AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Video_Recenze_03_2022_2160x1080.jpg

Elden Ring (RECENZIA) – FromSoftware triumfuje na celej čiare

Rovnako ako mnohí iní, aj my sme Elden Ring napäto očakávali od jeho prvého oznámenia na E3 2019... a konečne sme sa dočkali. Je tu najnovšia hra od režiséra Hidetaka Miyazakiho a navyše s príbehom vytvoreným s pomocou autora Hry o tróny, Georgea R. R. Martina. Dokážete si predstaviť videoherný svet, ktorý by ste chceli preskúmať viac? Vydajte sa s nami do miest, kde bohovia umierajú, ich potomkovia prichádzajú o rozum a vy ste jediní, kto môže nastoliť poriadok.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-cover-nahled.jpg

Elden Ring (INFO) – hardvérové požiadavky, rozsah sveta, co-op atď.

Elden Ring možno označiť za jednu z najlepších hier roku 2022. Japonskí vývojári z FromSoftware využili všetky svoje skúsenosti, ktoré počas tvorby souls-borne hier získali a s maleou pomocou spisovateľa George R. R. Martina vytvorili kolosálne akčné RPG. To obsahuje organický open-world, tuhé súboje s bossmi, tajuplný svet s bohatým lorom a pritom si zachováva tú „fromSoftú stopu“, ktorú sa fanúšikovia tohto štúdia naučili milovať a nenávidieť zároveň.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bloodborne-2-title-nahled.jpg

Bloodborne 2 (ŠPEKULÁCIE) – bude, alebo nebude?

Od vydania hororovej PS4 exkluzivity Bloodborne štúdia FromSoftware už uplynulo niekoľko rokov, fanúšikovia na oznámenie druhého dielu ale stále márne čakajú. Poslednou dobou sa však vďaka easter eggom schovaným v PS VR titule Déraciné objavujú špekulácie o pripravovanom 2. diele. Je na týchto teóriách niečo pravdy, alebo ide o obyčajné fantázie?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sekiro-shadows-die-twice-thumb.jpg

Sekiro: Shadows Die Twice (RECENZIA) – samurajská smršť vystupuje z tieňa Dark Souls

Keď štúdio FromSoftware v roku 2017 oznámilo začiatok prác na novej hre, väčšina z nás tak nejako automaticky predpokladala pokračovanie Dark Souls či Bloodborne. Čas však ukázal, že sme boli vedľa ako tá sakura a namiesto toho sme sa dočkali samurajskej akcie Sekiro: Shadows Die Twice. Bude tento titul kráčať svojou vlastnou cestou, alebo sa vydá po hodvábnej ceste vyšliapanej svojimi predchodcami?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/dark-souls-remastered-tipy-small.jpg

Žiť a zomrieť v Dark Souls – rady pre začiatočníkov

Séria Dark Souls je preslávená skvelou hrateľnosťou, predovšetkým ale vysokou obťažnosťou, ktorá môže veľa ľudí ľahko odradiť. Pre tých z vás, ktorí s týmito akčnými RPG ešte nemali tú česť, sme si pripravili pár tipov uľahčujúcich neľahké začiatky. Ako sa teda prebiť prvými hodinami a nezblázniť sa pri tom, sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií