Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Recenze mobilních telefonů

https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-13t-pro-nahled.jpg

Xiaomi 13T Pro (RECENZIA): Dostupná vlajková loď s kvalitným fotoaparátom a bleskovým nabíjaním

V ponuke firmy Xiaomi sa objavil model Xiaomi 13T Pro. Prišiel po boku s modelom bez prídomku Pro, oproti ktorému však prináša užitočné vylepšenia, ktoré ho katapultujú do vyššej kategórie. Ako sa mu v nej darí, čím vyniká a s ktorými mobilnými telefónmi sa môže smelo porovnávať? Všetko sa dozviete v recenzii Xiaomi 13T Pro.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-1-vi-recenze-test.jpg

Sony Xperia 1 V (RECENZIA): Skvelému fotoaparátu uberá body menej prívetivá ergonómia

Sony Xperia 1 V sa zaraďuje medzi mobilné telefóny, ktoré majú bližšie k profesionálnym fotoaparátom. Ako tento telefón dopadol v recenzii? Okrem fotoaparátu sme v teste vyskúšali aj ďalšie funkcie tohto na pohľad veľmi pekného prístroja.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-ultra-recenze-nahled-2.jpg

Samsung Galaxy S23 Ultra (RECENZIA): opäť lepší foťák a brutálny výkon

Rad Samsung Galaxy S23 patrí do najlepšie vybavených smartfónových radov histórie. V našej recenzii sme sa teraz pohrali s jeho najlepším zástupcom. Samsung Galaxy S23 Ultra očakávane stavia všetko na lepší výkon a ohromujúce parametre fotoaparátu. Bude to stačiť?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-mix-3-recenze.jpg

Xiaomi Mi Mix 3 (RECENZIA) – Mobil ako žiadny iný!

Slidery zažívajú svoju renesanciu. Príkladom bude Xiaomi Mi Mix 3 so širokouhlým Full HD displejom, ktorý sa vďaka výsuvnej konštrukcii obišiel bez výrezu. Ďalšie parametre zodpovedajú súčasným vlajkovým lodiam - procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM, 128 GB interného úložiska. Navyše pridáva duálny fotoaparát ocenený vysokým skóre organizáciou DxOMark. Existuje niečo, čo mu chýba? Zistíte v našej recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/b11bf9bc-5796-4108-88b2-8e4de9b8fcc5.jpg

OnePlus 6T (RECENZIA) – Dočkali sme sa ďalšieho zabijaka vlajkových lodí?

Inteligentný telefón OnePlus 6 sa ako už tradične na jeseň dočkal svojej vylepšenej verzii One Plus 6T, ktorá má opäť ambície stať sa jedným z najzaujímavejších telefónov vo svojej kategórii. Oplatí sa do modelu OnePlus 6T investovať? A dokáže zaútočiť na tie najdrahšie vlajkové lode? Nielen to sa dočítate v našej recenzii!
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aab5d0cc-3f8c-4e1b-809c-fe0427243256.jpg

Huawei Mate 20 Pro (RECENZIA): Nový kandidát na kráľa telefónov

Otestovali sme prvý telefón s integrovanou čítačkou odtlačkov prstov v displeji, ktorým je Huawei Mate 20 Pro. Okrem toho ponúkne ešte najnovší 7 nm procesor Kirin, sústavu troch fotoaparátov s umelou inteligenciou a veľkou batériou. Vyrovná sa konkurencii v čele so Samsungom Galaxy Note9? Čítajte v našej recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/2f3a06d7-bf34-4b55-ac67-373839d2875a.jpg

BlackBerry Key2 LE (RECENZIA) – Charizmatický hrdina s fyzickou klávesnicou!

Denne vybavíte nespočet mailov a bez mobilného telefónu si skrátka nedokážete predstaviť bežný pracovný deň? Potom tu možno práve pre vás máme ďalší netradičný inteligentný telefón z dielne BlackBerry, a to BlackBerry Key2 LE! Vďaka hardvérovej klávesnici si uľahčíte písanie dlhých textov, bezpečnostné aplikácie sa postarajú o vaše maximálne súkromie a veľká batéria s vami zvládne držať krok po celý rušný deň. Mrknite na našu recenziu, kde odhalíme všetky kladné aj záporné vlastnosti inteligentného telefónu BlackBerry Key2 LE.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-note-9-232.jpg

Samsung Galaxy Note9 (RECENZIA) – Evolúcia na správnych miestach

Neodolali sme a prinášame podrobnú recenziu Samsung Galaxy Note9. Aký je výkon v AnTuTu, ako sa podarilo bezdrôtové pero S Pen a zodpovedá kvalitám telefónu aj cena? A ako obstál Note9 pri porovnaní s Galaxy S9+ a Note8? Všetko dôležité zistíte v našom teste.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-note-5-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 5 (RECENZIA) – lacný telefón s duálnou kamerou

Od inteligentného telefónu za necelých 250 € toho nemožno príliš očakávať, ale Xiaomi Redmi Note 5 v tomto smere prekvapí. Ponúka precízne spracované telo z hliníka, moderný pretiahnutý displej s vysokým rozlíšením a duálny fotoaparát, s ktorým vás doslova očarí. Čo ďalšie odhalíme v našej podrobnej recenzii?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-8110-4g-nahled.jpg

Nokia 8110 (RECENZIA) – moderné poňatie tlačidlového mobilu

Pokiaľ zháňate klasický tlačidlový telefón, zbystrite. Na MWC 2018 totiž firma Nokia medzi množstvom ďalších noviniek predstavila tiež oživenú podobu ikonického telefónu Nokia 8110. Nová Nokia 8810 (2018) s označením 4G so sebou prináša ohnutý displej, ktorý tento model v minulosti preslávil. Okrem toho ale prihadzuje aj nové funkcie ako napríklad operačný systém KaiOS. Ako legendárny „banán“ uspel v našej recenzii?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-xz2.jpg

Sony Xperia XZ2 a XZ2 Compact (RECENZIA)

Spoločnosť Sony na veľtrhu MWC 2018 v Barcelone predstavila svoju novú vlajkovú loď. Ide o dlho očakávaného nástupcu rady XZ, Sony Xperia XZ2. Pôsobí najmä svojim výkonom, ale aj tým, že naskočil na vlnu minimalizácie rámčekov okolo displeja, ktorej Sony dlho odolávalo. Aké sú technické parametre a čím sa odlišuje Sony Xperia XZ2 od konkurencie? Viac v našej recenzii.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiomi-mi-mix-2-review-nahled-min.jpg

Xiaomi Mi Mix 2 (RECENZIA)

Do redakcie nám dorazil nový Xiaomi Mi Mix 2. Výrobca ho po všetkých stránkach vylepšil a zaujmú vás nielen takmer bezrámčekový displej, ale aj skvelý výkon, kompletná podpora LTE a cena. Viac v našej recenzii!
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/p20-lite-nahled.jpg

Huawei P20 a P20 Pro (VIDEORECENZIA) – Najlepšie fotomobily v teste

O nových mobilných telefónoch Huawei P20 a P20 Pro sa v poslednej dobe veľa hovorí. My sme sa na ne teraz pozreli bližšie v našej videorecenzii. Zamerali sme sa na ich vzhľad, funkcie, ale tiež sme chceli potvrdiť, či vyvrátiť informáciu o tom, že sú to najlepšie fotomobily súčasnosti. Ako dopadli v našom teste?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/lg-g7-thinq-232.jpg

LG G7 ThinQ (VIDEORECENZIA) – telefón so skvelým výkonom, displejom a zvukom

LG G7 ThinQ, predstavený tento rok v New Yorku, toho ponúka veľa. Moderný dizajn, vysoký výkon a ako aj samotný názov napovedá, zapája umelú inteligenciu. Z akého cesta je tento pracant? Obstojí proti konkurencii v podobe Huawei P20 Pre či Galaxy S9? V našej recenzii zistíte všetko potrebné.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sony-xperia-XA2-L2.jpg

Sony Xperia L2, XA2 a XA2 Ultra (PODROBNÁ RECENZIA)

Otestovali sme nové mobilné telefóny Sony Xperia L2, Sony Xperia XA2 a Sony Xperia XA2 Ultra. Svojím dizajnom zaujmú skôr konzervatívnejšie zmýšľajúcich používateľov, ale čo sa týka technickej stránky, sú nabité modernými technológiami. Čím presne nás Sony tentoraz prekvapil, a kde naopak zaostáva za svojou konkurenciu? Zistíte v našej recenzii!
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s9-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy S9 a S9+ (RECENZIA)

Otestovali sme výkon a ďalšie schopnosti novej generácie telefónov Samsung – Samsung Galaxy S9 a S9+. Akých vylepšení sme sa dočkali oproti predošlým generáciám? Nájdu sa na ospevovaných modeloch S9 a S9+ predsa len nejaké tie nedostatky? Poďte sa s nami pozrieť, ako telefóny dopadli v našej podrobnej recenzii!
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/xiaomi-redmi-5-plus-232.jpg

Xiaomi Redmi 5 Plus (RECENZIA)

Pokiaľ hľadáte nový telefón do 200 € s moderným displejom a výkonom aj pre náročnejšie operácie, mohol by vás osloviť Xiaomi Redmi 5 Plus. V čom nový smartfón spoločnosti Xiaomi prekonáva svoju konkurenciu?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/huawei-p-smart-nahled-s.jpg

Huawei P smart (RECENZIA)

Prečo si mám kúpiť drahší telefón? Stojí za to priplatiť si za lepší foťák, vyšší výkon alebo niečo iné? Rozdiely medzi high-end mobilmi a strednou triedou, do ktorej patrí testovaný Huawei P smart, samozrejme existujú, ale ak nie ste náruživý hráč alebo milovník prémiových zariadení, ani ich nenájdete.
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a8-mobilni-telefon.jpg

Samsung Galaxy A8 (RECENZIA)

Dvojica telefónov Samsung Galaxy A8 a A8+ sa svetu predstavila o niečo skôr, ako sa čakalo. Dostala veľký displej s tenkými rámčekmi a čítačku odtlačkov prstov konečne umiestnenú na prijateľnom mieste. To však nie sú jediné špeciality, ktoré ponúka. Na čo ďalšieho sa môžeme tešiť? A kedy vstúpi na slovenský trh?
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/oneplus-5t-232.jpg

OnePlus 5T (RECENZIA)

Dôkladne sme otestovali jeden z najvýkonnejších smartfónov súčasnosti Oneplus 5T. Prináša bezrámčekový displej, svižný procesor Snapdragon 835 a rýchle nabíjanie Dash Charge. Výhod sme našli veľa, nevýhod len pár.

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií