PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg

Vyberáte smart hodinky a chcete vedieť, ako sa používajú v praxi? Prečítajte si, čo o vašom vyhliadnutom modeli hovorí test smart hodiniek. Všetky sme podrobili bežnému používaniu a posvietili sme si na všetko, čo by vás pri nich mohlo zaujímať, či už to je dizajn, funkcie alebo výdrž batérie. Bokom nezostanú ani smart hodinky pre deti, test môže byť pri výbere rozhodujúci aj pri tomto type. Smart hodinky test vám pomôže nasmerovať vás k výberu toho správneho modelu podľa vašich predstáv.


https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/huawei-watch-ultimate-recenze.jpg

Huawei Watch ULTIMATE (RECENZIA): Smart hodinky s výnimočnou odolnosťou

V minulých článkoch som sa venoval skoro až extravagantným smart hodinkám Huawei Watch Buds určeným predovšetkým pre hudobných závislákov, alebo veľmi lacným, ale zato mimoriadne ľahkým a odolným Huawei Watch GT3 SE, teraz je teda čas pozrieť sa aj do najvyššieho segmentu smart hodiniek, kam bezpochyby patria Huawei Watch ULTIMATE, o ktorých bude táto používateľská recenzia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-gt-4-recenze.jpg

Huawei Watch GT 4 (RECENZIA): Takmer dokonalé smart hodinky

Huawei práve odhalil svoj najnovší model smart hodiniek, Watch GT 4, ktorý nadväzuje na úspešné série GT 2 a GT 3. Tieto hodinky sú jedným z kľúčových produktov v ponuke spoločnosti a prichádzajú v niekoľkých verziách. V našej recenzii sa zameriame na najvyšší model s nerezovým vyhotovením. Nezmeškajte podrobný pohľad na túto horúcu novinku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-fenix-7-vs-garmin-recenze-test.jpg

Garmin Fenix 7 vs. Garmin Epix (RECENZIA): Ktoré vybrať?

Garmin Fenix 7 a Garmin Epix sú vrcholné modely smart hodiniek od tohto výrobcu. Čo všetko ponúknu a na čo sa u nich zamerať, pokiaľ sa nemôžete rozhodnúť pre ten správny model? Odpovie táto recenzia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fitbit-versa-3-recenze-mini.jpg

Fitbit Versa 3 (RECENZIA) – vlajkový model s kompromismi

Tretia generácia populárnych inteligentných hodiniek spoločnosti Fitbit prináša všetko, čo by si bežný používateľ mohol želať. Výnimkou nie je ani rozumná cenovka, ktorá už určite nalákala nejedného zákazníka. Ako ale dopadli reálne testy a v čom výrobca urobil chybu? Nielen o tom v dnešnej recenzii.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-3-mini_1.jpg

Huawei Watch 3 a 3 Pro (RECENZIA) – high-end hodinky s priestorom na zlepšenie

Vyskúšali sme za vás nové smart hodinky Huawei Watch 3, ktoré prinášajú nielen dostatok inovácií, ale aj vyššiu cenovku. Podarí sa im zaradiť medzi najlepšie zariadenia svojho druhu? Nielen to zistíte v našej recenzii Huawei Watch 3 a 3 Pro.. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-6-uvodka-mini.jpg

Apple Watch 6 (RECENZIA) – najlepšie hodinky súčasnosti?

Apple Watch 6 mnohí považujú za vôbec najlepšie inteligentné hodinky na trhu. O čom ale vypovedajú praktické skúsenosti a je nahryznuté jablko skutočne tou najlepšou voľbou? Nielen o tom si povieme v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-band-6-recenze-mini.jpg

Xiaomi Mi Smart Band 6 (RECENZIA) – perfektný náramok s ešte väčším displejom

Šiesta generácia svetovo najpopulárnejšieho fitness náramku sa nesie v znamení implantácie podstatných inovácií, ktoré potešia snáď každého používateľa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-watch-uvod-2.jpg

Xiaomi Mi Watch (RECENZIA) – najlepšie smart hodinky do 100 EUR

Vlajková loď obľúbeného výrobcu Xiaomi prichádza s nečakane kvalitnou výbavou aj enormne nízkou cenou. Ide o nový trhák v kategórii cenovo dostupných modelov? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-enduro-titulka.jpg

Garmin Enduro (RECENZIA) – outdoorová novinka s rekordnou výdržou batérie

Absolútne nové, perfektne vybavené a výdržou jednoducho neporaziteľné. To sú Garmin Enduro, špičková športová novinka, ktorú možno označiť za takmer dokonalého spoločníka na každú výpravu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/suunto-7-chytre-hodinky-uvod.jpg

Suunto 7 (RECENZIA): Pokus o smart športové hodinky, ktorý nedopadol úplne dobre

Značka Suunto je v oblasti športových hodiniek legenda. Trochu ale zaspala trend, kedy sa začali pridávať smart funkcie. Ani športovci nešportujú celý deň a chcú využívať svoje hodinky, aj keď zosadnú z bicykla, vyzujú bežecké topánky, vylezú z bazéna. Aby Fíni dohnali odchádzajúci vlak, pustili sa do zaujímavého experimentu – skúšajú dohnať inteligentné funkcie tým, že vezmú od Googlu operačný systém Wear OS a nahodia naň svoju športovú platformu. Ako to dopadlo?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DSC_005-mini.jpg

Amazfit GTR 2 (RECENZIA) – atraktívny krásavec za minimum peňazí

Rok sa s rokom zišiel a jedny z najkrajších smart watch dozreli k svojej 2. generácii. Tá láka vylepšeným hardvérom, novými funkciami aj kompletne inovovaným dizajnom. Stačí to ale na zopakovanie úspechov prvého radu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-fit-recenze.jpg

Huawei Watch Fit (RECENZIA): za málo peňazí veľa prémiových funkcií

Predstavujeme ďalšie vydarené smart hodinky od výrobcu Huawei. Model Huawei Watch Fit stojí na pomyselnej hranici medzi lacnými fitnes náramkami a prepracovanými, ale drahými Apple Watch. Ako sa podaril displej, športové funkcie a ďalšie základné aplikácie? Nielen to sa dozviete v našej recenzii!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-watch-3-mini_1.jpg

Samsung Galaxy Watch3 (RECENZIA) – najvybavenejšie smartwatch na trhu?

Špičková výbava, famózny systém alebo legendárna otočná luneta. To všetko a omnoho viac je súčasťou Samsung Galaxy Watch3, neprehliadnuteľných smart watch, ktoré vás môžu odradiť snáď len vyššou cenovkou. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-gt-2-pro-recenze-test.jpg

Huawei Watch GT2 Pro (RECENZIA) – elegantné smart hodinky nabité technológiami

Smart hodinky Huawei Watch GT2 Pro sa ako zástupcovia novej generácie snažia o perfektné vyváženie atraktívneho dizajnu a použitých technológií. Čo konkrétne ponúkne tento prémiový model v porovnaní s podareným predchodcom Huawei Watch GT2? Hodia sa inteligentné hodinky s luxusným spracovaním tiež na bežecký ovál? Nielen to sa dozviete v našej recenzii Huawei Watch GT2 Pro!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-watch-gt-2e-nahled.jpg

Huawei Watch GT 2e (RECENZIA) – smart hodinky so zameraním na pohyb

Huawei Watch GT 2e sú smart hodinky, ktoré boli stvorené na pohyb. Presné a inovatívne merania športových či všeobecne pohybových aktivít sú prezentované ako ich hlavný tromf. Ako ale smart hodinky Huawei Watch GT 2e obstáli v našej recenzii? Naozaj ponúkajú v porovnaní s najbližšou konkurenciou niečo navyše?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/fossil-hybrid-hr-recenze-test.jpg

Fossil Hybrid HR (RECENZIA) – fashion hodinky s unikátnym e-ink displejom

Vyskúšali sme za vás hybridné smart hodinky Fossil Hybrid HR, ktoré v najbližšej dobe zamieria na slovenský trh. Čím nás potešili a v čom naopak sklamali? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-watch-mini_1.jpg

Realme Watch (RECENZIA) – horúca novinka s prekliato nízkou cenou

Novopečená značka Realme predstavila svoje prvé smart hodinky, ktoré zaujmú štýlovým dizajnom, odolnou výbavou aj šialene nízkou cenovkou. Ide o nový hit na poli nositeľnej elektroniky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/garmin-vivomove-3-sport-hodinky-chytre-mini.jpg

Garmin vívomove 3 Sport (RECENZIA) – smart funkcie v utajení

Športový dizajn s nádychom elegancie, mechanické ručičky aj pestrá škála inteligentných funkcií. Hybridné smart hodinky Garmin vívomove 3 Sport ako by mali všetko, čo si používateľ môže priať. Ako si však ukážeme, ani tento model nie je dokonalý. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amazfit-nexo-nahled.jpg

Amazfit Nexo (RECENZIA) – smart hodinky plné sklamania

V dnešnej recenzii sme si posvietili na smart hodinky Amazfit Nexo. Aj napriek nie príliš vydarenému dizajnu sme do posledného okamihu dúfali, že nám to inteligentné hodinky nejako vynahradia. Ako hodnotíme Amazfit Nexo?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-band-5-chytry-mini.jpg

Xiaomi Mi Band 5 (RECENZIA) – šampión fitness náramkov po piate

Piata generácia najpopulárnejšieho fitness náramku na trhu prináša veľa lákavých inovácií, ktorým je stále ťažšie odolať. Stane sa Xiaomi Mi Band 5 tohtoročným hitom? Prečítať viac »
12
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií