Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/produkty-oclean.jpg

Akcia na sonické zubné kefky a ústne sprchy značky Oclean: Garancia 30 dní - 100 % spokojnosť, alebo vrátenie peňazí

Využite výhodnú akciovú ponuku od spoločnosti Oclean a zakúpte si nezáväzne vybranú elektrickú kefku alebo ústnu sprchu tejto značky. Pokiaľ z nejakého dôvodu nebudete spokojní, máte možnosť zakúpený tovar do 30 dní zaslať späť s garanciou vrátenia peňazí. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e795fd32-583d-4640-b88d-cc5c019461f3.jpg

Sonická zubná kefka SonicBrush UV značky TrueLife sa o vaše zuby dokonale postará

Čisté, zdravé a krásne zuby. Pokiaľ je toto aj vaše želanie, určite vás zaujme sonická zubná kefka SonicBrush UV značky TrueLife, ktorá sa o váš chrup dokonale postará. Čistenie zubov bude oveľa jednoduchšie a hlavne efektívnejšie. Pomocou vysokofrekvenčnej sonickej technológii šetrne odstráni zubný povlak zo skloviny, ďasien aj medzizubných priestorov. S kefkou SonicBrush UV budú zdravé aj vaše ďasná a dosiahnete tiež belších zubov. Štyri čistiace režimy zabezpečia perfektnú a kompletnú starostlivosť o váš chrup. Keďže v základnej výbave nájdete 3 farebne odlíšené čistiace hlavice, môže SonicBrush UV značky TrueLife používať celá rodina. UV Stabilizátor navyše zabezpečí, že vaša zubná kefka bude vždy hygienicky čistá. Splňte si sen o dokonale čistých a zdravých zuboch a kúpte si sonickú zubnú kefku SonicBrush UV.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elektrickyuvod.jpg

How to Choose an Electric Toothbrush

Dental hygiene with an electric toothbrush helps eliminate the wrong cleaning habits, it is easier and faster. At the same time, there are other features, such as a wireless connection to a mobile phone, as compared to a regular hand brush. Why these features will suit you and whether this type of brush is suitable for you, we can help you answer this.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/philips-sonicare-for-kids-nahled.jpg

Philips Sonicare: Ako sa starať o detské zúbky

O potrebe pravidelného a dôkladného čistenia ústnej dutiny nikto nepochybuje... až na deti. Presvedčiť malé deti k nezáživnému či dokonca nepríjemnému čisteniu zubov nie je ľahké. Preto prichádza Philips s detskou kefkou Sonicare for Kids s pútavou aplikáciou exkluzívne pre deti.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Family-nahled.jpg

Ako bojovať s alergiami v zimných mesiacoch?

Alergie. Trpia na ne mnohí z nás, takže iste viete, že sa ich prejavy zhoršujú na jar a v zimných mesiacoch, kedy kvalita ovzdušia klesá. Ako s alergiami účinne bojovať a ako sa zbaviť pôvodcov, ktorí stoja za naším kýchaním, kašľaním či vyrážkou? Osvedčené tipy, ako bojovať s alergiami predovšetkým v zimných mesiacoch, sme vám spísali v našom článku. Povieme vám, ako správne vetrať, alebo ako vám pomôže čistička vzduchu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Fototerapie nahled 1.jpg

Fototerapia – bojovník proti zimnej únave

Ako zostať stále svieži a plný energie? Vinou únavy a problémov s ranným vstávaním je najmä v zimných mesiacoch nedostatok slnečného svitu, ktorý nevyhnutne potrebujeme pre správnu funkciu tela a spánku. Fototerapia je vedecky uznávanou metódou, ktorá ovplyvňuje funkciu hormónu melatonínu pomocou svetelného žiarenia a jej cieľom je pozitívne ovplyvniť vašu náladu a biorytmus.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spachtle-rio-fass-recenze-test.jpg

Ultrazvuková špachtľa RIO FASS (RECENZIA)

Nebaví vás chodiť ku kozmetičke, vracať sa domov so začervenanou tvárou a platiť nemalé peniaze? Prípravky na hĺbkové čistenie pleti sľubujú, že prácu kozmetičky zastanú. Otestovali sme pre vás ultrazvukovú špachtľu RIO FASS3. Ako si viedla, sa dozviete v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/elektricke-zubni-kartacky-nahled.jpg

Zubné kefky Oral-B Genius dokážu komunikovať s inteligentným telefónom

Prieskumy Oral-B ukázali, že až 60 % ľudí si vôbec nečistí zadné zuby a väčšina dospelých používa zlú techniku čistenia. Prahnete po žiarivom a zdravom úsmeve? Nechajte, aby sa o vaše zuby starali nové technológie skryté v elektrickej zubnej kefke Oral-B. Len tak budete mať vždy istotu, že si svoj chrup čistíte správne, rovnomerne a dostatočne dlho.

Read more »
12
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info