Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/htc-u11-titulka.jpg

HTC U11, revolučné dotykové ovládanie a najlepší fotoaparát súčasnosti!

HTC U11 ( skôr známy ako HTV Ocean) je oficiálne najlepším fotomobilom súčasnosti. Popritom stavuje na revolučný dotykový rámik. Jeho stlačením môžete telefón spustiť alebo vytvoriť fotografiu. HTC prekvapil absenciou 3,5mm jacku. Čo ďalšie o novinke vieme?  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-8-chytry-telefon.jpg

Recenzia Honor 8 Pro

Prinášame recenziu očakávaného modelu Honor 8 Pro, ktorý nadväzuje na úspešného predchodcu. Vybojuje si aj tentoraz pozornosť používateľov? Na to sa pozrieme v tejto recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-honor-6x-1.jpg

Honor 6X (PODROBNÁ RECENZIA)

Honor na veľtrhu CES 2017 predstavil zástupcu strednej triedy, inteligentný telefón Honor 6X, ktorý má nadviazať na úspechy svojho predchodcu 5X. Láka na vyspelý duálny fotoaparát, čítačku odtlačkov prstov aj kovovú konštrukciu. Obstál pri našom testovaní? A aké má slabiny? Všetko sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xpera-xa-1-ultra-telefon.jpg

Sony Xperia XA1 (PODROBNÁ RECENZIA)

Inteligentný telefón Sony Xperia XA1 sa pýši takmer žiadnymi rámčekmi po stranách displeja. Spolu so zaobleným telom, 23 Mpx fotoaparátom a solídnym výkonom by mohlo ísť o trhák tohtoročnej jari. Splní nová Xperia a jej vyššia verzia XA1 Ultra očakávania? To sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/neffox-x1.jpg

Recenzia mobilného telefónu Neffos X1

Otestovali sme pre vás mobilný telefón Neffos X1 od spoločnosti TP-Link. Obstojí proti dnešnej konkurencii, alebo ide len o nevšednú exotiku, ktorá časom stratí na pozornosti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-S8-S8-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S8 a S8+ (PODROBNÁ RECENZIA)

Po 5 dňoch dôkladného testovania prinášame ako vôbec prví na Slovensku exkluzívnu recenziu nových telefónov Samsung Galaxy S8 a S8+. Ako sa nám páčil bezrámečkový dizajn? Sú telefóny výkonnejšie ako iPhone 7? A bude Samsung S8 opäť kráľom medzi fotomobilmi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/huawei-p10-lite-nahled.jpg

Je Huawei P10 Lite nový kráľ strednej triedy?

Mobilný telefón Huawei P10 Lite prekvapil najmä rozmerným displejom. Ten so svojimi 5,2" pokonáva aj vlajkovú loď Huawei P10. V niektorých ohľadoch však telefón naopak stráca. Predstavuje P10 Lite nového kráľa strednej triedy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Huawei_P10_nahled.jpg

Recenzia Huawei P10

Huawei nedávno predstavil nový vlajkový model P10, ktorý má nadviazať na pôvodný úspešný model P9. Na prvý pohľad ide o výkonného elegána, ktorého dominantou má byť predovšetkým duálny fotoaparát s optickou stabilizáciou a laserovým zaostrením. Ako si teda P10 viedol pri našom testovaní? A zaslúži si prezývku fotomobil? To všetko sa dozviete v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Nokia_5_nahled.jpg

Nokia 5 v uhladenom hliníkovom tele

Nokia predstavila na MWC 2017 štýlový telefón Nokia 5, ktorý jej má pomôcť v návrate na výslnie. Prístroj v sebe umne kombinuje priaznivú cenu, vydarený dizajn a obstojný hardvér. Čo ďalej o telefóne vieme? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Nokia-3310-nahled.jpg

Nokia 3310 sa vracia. Podarila sa?

Návrat legendy sa nesie v duchu starých známych tvarov aj obľúbených funkcií. Moderný a len mierne pozmenený vzhľad prináša tradíciu spojenú s novými prvkami, s fotoaparátom, farebným displejom alebo funkciou Dual SIM. Skvelá je výdrž batérie, horšia konektivita. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/LG_G6_nahled.png

LG G6 (PODROBNÁ RECENZIA)

Nová vlajková loď LG G6 je tu a ani ona neunikla nášmu podrobnému testu. Vsádza výrobca na správnu kartu, alebo ani duálny fotoaparát a veľký displej nebudú stačiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Galay-A-2017-nahled.png

Recenzia mobilov Samsung Galaxy A5 a A3 (2017)

Otestovali sme pre vás telefóny Samsung Galaxy A5 a A3 2017. Stále majú kvalitu predchodcov z roku 2016 a navyše dostali pár nových vylepšení. Vodotesnosť, ktorou obidva telefóny disponujú, sa už stáva štandardom telefónov v podobnej cenovej úrovni. Čo ďalšie je o nich potrebné vedieť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Lenovo_K5_nahled.png

Recenzia Lenovo K5

Smartfón Lenovo K5 klame telom. Na prvý pohľad obyčajný lacný telefón ukrýva hneď niekoľko zaujímavých funkcií, odladený hardvér a ekvalizér Dolby Atmos. O naše skúsenosti sa s vami podelíme v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/article/galaxy-note8/samsung-galaxy-note8-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Note8 (RECENZIA)

Prinášame podrobnú recenziu telefónu Samsung Galaxy Note8! Aký je jeho výkon, ako sa pracuje s perom S Pen a aká je výdrž batérie? A odpovedá výbave aj vysoká cena? Všetko sa dozviete sa v našom teste. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/CAT1001 (1).jpg

Cat® S60 je revolučný telefón s termovíznou kamerou

V dnešnom článku si predstavíme revolučný mobilný telefón Caterpillar Cat S60. Ide o prvý prístroj vybavený termovíznou kamerou. Ak sa chcete o tomto tanku dozvedieť viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/iphone7-barevne-varianty-maly.jpg

Recenzia iPhone 7

iPhone 7 to bude mať ťažké. Už pred jeho premiérou bolo jasné, že Apple nepripravuje žiadnu revolúciu. Ako sa na neho pozeráme my? Ako sa nám s ním dva týždne žilo a čo považujeme za jeho najväčšiu slabinu? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/huawei-nova-nahled.jpg

Recenzia Huawei Nova

Na začiatku septembra predstavila spoločnosť Huawei nový modelový rad Nova. Do redakcie nám dorazila na testovanie verzia s 5“ displejom, ktorá vďaka menším rozmerom cieli predovšetkým na ženy alebo používateľov, ktorí nechcú vo vreckách nosiť veľký a ťažký telefón. Ako si viedla v našej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Asus-ZenFone-3-nahled.jpg

Recenzia Asus ZenFone 3

Asus ZenFone 3 je bezpochyby jeden z najkrajších telefónov dnešnej doby, ale bude to stačiť na víťazstvo medzi konkurenčnými modelmi s cenou do 370 eur? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone7_nahled.jpg

Príslušenstvo k iPhonu 7, máme všetko!

Apple iPhone 7 už poznáte. Aká je však ponuka príslušenstva? V našom článku vám predstavíme tvrdené sklá, puzdrá, powerbanky, inteligentné hodinky, bezdrôtové slúchadlá, flashdisky a ďalšie užitočné vychytávky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Huawei-Y6-II-Compact-malynahled.jpg

Recenzia Huawei Y6 II Compact

Mobilný telefón Huawei Y6 II Compact dorazil do našej redakcie v čiernom vyhotovení. Zaujíma vás, ako sa telefón podaril? V našej recenzii sa s vami podelíme o dojmy z týždenného testovania. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií