AD elektro AD elektro

Zobraziť katalóg

Pediatrická klinika 2. LF UK a FN Motol

26. 9. 2016 – Poslaním FN Motol je liečiť chorých na základe súčasných poznatkov lekárskej vedy a zabezpečovať svojim klientom komplexnú a kvalitnú vysokošpecializovanú starostlivosť počas všetkých fáz ľudského života. FN Motol slúži generáciám a pomôžeme deťom, s čím iní nemôžu. Prečítať viac »

Záchrana kostolov sv. Márie Magdalény v Bartošoviciach a sv. Jána Nepomuckého na Vrchnej Orlici

26. 9. 2016 – Projekt "Spoločně po nové cestě" sa zameriava na oživenie obce Bartošovice v Orlických horách a na vytvorenie nových miest, ktoré by jednak ponúkli príjemné trávenie voľného času turistom a návštevníkom týchto miest, ale zároveň by ich prirodzenou formou zoznámili s pohnutou históriou tohto miesta a s kultúrnym a historickým významom zachovaných pamiatok. Prečítať viac »

Sdílení o. p. s.

12. 9. 2016 – Sdílení o. p. s, Telč je komplexným sprievodcom na ceste starobou a chorobami. Pomáha starým alebo vážne chorým ľuďom radou, pomocou, zdravotnými a sociálnymi službami zostať doma s rodinou až do konca. Prečítať viac »

Nadační fond Dětský úsměv

12. 9. 2016 – Poslaním a cieľom Nadačního fondu Dětský úsmev je všestranná pomoc deťom umiestnených v Dětskom centre v Prahe 4 – Krči. Prečítať viac »

Sdružení Neratov, o. s.

7. 9. 2016 – Združení Neratov, o. s., vzniklo v roku 1992 vo vysídlenej pohraničnej dedine. Jeho cieľom je navrátiť život presídlenej obci a obnoviť poničené pútnické miesto zmierenia v Neratove, ktorého pútnické tradícia siaha až do 17. storočia. Za roky svojho pôsobenia dosiahlo Združení Neratov už veľa úspechov. Prečítať viac »

Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR, Základní organizace neslyšících Most

25. 5. 2016 – SNN v ČR, z. s, je najväčšia nezisková organizácia pracujúca pre osoby so sluchovým postihnutím v Českej republike. Poslaním SNN v ČR je ochrana a obhajoba potrieb, práv a záujmov osôb so sluchovým postihnutím. Prečítať viac »

Nadační fond Petra Koukala a STK pro chlapy

2. 6. 2016 – Nadačný fond vznikol v roku 2013 s cieľom zviditeľniť problematiku "mužského zdravia" ako spoločenskej témy, ktorá sa bezprostredne dotýka každého muža, ale aj ich blízkych a rodiny, a to s dôrazom na závažné ochorenia mužov. Prečítať viac »

Základná škola České Meziříčí

31. 5. 2016 – Návrh zriadiť v Českom Meziříčí meštiansku školu padol už v roku 1906, ale zrejme z finančných dôvodov bol odložený. Až v roku 1920 bola zriadená chlapčenská škola s dievčenskou koedukáciou, avšak v súlade so všeobecnými tendenciami spoločnej výchovy za Prvej republiky bola v auguste 1924 premenená na zmiešanú meštiansku školu. Prečítať viac »

Nadačný fond Šťastná hvězda

2. 8. 2016 – Nadačný fond Šťastná hvězda bol založený v roku 2014. Impulzom k založeniu fondu boli stretnutia rodičov onkologicky liečených detí s podobným osudom. Na Vysočine neexistoval identický subjekt, ktorý by svojou činnosťou pomohol adresne práve týmto rodinám. Súčasne zastrešil aj pomoc detským pacientom s podobnými zložitými diagnózami. Prečítať viac »

Centrum sanace rodin s dětmi

1. 8. 2016 – Cieľom Centra sanace rodin s dětmi je spokojná a fungujúca rodina, rozvoj rodičovských kompetencií pre samostatný život. Poslaním je poskytnúť rodičom aj dieťaťu pomoc a podporu na zachovanie rodiny ako celku. Prečítať viac »

Ústecká komunitní nadace

20. 7. 2016 – Ústecká komunitní nadace je mimovládna nezisková organizácia, ktorá sa usiluje o otvorené ľudské spoločenstvo a zlepšovanie podmienok života v okresoch Děčín, Litoměřice, Louny, Teplice a Ústí nad Labem. Prečítať viac »

EDA cz, z. ú.

16. 8. 2016 – EDA je oporou rodinám, v ktorých sa narodilo dieťa so zrakovým a ďalším postihnutím. Poskytuje profesionálnu sociálnu službu ranej starostlivosti, a to už viac ako 25 rokov. Pôsobí v 4 regiónoch Českej republiky a aktuálne pomáha v 216 rodinách. Prečítať viac »

Dům tří přání

18. 7. 2016 - Dům tří přání je neštátna nezisková organizácia, ktorej poslaním je všestranná pomoc deťom a ich rodinám, ktoré sa ocitli v krízovej situácii, s cieľom umožniť im bezpečný vývoj v ich pôvodnej rodine. Je miestom, kde môžu svoje priania vysloviť deti, ktorých sa na ich priania nikdy nikto nespýtal. Prečítať viac »

TEREZA, vzdelávacie centrum, z. ú.

18. 7. 2016 - TEREZA je nezisková organizácia, ktorá pôsobí v Českej republike už od roku 1979, kedy sa partia vysokoškolákov začala podieľať na ochrane Prokopského údolia v Prahe. Založili tu svoju TERÉnnu ZÁkladňu - Tereza. Prečítať viac »

Tichý svět, o. p. s.

24. 5. 2016 - Vo všeobecne prospešnej spoločnosti Tichý svět (predtým APPN - Agentura pro neslyšící) pomáhajú nepočujúcim vyjsť z izolácie. Usilujú o ich rovnoprávne postavenie najmä na trhu práce a vo vzdelávaní. Snažia sa prostredníctvom svojich služieb odstraňovať komunikačné bariéry. Prečítať viac »

JAHODA, o. p. s.

14. 7. 2016 - JAHODA, o. p. s., je nezisková organizácia, ktorá pomáha, baví a vzdeláva. Ponúka nízkoprahové kluby a terénny program pre deti a mladých ľudí žijúcich na Čiernom Moste v Prahe. Prevádzkuje aj rodinné centrum a materskú školu. Prečítať viac »

Zlatá rybka, z. ú.

28. 7. 2016 - Zlatá rybka je tu na to, aby choré deti aspoň na chvíľu vytrhla zo stereotypu starostlivosti o telesné potreby a umožnila im, spoločne s ich najbližšími, prežiť chvíle šťastia a radosti. Pretože každý má svoje prianie... Prečítať viac »

Tyfloservis, o. p. s.

24. 5. 2016 - Všeobecne prospešná spoločnosť Tyfloservis ponúka podporu, informácie a nácvik zručností ľuďom, ktorí aj napriek vážnym zrakovým problémom hľadajú cestu k čo možno najsamostatnejšiemu životu. Pôsobí aj na spoločnosť, aby dokázala k ich samostatnosti prispievať a pomohla tam, kde je potreba. Prečítať viac »

Gymnázium Dobruška

30. 5. 2016 - Gymnázium Dobruška bolo otvorené v roku 1945 ako štátne reálne gymnázium. Svojim študentom poskytuje ako štvorročné, tak aj predovšetkým viacročné štúdium.

Prečítať viac »

Mobilní hospic Ondrášek o.p.s.

18. 4. 2016 - Poslaním Mobilního hospice Ondrášek, všeobecne prospešnej spoločnosti, je umožniť pacientom s vážnym ochorením, u ktorých už nie je nutná nemocničná starostlivosť, dôstojne a v kruhu svojej rodiny a priateľov prežiť poslednú etapu svojho života. Prečítať viac »
12
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií