea

Existuje šanca, že sa Bitcoin alebo Ethereum stanú globálnymi peniazmi? Čo všetko je potrebné na to, aby sa kryptomeny mohli takými globálnymi (a neštátnymi) peniazmi stať? Nielen na tieto otázky nájdete odpoveď v našom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kryptomeny-kurzy-logo.png

Kryptomeny kurzy – Zoznam najdôležitejších kryptomien

Základné informácie o najznámejších kryptomenách. Aktuálne kurzy Bitcoinu, Litecoinu, Ripple a mnohých ďalších! Aké sú výhody a nevýhody kryptomien z Top15? Čítajte nás článok! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ethereum_2.png

Nákladnosť Ethereum transakcií dosiahla historické maximum

V pondelok 2.7. minuli používatelia platformy Ethereum 2,7 milióna dolárov za transakčné poplatky. Ide o historický najvyššiu čiastku za jediný deň. Priemerná transakcia stála 5,50 dolárov. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/fred.png

St.Louis Fed zahrnul do databáz ceny kryptomien

St.louiská pobočka americkej centrálnej banky Fed, známa medzi ekonómami svojím nástrojom pre analýzu trhových a vládnych dát FRED, zahrnula do svojich databáz ceny kryptomien. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/schiphol.JPG

Amsterdamské letisko motivuje cestujúcich meniť fiat za kryptomeny

Amsterdamské medzinárodné letisko Schiphol inštalovalo v odletovej hale bitcoinový automat (BTM), s cieľom motivovať cestujúcich opúšťajúcich krajinu, aby si zvyšné eura vymenili za kryptomeny bitcoin či ether. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ethereum_1.png

SEC: Ethereum nie je investičný nástroj, nespadá pod prísnu reguláciu

Trhy s kryptomenami vo štvrtok pozitívne reagovali na vyjadrenie predstaviteľa finančného regulátora Securities and Exchange Commission (SEC) – ten povedal, že Ethereum nepovažuje regulátor za securities, čiže investičný nástroj spadajúci pod rovnakú úroveň regulácie, ako napríklad akcie. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/coinbase_2.png

Coinbase spustila indexový fond pre veľkých investorov

Coinbase, jedna z najväčších svetových kryptomenových zmenární, spustila v stredu 12.6. fond zameraný na veľkých investorov. Minimálny vklad je 250 tisíc dolárov. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ethereum.png

Zlé nastavenie Ethereum klientov viedlo k únikom za 20 miliónov dolárov

Aplikácie a ťažobné rigy zamerané na Ethereum môžu strácať prostriedky, ak je Ethereum klient zle nastavený. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dappradar.png

Aké sú najpoužívanejšie Ethereum aplikácie?

Čas od času sa ľudia pýtajú, aké sú najpoužívanejšie tzv. dApps – decentralizované aplikácie, typicky bežiace na platforme Ethereum. Stránka Dappradar presne tieto štatistiky ponúka na prehliadnutie. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/coinbase_1.png

Coinbase usiluje o povolenie obchodovať blockchainové securities

Najväčšia americká kryptomenová zmenáreň Coinbase v stredu oznámila, že zintenzívňuje svoje snahy o získanie licencií na obchodovanie investičných nástrojov (securities). Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/blockchain-religion.jpeg

Spoluzakladateľ projektu Augur zakladá „blockchainové náboženstvo“

Matthew Liston, spoluzakladateľ projektu Augur, nedávno oznámil, že zakladá nové náboženstvo využívajúce platformu Ethereum. Projekt sa volá 0xΩ. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/eos-eth.jpg

Za prepad ceny etheru pravdepodobne môže výpredaj zo strany EOS tímu

Projekt EOS vybral od investorov cez 1 milión etherov (cez 500 miliónov dolárov) a v minulých dňoch boli zaznamenané predaje stoviek tisíc etherov, pravdepodobne pochádzajúcich z peňaženiek projektov. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/augur.png

Spor o Augur a 152 miliónov dolárov

Augur v roku 2015 vybral v rámci ICO 5 miliónov dolárov, počas rokov sa však jeho kapitalizácia rozrástla na dnešných 440 miliónov dolárov. Liston preto žaluje spoločnosť o 152 miliónov dolárov. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/farm_small.jpg

Množia sa prípady nelegálnej ťažby kryptomien

V posledných mesiacoch sa množia prípady, keď ťažiari bitcoinu, etheru či iných kryptomien zneužívali špeciálne tarify na elektrinu a svoje ťažobné operácie tak vykonávali v rozpore so zákonmi. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Consensus_Logo_Lockup_consensus2018_lockup_4c.png

Consensus: kritika newyorskej BitLicense naberá na sile

Erik Voorhees, CEO populárnej zmenárenskej služby ShapeShift, na adresu BitLicense poznamenal: „Sme tu dve míle od Sochy slobody a nemôžeme si ani medzi sebou predávať CryptoKitties. To je úplne absurdné.“ Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Rsk-ripio-RCN.png

Bitcoinový sidechain RSK slávi prvé úspechy

RSK, projekt pre implementáciu smart contractov do bitcoinového ekosystému, oslavuje prvý úspech – podporuje ho svojim výpočtovým výkonom 10 % bitcoinových ťažiarov. Prežije Ethereum konkurenciu na poli smart contractov zo strany kryptomenového kráľa? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/upbit.jpg

Najväčšia kórejská burza UPbit vyšetrovaná v rámci podozrenia zo sprenevery

Najväčšia kryptomenová burza v krajine je podozrivá z neautorizovaného predaja kryptomien, ktoré u nej mali klienti v držaní. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/krypto-clanky-novinky.jpg

Zakladateľ spoločnosti Google vyzdvihuje vplyv ťažby na rozvoj hardvéru

Sergey Brin vyzdvihuje vplyv ťažby kryptomien na rozvoj výpočtovej kapacity hardvér v posledných rokoch. Viac v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/krypto-bleskovky_thumb_2.jpg

Ethereum pod drobnohľadom regulátorov SEC, CFTC

Na platforme Ethereum v posledných rokoch vznikajú desiatky projektov ICOs. ICOs a s nimi aj Ethereum si preto v poslednej dobe získavajú čoraz väčšiu pozornosť regulátorov, keďže tieto aktivity údajne z regulačného pohľadu spĺňajú definíciu ponuky cenného papiera. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií