Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/intel-skylake-x.jpg

Procesory Intel Skylake-X (VŠETKO ČO VIEME)

Higendová platforma Intel Basin Falls dorazí prekvapivo veľmi skoro. Už teraz však môžeme aspoň naznačiť, že prinesie až 18-jadrové procesory Skylake-X, ktoré konkurenčné AMD Ryzen úplne zatienia. Koľko budú stáť, akú budete potrebovať základnú dosku a kedy ich začneme predávať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD-Ryzen-nahled.jpg

Procesory AMD Ryzen 5 v testoch

AMD Ryzen 5 verzus Intel Kaby Lake. Aké procesory sú výkonnejšie? Máme tu konečne poriadnu konkurenciu pre Intel? Testovali sme v benchmarkoch a hrách, ako sú Zaklínač 3, Battlefield 1, Crysis 3, The Division a ďalších. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Coffe_Lake_nahled.jpg

Procesory Intel Coffee Lake (VŠETKO ČO VIEME)

Spoločnosť Intel sa nám rozhodla nadeliť nové procesory Intel Coffee Lake. V 1Q 2018 dorazia okrem iného úplne nové šesťjadrové modely. Aký výkonnostný nárast môžeme čakať v porovnaní s Intel Kaby Lake? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GTX1080Ti_nahled.jpg

Grafická karta GTX 1080 Ti v testoch

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti verzus nereferenčná GTX 1080. Ktorá grafická karta je výkonnejšia? A máme tu konečne GPU pre 4K rozlíšenie? Testovali sme v benchmarkoch a hrách, ako sú Mass Effect: Andromeda, Ghost Recon: Wildlands, Doom alebo Battlefield 1. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zakladni_deska_asus_hero.jpg

ASUS CROSSHAIR VI HERO - RECENZIA A TESTY

AMD Ryzen je tu. Motor by sme mali, ale čo podvozok? V dnešnej recenzii sa pozrieme na ASUS Crosshair VI HERO z radu Republic of Gamers s X370 chipsetom, ukážeme si, v čom je doska výnimočná. Dokáže totiž niečo, čo tie ostatné nedokážu... Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/AMD-Ryzen-nahled.jpg

AMD Ryzen 7 1800X – PODROBNÉ TESTY

AMD Ryzen 7 1800X proti Intel Core i7 6900K a i7 7700K. Ako to dopadlo? Testovali sme v benchmarkoch a náročných hrách, ako sú Zaklínač 3, GTA 5, Crysis 3 a ďalšie. Čítajte viac v našom podrobnom teste. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/graficka-karta-amd-radeon-rx-480-zepredu-mala.jpg

AMD predstavilo novú grafickú kartu Radeon RX 480

Spoločnosť AMD na Computexe oficiálne predstavila novú grafickú kartu Radeon RX 480 so 14 nm architektúrou Polaris. Ide o veľmi vydarený kúsok s vynikajúcim pomerom kvality a ceny. Aké má grafická karta špecifikácie, kedy sa začne predávať a koľko eur bude stáť? To sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/NZXT_banner.png

Case NZXT H440 je jasná voľba pre náročných používateľov

Počítačová skriňa NZXT H440 ponúka široké možnosti, čo sa týka rozmerov a typu hardvéru, a aj veľmi pekný dizajn. Je dodávaná so 4 ventilátormi a dvoma filtrami na prach. Čo ďalšie môžete od casu NZXT H440 očakávať? To sa dočítate v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann-small_20.jpg

OCZ Trion: lacné SSD s optimalizovaným výkonom

Známa spoločnosť OCZ si prichystala zbrusu nový modelový rad SSD diskov Trion. V ňom sa ukrývajú zaujímavé kusy s rôznou kapacitou (120 - 960 GB). Ideálne pre menej náročných zákazníkov, u ktorých je na prvom mieste práve obstarávacia cena. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/amdbanner-small.jpg

Radeon R9 380X: Nová grafická karta pre skutočných hráčov

Dlho očakávaný AMD Radeon R9 380X je konečne na trhu. Počas dlhých zimných večerov vám sprostredkuje tie najlepšie herné novinky v maximálnej kvalite. A cena? Tá je nastavená skutočne nízko! Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií