AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nahled_3.png

Procesory Intel Core Ultra (Meteor Lake) s optimalizáciou pre AI

Spoločnosť Intel práve odštartovala novú éru. Rodina mobilných procesorov Intel Core Ultra totiž sľubuje vysokú mieru optimalizácie pre AI, úplne nový výrobný proces Intel 4 aj dramatické zníženie spotreby. Na čo všetko sa môžete tešiť? A kedy sa do predaja dostanú prvé notebooky s CPU Intel Meteor Lake? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rx-7900-xtx-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 7900 XTX

Páči sa vám výkon grafických kariet Radeon RX 7900 XTX a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wd-nvme-zrychlete-pc.jpg

Zrýchlite svoj PC s diskami NVMe od WD!

Western Digital patrí medzi rešpektované značky v oblasti ukladania dát. Nové NVMe SSD od WD sú navrhnuté pre vysokú rýchlosť, ktorá je mnohonásobne vyššia, než majú SSD disky pre SATA. A pritom vás prekvapí svojou finančnou dostupnosťou. Poznáte všetky výhody moderného NVMe rozhrania? A aký modelový rad SSD od WD je vhodný práve pre vás? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gainward-rtx-4070-ghost-12g-nahled.jpg

Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G (RECENZIA A TESTY)

Ďalším novým prírastkom do rodiny grafických kariet generácie Ada Lovelace spoločnosti NVIDIA sú grafické karty GeForce RTX 4070. A pretože embargo na informácie okolo týchto nových grafických kariet spoločnosti NVIDIA vypršalo, môžeme vám tak na Alza.sk predstaviť ich prvého zástupcu, a to grafickú kartu Gainward GeForce RTX 4070 GHOST 12G. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_56.jpg

Prehrieva sa vám M.2 disk? Chladiče Axagon CLR-M2 ponúkajú riešenie

Známa česká spoločnosť Axagon uvádza na trh novú generáciu chladičov pre M.2 disky označenú ako CLR-M2. Moderný M.2 disk sa v prevádzke pomerne rýchlo zahrieva, čím postupne klesá jeho výkon. Tejto nepríjemnej situácii môžete predísť práve inštaláciou chladiča od značky Axagon. O koľko klesnú teploty? A je inštalácia takého chladiča zložitá záležitosť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rtx-4070-ti-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty GeForce RTX 4070 Ti

Páči sa vám výkon grafických kariet NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás. Prečítať viac »
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií