Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Zobraziť katalóg

Automatické dávkovanie AutoDos so zabudovaným PowerDiskom

AutoDos je prvý automatický systém dávkovania čistiaceho prostriedku na svete. PowerDisk obsahuje špeciálne vyvinutý práškový granulát, ktorý dosahuje obdivuhodné výsledky v umývaní riadu. Spoločne tvoria dokonale zladený systém.

Prečítať viac »

Waterproof umývačky

Všetky umývačky riadu Miele sú chránené proti poškodením vodou systémom Waterproof. Ak by počas dvadsiatich rokov od kúpy došlo k poruche a zároveň vám vznikla škoda na majetku, máte nárok na náhradu vzniknutej škody v rámci záručných podmienok ochrany proti vode. Predpokladom je odborná inštalácia.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spotreba-energie-zasuvka-nahled.jpg

Spotreba energie

Spotreba energie je údaj, z ktorého ľahko zistíme, akú spotrebu elektrickej energie má dané zariadenie.

Prečítať viac »

Flexi zóna

Flexi zóna umožňuje prepojenie dvoch varných zón do jednej veľkej plochy, čo oceníte hlavne pri varení vo veľkých hrncoch či pekáčoch.

Prečítať viac »

Multizone

Táto funkcia umožňuje umývať riad vo viacerých zónach. To znamená v hornom, alebo spodnom koši.

Prečítať viac »

Kruhové výhrevné teleso

Kruhové vykurovacie telesá sa používajú pre teplovzdušné rúry a zaisťujú rovnomerné prúdenie vzduchu.

Prečítať viac »

Tepelná poistka

Jediným bezpečnostným prvkom v útrobách fénu je tepelná poistka. Tá automaticky vypne fén v prípade jeho prehriatia a nedovolí ho opätovne zapnúť, kým sa fén neochladí na prevádzkovú teplotu.

Prečítať viac »

Studený vzudch

Funkcia studeného vzduchu na féne sa používa na zafixovanie finálneho tvaru účesu.

Prečítať viac »

Bezpečnostné vypínanie

Účelnosť aj pri nesprávnej obsluhe: po 10 hodinách prevádzky dôjde k automatickému vypnutiu odsávača.

Prečítať viac »

Funkcia Stop & Go

Nič sa nepripáli: Pomocou tejto funkcie redukujete výkon všetkých varných zón súčasne na stupeň 1.

Prečítať viac »

Humidity Control

Humidity Control je systém, ktorý umožňuje manuálne nastavovať úrovne vlhkosti v zásuvke Crisp Box. Zelenina tak zostáva dlhšie čerstvá a svieža pri zachovaní všetkých vitamínov. Táto technológia môže byť označovaná tiež ako Vit Control.

Prečítať viac »

Multi Flow 360°

Multi Flow 360° je systém, ktorý udržuje v chladničke rovnomernú teplotu. Je to vylepšená verzia Air Flow, Multi Flow 360° je ale účinnejší vďaka 14 ventilačným otvorom, pomocou ktorých neustále vyrovnáva vzdušnú vlhkosť a teplotu vo vnútri spotrebiča. V kombinácii s technológiou Ion Air vytvára to najzdravšie prostredie pre potraviny uložené v chladničke. Záporne nabité ióny sú totiž neustále vyrušované spoločne so studeným vzduchom, ktorý rovnomerne cirkuluje okolo potravín na všetkých úrovniach chladničky.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/low-frost.jpg

Low Frost

Low Frost je špeciálna funkcia zaisťujúca rýchlejšie odmrazovanie. Jej čaro spočíva v tom, že výrobník chladu je umiestnený po obvode boxu, vďaka čomu sa netvorí námraza na vnútorných stenách. Vaše potraviny sú tak chránené pred nánosmi ľadu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/konicke-mlynky-na-kavu.jpg

Kónické kamene

Ide o mlecí mechanizmus, pri ktorom sú kávové zrná rovnomerne rozomleté, čím pomáhajú uvoľneniu väčšieho množstva éterických olejov z kávových zŕn. Kónické kamene majú dlhú životnosť a málo sa zahrievajú. Vďaka nim kávové zrná nepálite a svoju kávu si maximálne vychutnáte. Nevýhodami sú pomerne jednostranné použitie a oproti trieštivým nožom tiež náročnejšia údržba.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/klimaticka-trida-lednice-mrazaky-min.jpg

Klimatická trieda (TABUĽKA): Chladnička | Mraznička

Klimatická trieda udáva, aká by mala byť optimálna teplota prostredia, v ktorom je mraznička umiestnená. Vyjadruje sa skratkami T, ST, N, SN. Ak je vonkajšia teplota mimo odporúčaného rozsahu, spotreba energie mrazničky sa zvýši a nemusí fungovať správne. Ak má mraznička uvedenú viac ako jednu klimatickú triedu, bude fungovať správne v celom teplotnom rozsahu. Napríklad mraznička triedy SN-N-ST pracuje v prostredí s teplotou od 10 do 38 °C.

Prečítať viac »

Aquatronic

Funkcia Aquatronic umožňuje merať tekutiny v mililitroch. Váhu teda môžete použiť aj na odmeranie tekutých prísad.

Prečítať viac »

Alarm otvorených dverí

Alarm otvorených dverí je funkcia, ktorá vás upozorní na omylom otvorené dvere chladničky. Napomáha tak udržiavať optimálnu teplotu vo vnútri chladničky a prispieva k efektívnejšej cirkulácii vzduchu aj k úspore energie.

Prečítať viac »
123
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií