PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/atlas-fallen-key-art-nahled.jpg

Atlas Fallen (RECENZIE – Súhrn)

Autori série The Surge vytvorili nové fantasy akčné RPG, v ktorom sa pozriete do ľudského sveta sužovaného krutými bohmi, ktorého poslednou nádejou je hrdina s magickou rukavicou schopnou ovládať piesok a vytvárať z neho zbrane. Atlas Fallen ponúka hack and slash súboje v štýle série Devil May Cry a kampaň zameranú na príbeh s možnosťou prejsť celú hru v kooperácii. Všetko, čo o Atlas Fallen potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blacktail-cover-nahled.jpg

Blacktail (RECENZIA) – Slovanské mýty ožili

V prvotine poľského štúdia The Parasight nahliadneme pod pokrievku jednému slovanskému mýtu. Ako sa akčná adventúra Blacktail hrá, sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/warhammer-40000-space-marine-2-cover-logo.jpg

Warhammer 40,000 Space Marine 2: príbeh, platformy, gameplay a ďalšie info

Roky čakania niektorých herných fanúšikov univerza Warhammeru 40,000 sú konečne na konci. Značka Warhammer 40,000 Space Marine sa vracia as ňou aj kapitán Titus. Akým nepriateľom budeme musieť čeliť v rámci nového príbehu, ako bude teoreticky vyzerať gameplay, a či je tu šanca na to, že Warhammer 40,000 Space Marine 2 dostane rovnako ako predchodca češtinu, si môžete prečítať v našom špeciále.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/a-plague-tale-requiem-oznameni-cover-nahled_1.jpg

A Plague Tale: Requiem: dátum vydania, platformy a ďalšie info

Akčná adventúra A Plague Tale: Innocence bola jedným z veľmi príjemných prekvapení roku 2019. Francúzske štúdio Asobo nás vzalo do svojej domoviny v ére storočnej vojny, v ktorej si okrem vojenského konfliktu museli dávať ľudia pozor na mor a húfy potkanov. Mysteriózny nádych príbehu nadchol veľa hráčov, takže pokračovanie dobrodružstiev šľachtických súrodencov Amicie a Huga sa ponúkalo. Volá sa A Plague Tale: Requiem a v našom článku sa dozviete všetko, čo o hre vieme. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/curse-of-the-dead-gods-cover-nahled_1.jpg

Curse of the Dead Gods (RECENZIA) – Za prekliatím do tajomného chrámu

Curse of the Dead Gods je zástupca žánru rogue-like vývojárskeho štúdia Passtech Games. Tí vo svojom titule stavili hlavne na návykovú a veľmi zábavnú hrateľnosť, zatiaľ čo vypustili príbehové pozadie. Tento (pre niekoho) nedostatok, ale skvele vyvážili nevšednými mechanikami, vďaka ktorým si hru dokážete užiť aj tak. Ako sa Curse of the Dead Gods hrá a prečo by ste mu mali dať šancu, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/snowrunner-recenze-main1-nahled.jpg

SnowRunner (RECENZIA) – Keď sa zo škaredého Wartburgu stane Hammer H2

Štúdio Saber Interactive začalo so sériou plnou mazľavého blata a ťažkotonážnej techniky v roku 2014 na Kickstarteri, a hoci išlo o úspešný indie titul, vtedajší vydavateľ to pravdepodobne cítil inak a po rozporoch sa vývoj pokračovanie zastavil, aby v roku 2017 vyšla už pod záštitou Focus Home Interactive vylepšená verzia s názvom Spintires: MudRunner. Pokračovanie s názvom SnowRunner však zaraďuje vyššiu rýchlosť a razí si cestu medzi absolútnu špičku. Viac prezradí naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-20-traktor-nahled.jpg

Farming Simulator 20 (Mini RECENZIA) – Z mobilov rovno na Nintendo Switch

Na PC patrí séria Farming Simulator vďaka svojim kvalitám medzi jedny z najhranejších simulátorov vôbec. Dosť jej v tomto smere pomáha fakt, že na tejto platforme ponúka kooperáciu. Teraz jej najnovší zástupca mieri na Switch, kde nemá táto značka tak istú pozíciu. Ako sa páči v našej redakcii, či dosahuje kvalitatívnych štandardov hybridnej konzoly spoločnosti Nintendo a v čom by mohol byť Farming Simulator 20 lepší, vám povie naša recenzia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-surge-2-season-pass-nahled.jpg

The Surge 2 (RECENZIA) – Jericho City otvára svoje brány

Nemecké štúdio Deck13 Interactive sa znovu vydáva na pole hardcore akčných RPG a nadväzuje na svoj úspešný titul The Surge jeho priamym pokračovaním. Podarí sa im vo svojej novej hre vyvarovať chýb jej predchodcu a prinesú hráčom lepší, väčší a zábavnejší druhý diel? To sa dozviete v recenzii The Surge 2.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/greedfall-panorama-nahled.jpg

GreedFall (RECENZIA) – Solídne spracovaná výprava na ostrov Teer Fradee

Na hernej scéne sú desiatky štúdií, ktoré počas svojej existencie nevytvoria žiadne skutočne výrazné dielo, napriek tomu sa však snažia stabilne produkovať nové hry, ktoré by im mohli pomôcť preraziť. Vývojárska spoločnosť Spiders patrí medzi tie menej úspešné, teraz však majú v rukáve ambiciózne vyzerajúce akčné RPG GreedFall, prostredníctvom ktorého sa chcú dostať do vyššej ligy. Ak vás zaujíma, či sa im to podarilo, rozhodne si prečítajte našu recenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obr1-nahled.jpg

World War Z (PREVIEW) – nemŕtva horda sa rýchlo blíži

Zombie tematika sa dá považovať za nevyčerpateľný zdroj, ktorý ponúka do budúcnosti prácu nielen filmárom v Hollywoode, ale aj herným vývojárom. Vďaka jej atraktivite k nám v minulosti dorazil rad smrťou sršiacich titulov na čele s neslávne známym OVERKILL´s The Walking Dead, ktorý sa veľmi nepodaril. Aktuálne sa snažia pomyselné prekliatie žánru prelomiť tvorcovia zo Saber Interactive, ktorých nový projekt, third-person strieľačku World War Z, vám predstavíme v dnešnom preview.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/plague-cover.jpg

A Plague Tale: Innocence (RECENZIA) – morová rana po francúzsky

Francúzske štúdio Asobo siahlo po motívy novej adventúry do histórie svojho národa a prináša nám vlastný pohľad na storočnú vojnu, ktorá brutálne zničila krajinu galského kohúta. Na tiahly konflikt sa pozrieme očami mladej šľachtičnej Amicie de Rune, ktorá chráni svojho chorého brata. Tomu ide po krku inkvizícia a je len na vás, či odhalíte jej motiváciu. Podaril sa titul A Plague Tale: Innocence, alebo si nesie prekliatie vydavateľa Focus Home?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e464412d-ff7e-4b9e-b7f7-3f3d9eaa4d1e.jpg

Insurgency: Sandstorm (RECENZIA) – vydarené FPS z Blízkeho východu

Pokračovanie slávnej realistickej strieľačky Insurgency, ktorú má na svedomí spoločnosť New World Interactive, pred pár dňami dorazilo na náš pevný disk. Ako na nás zapôsobila jeho finálna verzia, v čom sa líši od hry, ktorá nám bola prezentovaná v Bete a rad ďalších informácií si máte možnosť prečítať v recenzii Insurgency: Sandstorm.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/battlefleet-gothic-armada-2-chaos-uvod-nahled.jpg

Battlefleet Gothic: Armada II (RECENZIA) – riadna bitka o osud vesmíru môže začať

Svojou prvotinou zaujalo vývojárske štúdio Tindalos Interactive nejedného fanúšika RTS. Teraz tvorcovia dúfajú, že podobne nadchnú svet tiež so svojou stratégiou Battlefleet Gothic: Armada II, ktorá oproti svojej predchodkyni disponuje nielen prepracovanejšou kampaňou. Ako veľmi sa novinka zo sveta Warhammeru 40K podarila, si máte možnosť prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/0e30cba1-51b3-4974-bddc-b7e2c528e280.jpg

Call of Cthulhu (RECENZIA) – Výlet na tajuplný ostrov

Doteraz naskrz strategicky orientovaní vývojári z Cyanide Studio nám pred niekoľkými dňami dali k dispozícii nový horor Call of Cthulhu, inšpirovaný dielami svetoznámeho spisovateľa HP Lovecrafta. Či v nás zanechalo minimálne tak dobré dojmy ako ich nedávno recenzovaná ťahovka Space Hulk: Tactics, si môžete prečítať v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/5ee074f2-98a1-4f33-bc19-18a94ba1993f.jpg

Space Hulk: Tactics (RECENZIA) – V útrobách vesmírneho obra

Cyanide Studio nám umožnilo skrz ťahovú stratégiu Space Hulk: Tactics po dlhšej dobe opäť zavítať od univerza Warhammeru 40K, v ktorom sme v minulých dňoch strávili niečo cez dvadsať hodín. Aké dojmy v nás Space Hulk: Tactics zanechal, čím sa líši od konkurenčných projektov a mnoho ďalšieho, si prečítate v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fear-the-wolves-cover-key-art-nahled.jpg

Fear The Wolves (Mini RECENZIA) – s priemerom už dnes neprerazíš

Nedávno vypustený Apex Legends celému hernému svetu jasne ukázal, že na BR scéne je stále miesto na nové inovatívne projekty, ktoré celý žáner určitým spôsobom posunú dopredu. Pred niekoľkými dňami vydaná FPS Fear The Wolves sa rovnako ako vychádzajúca hviezda od Respawnu snaží preraziť skrz prvky, ktoré ostatné diela neponúkajú. Ako sa jej to darí, vám povie naša recenzia zacielená práve na nový titul vývojárskeho štúdia Vostok Games.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/master-of-anima-logosmall.jpg

Masters of Anima (RECENZIA) – V čele neživej armády

Masters of Anima je neobvykle ladená akčná adventúra, za ktorou stojí Passtech Games. Na čele armády neživých bojovníkov bojujete proti kamenným titánom, ktorí sa snažia zničiť všetko, na čom vám záleží. Informácie o tom, ako veľmi sa nám tento duchovný pokračovateľ série Overlord páčil, nájdete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/59188022-ece5-4954-8032-27d4e1760363.jpg

Farming Simulator 19 (RECENZIA) – Kráľ zostáva nezosadnutý

Keď sme na začiatku roka recenzovali Pure Farming 2018, neraz sme si so slzičkou v oku spomenuli na sériu Farming Simulator. Tú má na svedomí skúsená vývojárska spoločnosť Giants Software, ktoré nám pred pár dňami umožnila otestovať nového zástupcu svojej slávnej značky, Farming Simulator 19. Čítajte našu recenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vampyr-logosmall_1.jpg

Vampyr (PREVIEW a NOVINKY) – Autori opisujú prácu s príbehom a prezrádzajú dátum vydania

S každým týždňom zaujímavejšie akčné RPG Vampyr od francúzskeho štúdia Dontnod konečne dostalo konkrétny dátum vydania. V úlohe upíra menom Jonathan Reid budete v Londýne roku 1918 vyčíňať (alebo ho zachraňovať) už 5. júna. Nielen to však autori predstavili vo svojom štvordielnom vývojárskom denníčku, o ktorom si môžete prečítať v našom podrobnom preview.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/spintires-mudrunner-logosmall_2.jpg

Spintires: MudRunner (RECENZIA) – bahnitá nirvána pre milovníkov ťažkej techniky

Nečakane zábavný simulátor pre všetkých milovníkov ťažkej lesnej či armádnej techniky. Spintires: MudRunner ponúka nielen vopred pripravené výzvy, ale tiež rozsiahle mapy, kde sa môžete až s tromi hráčmi do sýtosti vyšantiť v zabahnenom prostredí ruskej lesostepi. V našej recenzii sme otestovali verziu pre PlayStation 4.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií