AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg

CSS Radosť n.o.

25.7.2023 - Nezisková organizácia CSS Radosť, n.o. bola založená v roku 2016 za účelom poskytovania všeobecne prospešných služieb ako obhajoba práv telesne postihnutých detí, mládeže a dospelých a pomoc pri ich plnej sociálnej inklúzii poskytovanie zdravotnej starostlivosti; poskytovanie sociálnej pomoci a sociálnych služieb podľa zákona č. 448/2008 Z.z. a humanitárna starostlivosť ochrana ľudských práv a základných slobôd; vzdelávanie, výchova a rozvoj telesnej kultúry; tvorba a ochrana životného prostredia a ochrana zdravia obyvateľstva; služby na podporu regionálneho rozvoja a zamestnanosti, zamestnávanie občanov so zdravotným znevýhodnením. Prečítať viac »

Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom Banská Bystrica

18.5.2023 - OZ Sposa je občianske združenie na pomoc osobám s autizmom v Banskej Bystrici. Založili ho a vedú ho rodičia týchto detí. Organizácia nás oslovila so žiadosťou o pomoc s vybavením na tábor Zážitkovo, ktoré prebehlo toto leto. Prečítať viac »

U psej matere

1.4.2023 - Občianske združenie sa venuje pomoci zvieratám a funguje na princípe dočasných opater, psíkovia a mačky sú v domácom prostredí pričom im združenie aktívne hľadá milujúci domov. Cieľom je dostať zvieratko z ulice, kde sa ocitol vinou človeka do bezpečia, kompletne veterinárne vyšetriť a nájsť 100% domov, kde bude členom rodiny. Prečítať viac »

Inštitút Krista Veľkňaza

3.3.2023 - Inštitút Krista Veľkňaza v Žakovciach, je inštitút, ktorý má okrem iného v náplni svojej činnosti pomoc chorým, postihnutým, bezdomovcom, deťom z rozvrátených rodín a ústavov, pomoc sirotám, starým, slobodným matkám a všetkým núdznym, ktorí to potrebujú. Inštitút vznikol už v roku 1990. Našu spoločnosť oslovili so žiadosťou o pomoc s vybavením. Prečítať viac »

OZ nádej pre odchovancov detských domovov

11.4.2023 - Víziou OZ Nádej na pomoc je udržanie statusu silnej a stabilnej mládežníckej organzácie, ktorá poskytuje služby a produkty pro sociálne slabších. Sústredia sa na rozvoj mládeže a detí v oblasti rozvoja osobnosti, demokracie a historického vedomia o Slovensku i o zahraničí. Pomáhajú sociálne slabším rodinám, menšinám a ľuďom so ZŤP formou verných a finančných darov. Prečítať viac »

FNsP F.D.Roosevelta Banská Bystrica - Klinika transplantačnej chirurgie

21.3.2023 - Klinika transplantačnej chirurgie SZU zabezpečuje chirurgickú starostlivosť o pacientov v troch základných odboroch: transplantačná chirurgia, cievna chirurgia, hepato-pankreato-biliárna chirurgia. Prečítať viac »

OZ Slniečko na ceste

14.3.2023 - Občianske združenie Slniečko na ceste už od roku 2012 pomáha hlavne deťom, ktoré utrpeli úrazy alebo vážne zranenia pri rôznych dopravných nehodách. Prečítať viac »

Pomáhame s úsmevom

30.3.2023 - Nezisková organizácia, ktorá sa skladá z rodičov detí, ktoré prešli procesom transplantácie kostnej drene. Prečítať viac »

Vianočné hlasovanie zamestnancov

1.2.2023 - Zamestnanci Alza.sk sa zapojili do projektu, ktorého cieľom bola finančná podpora neziskových organizácii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií