MS hokej AP+ slevy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/gaming-telefony-uvodni-1.jpg

Mobil a gaming: Kvalita herných telefónov stále rastie a hráčov pribúda

S rozvojom herných mobilných telefónov prichádzajú výrobcovia s novými a kvalitnejšími komponentmi. Spolu s tým rastie nielen počet hráčov, ale aj počet nových mobilných hier. V našom článku sa pozrieme na gaming všeobecne, na to, čo všetko takéto telefóny dokážu, ale aj na vývoj e-športu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil a šport: Ako telefón využiť pri behu, cyklistike a ďalších aktivitách?

Mobilné telefóny bez problémov zvládnu zmerať vaše športové výkony a následne vám ich prezentovať v intuitívnej forme. Tie najpraktickejšie športové aplikácie vás navyše dokážu namotivovať k lepším výsledkom. Ako vám mobilný telefón pri športovaní môže pomôcť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zabezpeceni-mobilu-nahled.jpg

Mobilné zariadenia a bezpečnosť: moderné znamená bezpečné

Mobilné telefóny sú tiež vystavené riziku hackerských útokov. Napriek tomu sa ich bezpečnosť často podceňuje. Na čo si dať pozor? Pomôže antivírus? V našom článku sa pokúsime odpovedať na najpálčivejšie otázky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prenos-dat-nahled.jpg

Ako jednoducho preniesť dáta na nový mobil (NÁVOD)

Pri prechode na nový telefón je veľmi dôležité preniesť všetky dôležité údaje. Aké všetky možnosti máme k dispozícii? Môžem jednoducho prenášať údaje medzi Androidom a iOS?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8326b39a-6726-43b6-b6fc-bc351d6587ac.jpg

Garmin Pay: Peňaženku nechajte doma a plaťte hodinkami

Vďaka Garmin Pay môžete svoje športtestery Garmin použiť aj na bezkontaktné platby. Kúpte si občerstvenie priamo na tréningu. Či už beháte, plávate, jazdíte na bicykli, alebo lyžujete, možnosť platby priamo zo zápästia iste oceníte. Ako sa Garmin Pay aktivuje? Aké smart hodinky službu umožňujú? A ktoré banky Garmin Pay podporujú? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-pay.png

Apple Pay na Slovensku: Ako a kde platiť pomocou iPhone a Apple Watch?

Majitelia iPhonov či inteligentných hodiniek Apple Watch môžu svojimi prístrojmi bezkontaktne platiť u všetkých obchodníkov pomocou služby Apple Pay. Ukážeme vám krok za krokom, ako si pridať kartu do iPhonu alebo Apple Watch a ako prostredníctvom Apple Pay platiť. Spomenieme tiež, na ktorých zariadeniach môžete Apple Pay využívať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/karty-v-mobilu-nahled.jpg

Vernostné karty v mobile: majte ich po ruke a bez zbytočného plastu

A našu kartičku máte? Vernostné karty obchodov či služieb a tiež platobné karty nám zaberajú miesto v peňaženke, pritom je ich možné elegantne nosiť nahrané v telefóne. Prináša to množstvo výhod. Ktoré to sú?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/restart-telefonu-uvodni-1.jpg

Ako reštartovať telefón (NÁVOD)

V situácii, kedy mobilný telefón prestane reagovať či pracovať tak, ako by mal, prichádza do úvahy jeho reštart. Môže sa však stať, že telefón nereaguje vôbec na nič. V našom článku si popíšeme základné druhy reštartu telefónu a vysvetlíme, ako ich dosiahnuť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisk-z-mobilu-uvodni-1.jpg

Ako tlačiť z mobilu (NÁVOD)

Tlač z mobilu sa hodí predovšetkým pre rýchlu tlač dokumentov uložených v telefóne alebo tiež pre tlač fotografií vyhotovených smartfónom. Pripojiť mobil k tlačiarni je možné bezdrôtovo aj pomocou kábla. V našom článku sa pozrieme, ako na to. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-android-nahled.jpg

Apple Watch a Android: Aké sú možnosti?

Svet inteligentných hodiniek je plný mnohých podarených kúskov. Ich módu pred rokmi odštartovali Apple Watch.. Čo ale robiť, keď nemáte iPhone? Idú Apple Watch na Android? Aké sú možnosti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-mobilni-telefon-nahled.jpg

Ako vyhľadať mobilný telefón? (NÁVOD)

Nemali ste práve svoj deň a teraz potrebujete vyhľadať mobil? Možností určenia polohy mobilného telefónu je niekoľko, a to ako na zariadenia Android, tak na mobily s iOS. V nasledujúcom článku sa pozrieme na tie najlepšie a najmä najrýchlejšie spôsoby, ako vyhľadať mobilný telefón.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foceni-mobilem-02-nahled.jpg

Ako sťahovať fotky z mobilu do počítača

Mobily nám dnes nahradili aj fotoaparáty. Sú vždy po ruke a kvalitou sa im bez problémov vyrovnajú. Ako ale s fotkami po vyfotografovaní ďalej nakladať? Ako ich dostať z mobilu do počítača? Na všetko odpovieme v nasledujúcom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-propojit-mobil-s-pc-nahled.jpg

Ako prepojiť mobil s počítačom (NÁVOD)

Viete, ako prepojiť mobil s počítačom, napr. v prípade, že potrebujete preniesť súbory ktorýmkoľvek smerom? Ak nie, náš článok je presne pre vás. Poradíme vám, ako prepojiť PC a mobil.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/historie-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

História mobilných telefónov: ako sa vyvíjal náš každodenný pomocník

Je to pravdepodobne najpoužívanejší kus techniky súčasnosti. Mobilný telefón je s nami už 3 desaťročia a od doby tých prvých sa v mnohom zmenil. Či už ide o vzhľad, alebo funkcie, teraz pred sebou máme úplne iné zariadenie ako pred rokmi. Čím všetkým si mobilné telefóny prešli?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-obecne-nahled.jpg

Apple iPhone: vychytávky najpopulárnejšieho telefónu súčasnosti

Americkej spoločnosti Apple sa v roku 2007 podarilo niečo nevídané. Predstavením iPhonu firma kompletne určila nový smer, akým sa inteligentné telefóny budú nasledujúce roky uberať. iPhone je skrátka revolučný telefón a neustále o svojich kvalitách mnohých presviedča. Jeho používanie je tak jednoduché. Je plný pokročilých funkcií a jeho súhra s vlastným operačným systémom je príkladná. Poznáte všetky jeho vychytávky?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/utopeny-telefon-uvodni-1.jpg

Ako zachrániť utopený telefón

Utopenie vlastného telefónu nie je príjemný zážitok, a ak vlastníte zariadenie, ktoré nie je vodoodolné, môže ísť naozaj o veľa. V tomto článku sa dozviete, čo robiť a ako postupovať s utopeným telefónom a čomu sa radšej vyhnúť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/volani-pres-internet-nahled.jpg

Volanie cez internet: čo sa skrýva pod pojmami HD Voice, VoLTE alebo WiFi volanie?

Máte občas problém počuť pri telefonovaní druhú stranu? Radi by ste sa dovolali kamkoľvek aj z chaty, kde je signál operátora slabý? Možnosti tu sú a možno vás prekvapí, ako jednoducho zlepšiť kvalitu hovoru a zavolať si aj z miest, kde obyčajne signál nie je. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ochranna-skla-nahled.jpg

Test ochranných skiel na telefóny (RECENZIA): Ktoré je najlepšie?

Vyberáte na svoj telefón ochranné sklo a neviete, ktoré je to najlepšie? V porovnávacom teste sme sa pozreli na niekoľko zástupcov tých najpopulárnejších značiek, ktoré u nás zakúpite. Hoci sa v mnohom podobajú, došlo aj k obrovským rozdielom. Ako si jednotlivé sklá viedli?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/co-je-esim.jpg

Čo je eSIM?

Plastové SIM kartám tu nebudú navždy. Budúcnosťou sa zdá byť technológia eSIM. Ide o samostatný čip zabudovaný do základnej dosky telefónu. Čo všetko sa týmto odklonom od plastových kartičiek zmení? A má moderná technológia eSIM nejaké úskalia?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/obnovovaci-frekvence-mobilni-telefon-displej.jpg

Obnovovacia frekvencia displeja

Obnovovacia frekvencia displeja udáva, koľkokrát za jednu sekundu sa prekreslí obraz na obrazovke. Vyššie číslo znamená plynulejší obraz. Bežná frekvencia je 60 Hz a pri rýchlom scrollovaní na nej môžete vnímať drobné trhanie. Pri obnovovacích frekvenciách 90, 120 alebo viac Hertzov k nemu nedochádza.

Prečítať viac »
12345...7
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií