Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal AD 1. týden květen

Zobraziť katalóg

Čo je nulová zóna v chladničke?

V oddelenej chladiacej priehradke zvanej nulová zóna môžete znížiť teplotu až na 0 °C a nastaviť až 90 % vlhkosť. Tým zabezpečíte ideálne podmienky na skladovanie ovocia, zeleniny alebo syrov. Za týchto podmienok dochádza k minimalizácii rozmnoženia nežiaducich mikroorganizmov, a tým k predĺženiu čerstvosti uložených potravín.

Prečítať viac »

LCD displej chladničky

LCD displej vám poskytne plnú kontrolu nad uloženými potravinami. Jedným pohľadom získate informácie o aktuálnej teplote a vybratých funkciách.

Prečítať viac »

Prázdninový režim

Prázdninový režim dokáže znížiť výkon chladničky v dobe, keď odchádzate na dovolenku alebo budete mimo domova dlhšiu dobu. Vnútorná teplota zostane vďaka tejto funkcii udržiavaná okolo 12 °C tak, aby sa neskazili trvanlivé potraviny a zároveň nedochádzalo k vzniku nepríjemného zápachu. Počas prázdninového chodu ušetríte energiu bez toho, aby ste museli chladničku úplne vypnúť.

Prečítať viac »

Samoodmrazovanie

Beznámrazový systém zaisťuje neustálu cirkuláciu vzduchu v chladničke. Tým dochádza k zníženiu vlhkosti, ideálnemu rozprestreniu chladu a eliminácii námrazy, vďaka čomu nie je nutné chladničku pravidelne odmrazovať. Znižujú sa tiež energetické straty.

Prečítať viac »

Superchladenie

Funkcia superchladenia eliminuje zahriatie potravín vďaka krátkodobému prudkému zníženiu teploty pod 2 °C. To oceníte najmä po veľkom nákupe potravín, kedy potrebujete, aby sa potraviny vložené do chladničky rýchlo schladili.

Prečítať viac »

Super mrazenie

Funkcia super mrazenia dokáže krátkodobo prudko znížiť teplotu a udržať tak požadovanú hodnotu v prípade, že sa do mrazničky vkladajú nové potraviny. To zaistí kvalitné zamrazenie novo uložených potravín a zároveň zabraňuje roztopeniu už zmrazených potravín. V závislosti od množstva vkladaných potravín je nutné funkciu aktivovať niekoľko hodín vopred.

Prečítať viac »
123
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií