AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/miele-dvacet-let-nahled.jpg

Práčky a umývačky Miele so zárukou 20 rokov proti škodám spôsobeným vodou

Dvadsať rokov bez starostí - presne to teraz ponúka značka Miele, ktorá si za kvalitou svojich výrobkov rozhodne stojí. Na umývačky a práčky ponúka unikátnu dvadsaťročnú záruku proti škodám spôsobeným vodou. Aké sú podmienky tejto predĺženej záruky? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gorenje-chlazeni.jpg

Kúpte si akciovú chladničku Gorenje GardenFresh a získajte zľavu 80 % na malý domáci spotrebič

Kúpte si v období od 1. 6. do 31. 8. 2023 vybraný model chladničky GardenFresh a získajte 80 % zľavu na malý domáci spotrebič. Navyše máte možnosť predĺžiť si pri akčných modeloch chladničiek záruku na kompresor na 15 rokov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tesla-prodlouzena-zaruka-nahled.jpg

Zaobstarajte si nového kuchynského pomocníka TESLA a získajte exkluzívnu predĺženú záruku

Uľahčite si každodenné varenie a prizvite si na pomoc skutočného profesionála! Multifunkčné hrnce a teplovzdušné fritézy TESLA sa v kuchyni stanú nenahraditeľným pomocníkom. Vybrané produkty teraz môžete navyše zaobstarať s predĺženou zárukou na tri roky. Stačí sa len zaregistrovať. Ako na to? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-tefal-krups-recenze-cz.jpg

Rowenta, Tefal a Krups: kúpte si nový spotrebič, napíšte recenziu a získajte voucher v hodnote 8 €

Keď na nový spotrebič Rowenta, TeFfal či Krups napíšete recenziu, nielen že pomôžete ďalším zákazníkom, ale navyše získate voucher v hodnote 8 € na ďalší nákup na Alza.sk. A to sa oplatí. Akcia prebieha od 27. 3. 2023 do 31. 3. 2024. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/de-longhi-prodlouzena-zaruka-cz-nahled.jpg

Nový kávovar De'Longhi Eletta Explore teraz zaobstaráte s predĺženou 3-ročnou zárukou

Premýšľate o kúpe nového kávovaru? Potom by vám nemala uniknúť akcia obľúbeného výrobcu De'Longhi. Táto značka si pre svojich zákazníkov pripravila akciu, vďaka ktorej získajú na nový kávovar De'Longhi Eletta Explore predĺženú trojročnú záruku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oral-b-recenze-banner-nahed.jpg

Oral-B: kúpte si zubnú kefku, napíšte recenziu a získajte voucher v hodnote 8 €

Urobte si radosť a zlepšite starostlivosť o svoj chrup. Keď si u nás zakúpite niektorú z vybraných zubných kefiek Oral-B a napíšete na ňu recenziu, získate poukaz na ďalší nákup na Alza.sk. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/revlon-banner-nahled.jpg

Vyskúšajte žehličku na vlasy Revlon Double Straight. Bez rizika a so zárukou vrátenia peňazí

Vyskúšajte prémiovú žehličku na vlasy Revlon Double Straight RVST2204E so zárukou vrátenia peňazí. Pokiaľ s ňou nebudete spokojní, môžete ju bez rizika vrátiť až do 60 dní od zakúpenia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dyson-supersonic-akce-nahled-cz.jpg

Sušič vlasov Dyson Supersonic teraz zaobstaráte s darčekom zadarmo

Špičkový sušič vlasov Dyson Supersonic s bohatým príslušenstvom pre vlasy lesklé, zdravé, bez polietavých vlasov a dokonalý styling teraz zaobstaráte v špeciálnej valentínskej akcii s darčekom k nákupu. Čo môžete získať a aké sú podmienky akcie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/miele-lednice-zaruka-125-tydnu-nahled.jpg

Zaobstarajte si novú chladničku, mrazničku či vinotéku Miele so zárukou 125 týždňov

Kúpou spotrebiča Miele zo sortimentu chladenia (vstavané aj voľne stojace chladničky, mrazničky, vinotéky aj prístroje radu MasterCool) od nás získate predĺženú záruku zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-spotrebice-podzimni-cashback-2022-new-img.jpg

Cashback – kúpte si chladničku Samsung a získajte späť až 200 eur

Volá vaša kuchyňa po novej chladničke? Potom by vám nemala uniknúť výhodná akcia, ktorú si pre svojich zákazníkov pripravila značka Samsung. Na vybrané chladničky totiž teraz poskytuje cashback a vy tak môžete získať až 200 eur z obstarávacej ceny chladničky späť. Aké sú podmienky akcie a na aké produkty sa vzťahuje? Prečítajte si viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dyson-kulmofen.jpg

Dyson akcia na produkty vlasovej starostlivosti

Kulmofén Dyson Airwrap Complete Long je teraz v špeciálnej letnej akcii s bonusovým praktickým darčekom. Zvoľte svojho vlasového experta a získajte navyše praktické cestovné puzdro na kulmofén Dyson Airwrap. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/liebherr-chlazeni-banner.jpg

Získajte až 200 eur naspäť za nákup chladničky BioFresh LIEBHERR

Výhodná cashbacková akcia s chladničkami LIEBHERR práve štartuje! Zaobstarajte si vstavanú alebo voľne stojacu chladničku LIEBHERR s inovatívnou technológiou BioFresh v období od 1. 6. do 31. 8. 2022, zaregistrujete váš spotrebič a získajte až 200 € späť z nákupnej ceny.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aeg-electrolux-recenze-500-nahled.jpg

Napíšte recenziu na nový spotrebič Electrolux alebo AEG a získajte poukaz 20 eur na nákup na Alza.sk

Spotrebiče Electrolux a AEG ponúkajú pokročilé programy aj funkcie, vycibrený dizajn a skvelý výkon. Teraz máte navyše možnosť získať poukaz na ďalší nákup na Alza.sk vo výške 20 €. Stačí kúpiť niektorý z vybraných produktov a napísať naň recenziu. Prečítajte si viac Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/electrolux-cashback_1.jpg

Ušetrite až 580 eur s jarným cashbackom na spotrebiče Electrolux

Vybavte si svoju domácnosť novými spotrebičmi Electrolux, ktoré si môžete v období od 2. 5. do 30. 6. 2022 zaobstarať s úsporou až 580 eur. Široká ponuka zahŕňa množstvo modelov chladničiek, umývačiek, sporákov, rúr aj varných dosiek, vďaka ktorým sa chod vašej domácnosti posunie na vyššiu úroveň.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banner-philips.jpg

Čističky vzduchu Philips so zárukou vrátenia peňazí 45 dní

Čističky vzduchu Philips si teraz môžete úplne nezáväzne otestovať v špeciálnej akcii s garanciou na vrátenie peňazí až 45 dní. Stačí si len vybrať niektorý z ponúkaných modelov v období od 21. 3. 2022 do 31. 12. 2023 a vykonať riadnu registráciu. Prinášame bližšie podrobnosti o celej akcii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/AEG_4.jpg

S cashbackom na spotrebiče AEG ušetríte až 800 €

Nové spotrebiče AEG na vybavenie celej domácnosti si teraz môžete zaobstarať s výraznou finančnou úsporou, a to až 800 €. Akciová ponuka platí v období od 15. 2. do 30. 4. 2022 a zahŕňa veľa modelov práčok, sušičiek, chladničiek, umývačiek, rúr aj varných dosiek, vďaka ktorým sa chod vašej domácnosti výrazne zlepší a skvalitní.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/LG_Cashback_pracky_Jaro_ban_Alza_1160x580_CZ.jpg

Cashback na LG spotrebiče

Potrebujete si vybaviť domácnosť novými spotrebičmi? Siahnite po produktoch LG. Vybrané spotrebiče LG si teraz môžete zaobstarať s výhodnou cashbackovou akciou, kedy dostanete späť až 80 eur pri nákupe vybraných práčok LG. Cashbacková akcia beží od 27. 2. do 31. 5. 2024. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prodlouzena_zaruka_kuchynske_roboty_kenwood.jpg

Kenwood: za motory sa nehanbí, záruku vám predĺži až na 10 rokov

Zakúpte si od 1. 11. 2021 špičkové kuchynské roboty Kenwood a predĺžte si záruku na motor až na 10 rokov. Viac informácií o akcii sa dozviete nižšie v článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ELX_cisticka-s-darkem.jpg

Kúpte si čističku vzduchu Electrolux a získajte praktický darček do kuchyne

Zakúpte si v období od 1. 11. do 31. 12. 2021 niektorý z vybraných modelov čističiek vzduchu Electrolux a získajte ako darček praktický Tyčový mixér EHB1-6SS alebo Fitness mixér ESB2500. K celej akcii prinášame podrobnejšie informácie vrátane konkrétnych modelov aj priebehu registrácie. 

Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií