AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/doprava-zdarma_1.jpg

Doprava a inštalácia zadarmo na spotrebiče Bosch Serie 8/Siemens iQ700

Teraz máte možnosť zaobstarať si špičkové spotrebiče od značiek Bosch a Siemens s dopravou zadarmo až k vám domov. Okrem toho, pri výbere vybraných vstavaných spotrebičov získate aj možnosť inštalácie zadarmo a zníženej DPH o 9 %. Akcia platí do 31. 5. 2024 alebo do vypredania zásob. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hoover-akce-cisticka-nahled.jpg

K tyčovému vysávaču Hoover môžete získať čističku vzduchu zadarmo

Uľahčite si každodenné upratovanie domácnosti a prizvite si k nemu výkonný tyčový vysávač Hoover. Vybrané modely si teraz navyše môžete zaobstarať vo výhodnej akcii, v ktorej k vysávaču získate čističku vzduchu zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trouba-eta.jpg

K nákupu dvoch ľubovoľných vstavaných spotrebičov ETA získate exkluzívnu sadu nádob

Kúpte si dva ľubovoľné vstavané spotrebiče ETA a získajte ako darček sadu exkluzívneho nerezového riadu ETA Honeycomb pre rýchlejšiu a zdravšiu prípravu jedál. Akcia trvá od 15.4. do 31.5.2024 a zahŕňa špičkové modely varných dosiek, vstavaných rúr a model vstavanej umývačky riadu a chladničky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beko-sda-nahled.jpg

Beko a Grundig: nakúpte, napíšte recenziu a získajte poukaz

Hodil by sa vám nový holiaci strojček či zastrihávač? Alebo by sa snáď vašej domácnosti zišla nová žehlička? Potom by vám nemala ujsť akcia, ktorú sme si pre vás pripravili v spolupráci so značkami Beko a Grundig. Ak si teraz zaobstaráte nový holiaci strojček, zastrihávač, žehličku či naparovač odevov týchto značiek a napíšete na vášho nového pomocníka recenziu, za váš názor vás odmeníme poukazom v hodnote 8 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-pracky-cb-nahled.jpg

Vybrané práčky Bosch s technológiou i-DOS teraz zaobstaráte s cashbackom 80 €

Žiada si vaša domácnosť novú práčku alebo hneď kombinovanú práčku so sušičkou? Potom by vám nemala uniknúť skvelá akcia značky Bosch, v ktorej môžete za nákup vybraných práčok získať späť až 80 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hisense-banner-nahled.jpg

Chladničky Hisense: kúpte, napíšte recenziu a získajte 20 € na ďalší nákup

Ak zakúpite niektorú z vybraných chladničiek Hisense a napíšete na ňu recenziu, ako poďakovanie od nás môžete získať voucher v hodnote 20 € na ďalší nákup Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/whirlpool-akce-banner-cz.jpg

So spotrebičmi Whirlpool získate vždy niečo navyše

Kúpte vybrané spotrebiče Whirlpool a získajte ako darček praktické balenie produktov pre čistú a voňavú domácnosť v hodnote až 170 EUR. Akcia trvá od 1. 4. 2024 do 31. 8. 2024. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/CZ_Haier_CashBack5000_nahled.jpg

Získajte cashback až 200 EUR za nákup spotrebičov Haier

Potřebujete vybavit vaši domácnost novými spotřebiči? Pak by vaší pozornosti neměla uniknout výhodná akce, kterou si pro své zákazníky přichystala značka Haier. Ta nyní vrací část peněz z nákupu vybraných spotřebičů zpět. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/irobot-recenze-banner-cz-nahled.jpg

iRobot Roomba: Napíšte recenziu a získajte 40 € na ďalší nákup

Nechajte upratovanie podláh na robotický vysávač iRobot Roomba a využite voľný čas príjemnejšie. Vybrané modely si navyše teraz môžete zaobstarať v špeciálnej akcii, vďaka ktorej budete mať z nového domáceho pomocníka ešte väčšiu radosť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/PHIzs80_7.jpg

Multifunkčné zastrihávače Philips teraz zaobstaráte s výhodným cashbackom

Dopřejte si dokonalou úpravu od hlavy až k patě! Multifunkční zastřihovač značky Philips se stane vaším nenahraditelným pomocníkem. Pomůže vám zkrotit nejen vousy, ale i vlasy a chlupy po celém těle. Za nákup vybraných modelů můžete nyní získat až 500 Kč zpět. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kenwood-nutribullet-recenze-nahled.jpg

Kuchynskí pomocníci Kenwood a Nutribullet: napíšte recenziu a získajte poukaz

Uľahčite si každodenné varenie a prizvite si na pomoc praktických kuchynských pomocníkov značiek Kenwood a Nutribullet. Kuchynské roboty, teplovzdušné fritézy a mixéry týchto obľúbených značiek zastanú pri príprave jedál veľa práce a ušetria vám čas aj energiu. A pokiaľ na svojho nového pomocníka napíšete recenziu, získate ako poďakovanie poukaz na ďalší nákup na Alza.sk. Prečítajte si o tejto výhodnej akcii viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/voucher-electrolux-aeg.jpg

Napíšte recenziu na nový spotrebič Electrolux a získajte poukaz 40 € na nákup na Alza.sk

Vyjadrite verejne váš názor napísaním objektívnej recenzie na niektorý z vybraných spotrebičov značky Electrolux. Za vašu snahu vás odmeníme poukazom v hodnote 40 € na ďalší nákup akéhokoľvek tovaru na stránkach Alza.sk. Podmienky účasti nájdete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Philips_5.jpg

Teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL teraz so zárukou vrátenia peňazí

Pokiaľ ste milovníci vyprážaných a grilovaných jedál, avšak fritovanie v klasickej fritéze vám z mnohých dôvodov nevyhovuje, máme pre vás riešenie. Je ním teplovzdušná fritéza Philips AirFryer XXL, s ktorou pripravíte vyprážané, pečené aj grilované pokrmy lahodných chutí, navyše s použitím minimálneho množstva tuku, bez zápachu z presmaženého oleja aj bez následného zložitého čistenia fritézy. Presvedčte sa sami, ako pohodlná a rýchla je príprava jedla v teplovzdušnej fritéze Philips AirFryer XXL a využite špeciálnu testovaciu akciu, počas ktorej máte nárok zakúpený výrobok v priebehu 45 dní vrátiť a dostať späť svoje peniaze.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/DYSON_banner_Supersonic-HD07_2_1920x637-CZ-bez CT.jpg

Fén Dyson Supersonic HD07 strieborná/medená si teraz zaobstaráte s okrúhlou kefou zadarmo

Revolučný fén na vlasy Dyson Supersonic HD07 je synonymom kvalitnej a šetrnej starostlivosti o vlasy. Teraz si ho môžete zaobstarať aj s praktickým darčekom zadarmo v podobe okrúhlej kefy Dyson. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dyson-v11-uvod_1.jpg

Zaobstarajte si vysávač Dyson V11 a získajte adaptér na vysávanie pod nábytkom zadarmo

Upratujte rýchlo a efektívne pomocou tyčového vysávača značky Dyson. Ak vaša voľba padne na model Dyson V11, získate navyše darček v podobe praktického adaptéra na vysávanie pod nábytkom úplne zadarmo. Prečítať viac »

Fén Dyson Supersonic Origin HD07 čierna / sivá teraz zaobstaráte s puzdrom zadarmo

Revolučný fén na vlasy Dyson Supersonic Origin HD07 je synonymom kvalitnej a šetrnej starostlivosti o vlasy. Teraz si ho môžete zaobstarať aj s praktickým darčekom zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-sonicare-nahled_1.jpg

Elektrické zubné kefky a ústne sprchy Philips Sonicare s výhodným cashbackom až 40 €

Doprajte svojim zubom jedinečnú starostlivosť a urobte maximum pre ich zdravie s elektrickými kefkami a ústnymi sprchami Philips Sonicare. Teraz máte navyše možnosť nakúpiť vybrané modely v akcii a získať k nim výhodný cashback v hodnote až 40 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bosch-akce-cashback-nahled.jpg

Tyčový vysávač Bosch Unlimited si teraz zaobstaráte s výhodným cashbackom

Plánujete si zaobstarať nový tyčový vysávač? Potom by vašej pozornosti nemali uniknúť modely z radu Bosch Unlimited. Okrem výkonného a spoľahlivého pomocníka na upratovanie vašej domácnosti totiž navyše môžete získať cashback v hodnote až 80 €. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/miele-dvacet-let-nahled.jpg

Práčky a umývačky Miele so zárukou 20 rokov proti škodám spôsobeným vodou

Dvadsať rokov bez starostí - presne to teraz ponúka značka Miele, ktorá si za kvalitou svojich výrobkov rozhodne stojí. Na umývačky a práčky ponúka unikátnu dvadsaťročnú záruku proti škodám spôsobeným vodou. Aké sú podmienky tejto predĺženej záruky? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií