AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejvykonnejsi-tycovy-vysava-dyson.jpg

Výkonný tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute s darčekom k nákupu

Najvýkonnejší tyčový vysávač Dyson V15 Detect Absolute, s laserovou technológiou snímania prachu patrí medzi to najlepšie, čo môžu tyčové vysávače ponúknuť. Kúpte si od 13. 3. do 23. 4. 2023 tyčový vysávač Dyson V15 a k nákupu získate náhradný akumulátor + nabíjačku zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/clanek-opravitelnost.jpg

Značky Tefal, Rowenta a KRUPS sa zaväzujú k 15-ročnej opraviteľnosti produktov za primeranú cenu

Pri nákupe nového spotrebiča očakávame, že nám vydrží a nerozbije sa hneď po skončení záručnej lehoty. Bohužiaľ takýchto produktov s krátkou životnosťou je na trhu celý rad. Groupe SEB pod ktorú patrí napríklad Tefal, Rowenta a KRUPS idú už takmer 15 rokov proti trendu takýchto produktov a od roku 2012 vyvíjajú produkty čo najjednoduchšie a opraviteľné. Až 96 % produktov má skladom náhradné diely po dobu 15 rokov, a to už stojí za to. Bližšie informácie o tom, ako pätnásť rokov opraviteľnosti funguje, si prečítajte v článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung cashback 5 23.png

Kúpte si domáce spotrebiče Samsung a získajte peniaze späť

Využite jedinečnú akciu na vysávanie, pranie, sušenie a chladenie, s ktorou teraz prichádza spoločnosť Samsung. Moderné domáce spotrebiče v nej vďaka cashbacku zoženiete s vítanou zľavou. Nepremeškajte teda konanie akcie od 22. 5. do 30. 7. a zistite, aké modely spotrebičov Samsung bohatá ponuka zahŕňa.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/amica-akce-nahled.jpg

Za nákup spotrebičov Amica získate hodnotný darček zadarmo

Premýšľate o nákupe nových domácich spotrebičov? Potom by vám nemala uniknúť akcia obľúbenej a overenej značky Amica. Tá svojim zákazníkom rozdáva hodnotné darčeky. Stačí kúpiť ľubovoľný spotrebič Amica v hodnote viac ako 200 € a získate štýlovú rýchlovarnú kanvicu zadarmo. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ocelan.jpg

Oclean: kúpte si zubnú kefku a získajte 50 % zľavu na náhradné hlavice

Urobte maximum pre starostlivosť o svoj chrup a zakúpte si elektrickú zubnú kefku Oclean. Vaše zuby získajú perfektný servis a navyše obdržíte 50 % zľavu pri objednaní náhradných čistiacich hlavíc. Aké sú bližšie podmienky akcie? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/HU3916-10-cover.jpg

45 dní na otestovanie zvlhčovačov vzduchu Philips so zárukou vrátenia peňazí

Zvlhčovače Philips ľahko vyriešia problém suchého vzduchu a prinesú do vašej domácností sviežosť a zdravšie prostredie, v ktorom sa vám bude lepšie dýchať. Teraz máte skvelú príležitosť, ako si zvlhčovače vzduchu Philips nezáväzne vyskúšať, a to až po dobu 45 dní, v priebehu ktorých máte garantované vrátenie peňazí. Aké sú pravidlá tejto akcie, ktorá podporuje vaše zdravie?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banner-TwinDos.jpg

Získajte zadarmo pracie prostriedky k práčkam Miele TwinDos

Práčky Miele s funkciou TwinDos predstavujú nový systém prania, s ktorým ušetríte až 30 % pracieho prostriedku. Okrem tejto novinky vás nadchnú aj ďalšími inovatívnymi funkciami a ako darček teraz dostanete pri kúpe vybraných práčok náplne Miele UltraPhase na pohodlné pranie až na pol roka.


Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashback-vysavace-electrolux.jpg

Electrolux cashback: ušetrite až 90 € pri nákupe vysávača

Robotické a tyčové vysávače Electrolux vám ušetria veľa práce. Teraz vám navyše pri nákupe vybraných modelov vrátime až 90 €. Čo je pre to potrebné urobiť a ktorých modelov sa akcia týka?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Epilátor.jpg

90 dní testovania so zárukou vrátenia peňazí na Philips Lumea

Využite výhodnú ponuku od spoločnosti Philips a spoznajte, ako jednoduché a efektívne je odstraňovanie chĺpkov pomocou intenzívneho pulzného svetla IPL. Túto inovatívnu technológiu ponúkajú epilátory Philips Lumea, ktoré si teraz môžete nezáväzne vyskúšať a po dobu 90 dní máte v prípade nespokojnosti garantovanú návratnosť vašej investície. Prinášame bližšie podmienky a pravidlá k tejto jedinečnej akcii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-philips-5000-nahled.jpg

60 dní na vyskúšanie automatických kávovarov Philips LatteGo so zárukou vrátenia peňazí!

Milujete kávu, ale máte strach si kúpiť luxusný kávovar? Využite špeciálnu akciu od Philips. Kúpte si automatický kávovar Philips LatteGo a testujte ho až 60 dní so zárukou vrátenia peňazí. Zistite viac o tejto špeciálnej akcii.

Prečítať viac »

Promo akcie Tefal 2024

Vedeli ste, že značka Tefal vám k vašim nákupom prináša ďalšie benefity? Okrem vašich nových prvotriednych domácich spotrebičov si môžete užívať aj skvelé darčeky navyše k nákupu. V tomto článku nájdete kompletný prehľad všetkých aktuálnych akcií, ktoré pre vás značka Tefal pripravila.

Prečítať viac »

Promo akcie Rowenta 2024

Vedeli ste, že značka Rowenta vám k vašim nákupom prináša ďalšie benefity? Okrem vašich nových prvotriednych domácich spotrebičov si môžete užívať aj skvelé darčeky navyše k nákupu.

V tomto článku nájdete kompletný prehľad všetkých aktuálnych akcií, ktoré pre vás značka Rowenta pripravila.

Prečítať viac »

Promo akcia Krups 2024

Užívať si dokonalé espresso alebo mliečne špeciality v kaviarenskej kvalite každý deň? To môžete aj Vy vďaka kvalitným kávovarom značky Krups s radom automatických funkcií zabalených do moderného dizajnu kávovaru. Okrem kvalitných kávovarov vám značka Krups k nákupom prináša ďalšie benefity ako sú darčeky navyše. V tomto článku nájdete kompletný prehľad všetkých aktuálnych podujatí, ktoré pre vás značka Krups pripravila.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/MBG_90_Philips.jpg

Otestujte vlasové prístroje Philips a doprajte svojej hrive profesionálnu starostlivosť

Spoločnosť Philips prichádza s akciou, v ktorej si môžete nezáväzne vyskúšať rôzne druhy spotrebičov na úpravu vlasov. Na otestovanie máte 90 dennú lehotu, čo je dostatok času na to zistiť, že výrobky Philips dosahujú profesionálnu úroveň kaderníckych salónov, a že vašim vlasom doprajú tú najlepšiu starostlivosť. Prinášame bližšie informácie o tejto výhodnej akcii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kartacek.png

Zubné kefky a dentálne sprchy Philips Sonicare teraz so zárukou vrátenia peňazí

Predstavujeme akciu spoločnosti Philips, v ktorej máte možnosť vyskúšať produkty zubnej hygieny z radu Sonicare s garanciou vrátenia peňazí. Ako akcia prebieha a akým spôsobom sa do nej môžete zapojiť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mbg-tycove-vysavace-bezCTA_v2.jpg

Záruka vrátenia peňazí 45 dní na bezdrôtové tyčové vysávače Philips

Chceli by ste bezdrôtový vysávač Philips, ktorý vám výrazne uľahčí každodenné upratovanie vašej domácnosti? Spoločnosť Philips teraz ponúka jedinečnú možnosť otestovať si zakúpený vysávač po dobu 45 dní so zárukou vrátenia peňazí, ak nebudete s výrobkom spokojný.

Prečítať viac »

Šrotovné - Ekologická likvidácia domácich spotrebičov

Prineste starý vysávač a získajte zľavu na nový vo výške až 1 800 €. Využite práve prebiehajúcu akciu, pri ktorej sa nielen ekologicky a bez starostí zbavíte vyslúžilého spotrebiča, ale zaobstaráte si nový so zľavou. Akcia Šrotovné trvá od 26. 8. 2019 do 22. 9. 2019 a zapájajú sa aj umývačky riadu, na ktoré môžete získať zľavu 10 %, keď nám odovzdáte vašu starú umývačku na ekologickú recykláciu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mbg45-zehleniv2.jpg

Vyskúšajte žehličky a parné generátory Philips so zárukou vrátenia peňazí

Využite špeciálnu ponuku spoločnosti Philips, ktorá pre svojich zákazníkov pripravila jedinečnú akciu 45 dní záruky na vrátenie peňazí na vybrané modely žehličiek a parných generátorov. Vyskúšajte ich v bežnej prevádzke a spoznajte, ako rýchlo a precízne vyžehlia vašu bielizeň. Akých modelov sa akcia týka a aké sú podmienky tejto výhodnej ponuky?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/produkty-oclean.jpg

Akcia na sonické zubné kefky a ústne sprchy značky Oclean: Garancia 30 dní - 100 % spokojnosť, alebo vrátenie peňazí

Využite výhodnú akciovú ponuku od spoločnosti Oclean a zakúpte si nezáväzne vybranú elektrickú kefku alebo ústnu sprchu tejto značky. Pokiaľ z nejakého dôvodu nebudete spokojní, máte možnosť zakúpený tovar do 30 dní zaslať späť s garanciou vrátenia peňazí. Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií