PET PET

Zobraziť katalóg

CSS Radosť n.o.

25.7.2023 - Nezisková organizácia CSS Radosť, n.o. bola založená v roku 2016 za účelom poskytovania všeobecne prospešných služieb ako obhajoba práv telesne postihnutých detí, mládeže a dospelých a pomoc pri ich plnej sociálnej inklúzii poskytovanie zdravotnej starostlivosti; poskytovanie sociálnej pomoci a sociálnych služieb podľa zákona č. 448/2008 Z.z. a humanitárna starostlivosť ochrana ľudských práv a základných slobôd; vzdelávanie, výchova a rozvoj telesnej kultúry; tvorba a ochrana životného prostredia a ochrana zdravia obyvateľstva; služby na podporu regionálneho rozvoja a zamestnanosti, zamestnávanie občanov so zdravotným znevýhodnením. Prečítať viac »

Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom Banská Bystrica

18.5.2023 - OZ Sposa je občianske združenie na pomoc osobám s autizmom v Banskej Bystrici. Založili ho a vedú ho rodičia týchto detí. Organizácia nás oslovila so žiadosťou o pomoc s vybavením na tábor Zážitkovo, ktoré prebehlo toto leto. Prečítať viac »

U psej matere

1.4.2023 - Občianske združenie sa venuje pomoci zvieratám a funguje na princípe dočasných opater, psíkovia a mačky sú v domácom prostredí pričom im združenie aktívne hľadá milujúci domov. Cieľom je dostať zvieratko z ulice, kde sa ocitol vinou človeka do bezpečia, kompletne veterinárne vyšetriť a nájsť 100% domov, kde bude členom rodiny. Prečítať viac »

Inštitút Krista Veľkňaza

3.3.2023 - Inštitút Krista Veľkňaza v Žakovciach, je inštitút, ktorý má okrem iného v náplni svojej činnosti pomoc chorým, postihnutým, bezdomovcom, deťom z rozvrátených rodín a ústavov, pomoc sirotám, starým, slobodným matkám a všetkým núdznym, ktorí to potrebujú. Inštitút vznikol už v roku 1990. Našu spoločnosť oslovili so žiadosťou o pomoc s vybavením. Prečítať viac »

OZ nádej pre odchovancov detských domovov

11.4.2023 - Víziou OZ Nádej na pomoc je udržanie statusu silnej a stabilnej mládežníckej organzácie, ktorá poskytuje služby a produkty pro sociálne slabších. Sústredia sa na rozvoj mládeže a detí v oblasti rozvoja osobnosti, demokracie a historického vedomia o Slovensku i o zahraničí. Pomáhajú sociálne slabším rodinám, menšinám a ľuďom so ZŤP formou verných a finančných darov. Prečítať viac »

FNsP F.D.Roosevelta Banská Bystrica - Klinika transplantačnej chirurgie

21.3.2023 - Klinika transplantačnej chirurgie SZU zabezpečuje chirurgickú starostlivosť o pacientov v troch základných odboroch: transplantačná chirurgia, cievna chirurgia, hepato-pankreato-biliárna chirurgia. Prečítať viac »

OZ Slniečko na ceste

14.3.2023 - Občianske združenie Slniečko na ceste už od roku 2012 pomáha hlavne deťom, ktoré utrpeli úrazy alebo vážne zranenia pri rôznych dopravných nehodách. Prečítať viac »

Vianočné hlasovanie zamestnancov

1.2.2023 - Zamestnanci Alza.sk sa zapojili do projektu, ktorého cieľom bola finančná podpora neziskových organizácii. Prečítať viac »

Babka Dedko sú nám všetko OZ

13.3.2023 - Občianske združenie sa zaoberá spokojným starnutím seniorov. Prečítať viac »

Deťom s rakovinou

28.9.2022 - Neziskovú organizáciu Deťom s rakovinou založili rodičia detí, ktoré sa liečili na bratislavskej detskej onkológii. Ich hlavným cieľom je vybudovať špičkovú kliniku detskej onkológie, neustál zlepšujú podmienky liečby. Naša spoločnosť túto organizáciou podporuje pravidelne. Prečítať viac »

Bratislavská arcidiecézna charita

25.8.2022 - Hlavné mesto Bratislava v spolupráci s Bratislavskou arcidiecéznou charitou zriadili veľkokapacitné asistenčné centrum pomoci na Bottovej ulici. Prečítať viac »

Pátrací tím Východ

30.7.2022 - Dobrovoľnícka organizácia Pátrací tím Východ sa zameriava na pátranie po nezvestných osobách v oblasti východného Slovenska. Prečítať viac »

OZ nádej pre odchovancov detských domovov

27.7.2022 - Víziou OZ Nádej na pomoc je udržanie statusu silnej a stabilnej mládežníckej organzácie, ktorá poskytuje služby a produkty pro sociálne slabších. Sústredia sa na rozvoj mládeže a detí v oblasti rozvoja osobnosti, demokracie a historického vedomia o Slovensku i o zahraničí. Prečítať viac »

Alzheimercentrum Piešťany n.o.

23.8.2022 - Alzheimercentrum Piešťany je prvým špecializovaným zariadením tejto skupiny, ktoré vzniklo na Slovensku. Prečítať viac »

Inštitút Krista Veľkňaza

20.06.2022 - Inštitút Krista Veľkňaza v Žakovciach, je inštitút, ktorý má okrem iného v náplni svojej činnosti pomoc chorým, postihnutým, bezdomovcom, deťom z rozvrátených rodín a ústavov, pomoc sirotám, starým, slobodným matkám a všetkým núdznym, ktorí to potrebujú. Prečítať viac »

Vstúpte, n.o.

15.06.2022 - Nezisková organizácia Vstúpte, prevádzkuje zariadenie sociálnych služieb pre ľudí s mentálnym postihnutím. Je to rehabilitačné stredisko pre 25 klientov, zariadenie podporovaného bývania pre 7 klientov a tiež chránená dielňa. Prečítať viac »

OZ Sposa BB

14.06.2022 - OZ Sposa je občianske združenie na pomoc osobám s autizmom v Banskej Bystrici. Založili ho a vedú ho rodičia týchto detí. Prečítať viac »

Brieždenie o.z.

26.05.2022 - Brieždenie je občianske združenie pôsobiace od roku 2005 v oblasti sociálnej pomoci ženám a deťom, ktoré potrebujú sociálnu pomoc a podporu alebo zažívajú násilie v rodinách. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/postbellum-sk-nahled.jpg

Post Bellum SK

30.03.2022 -  Post Bellum SK je občianske združenie, ktoré od roku 2011 na Slovensku vyhľadáva a dokumentuje spomienky pamätníkov kľúčových momentov 20. storočia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/z-lasky-k-detom-charita.jpg

Z lásky k deťom o.z.

11.03.2022 – Organizácia Z?lásky k?deťom pomáha deťom a?rodinám v?núdzi. Snažia sa zlepšiť ich kvalitu života, aby viedli plnohodnotný život. Prečítať viac »
12
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií