Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD 1. týden květen P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/macbook-pro-2023-m3.jpg

Apple MacBook Pro vsádza na desivo rýchle čipy M3

Apple uviedol nový rad MacBookov Pro s čipmi M3: M3, M3 Pro a M3 Max ponúkajúci vylepšené GPU a rýchlejšie CPU. 14” MacBook Pro s M3 je ideálny pre náročných používateľov, ktorí kladú dôraz na kompaktné vyhotovenie, ale nechcú sa vzdať výkonu. 16” verzia s čipmi M3 Pro a M3 Max poskytuje vyšší výkon a viac pamäte, svoje miesto nájde medzi profesionálnymi programátormi a 3D grafikmi. Nové MacBooky Pro s M3 Max ponúkajú až 128 GB pamäte a sú dostupné vo vesmírne čiernej farbe v hliníkovom vyhotovení. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/onemanshow-the-movie.jpg

Onemanshow: The Movie – keď sa realita a film prelínajú

O Kazmovom tajnom filme Onemanshow The Movie sa toho pred jeho uvedením nevedelo veľa. Vlastne nebolo isté ani to, či to celé nie je podvod. Hoci si stále nie sme istí, či je možné Kazmovo dielo označiť za „film“, prinajmenšom vás môžeme uistiť, že to nie sú diváci, kto by sa mal báť podvodu. Takže aké sú naše prvé dojmy? Oplatí sa vyraziť do kina? A prečo pozretím filmu všetko ešte len začína? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aqara-g4-video-doorbell-recenze.jpg

AQARA Doorbell G4 (RECENZIA): najlepší videozvonček súčasnosti?

Na prvý pohľad vyzerá inteligentný videozvonček AQARA len ako „ďalší“ inteligentný zvonček s kamerou. V Alza.sk ich máme cez sto, prečo teda taký poplach? Pravda je taká, že AQARA Doorbell G4 v mnohých ohľadoch vystupuje z radu. Sľubuje totiž takmer „všetko“ za bezkonkurenčnú cenu. Ako sa výrobcovi podarilo premeniť sľuby na skutočnosť? A naozaj je AQARA Smart Video Doorbell najlepší inteligentný videozvonček súčasnosti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uzivatelske-recenze-alza.jpg

Odstránenie neoverených recenzií: Alza kladie kvalitu nad kvantitu

6. januára 2023 nadobudla platnosť novela spotrebiteľského práva, ktorá sprísňuje reguláciu používateľských recenzií. Zatiaľ čo niektoré médiá označili túto zmenu za „kladivo na predajcov“, my ju vnímame ako príležitosť. V článku sa dočítate nielen o zmenách v používateľských recenziách, ale predstavíme vám aj ďalšie novinky, ktoré sme pre vás pripravili. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rozsirena-realita-v-aplikaci-alza.png

Aplikácia Alza zobrazí produkty u vás doma v rozšírenej realite

Pozrite si produkty ešte predtým, ako ich nakúpite! Vďaka novej funkcii v Alza aplikácii si môžete prezrieť vybrané produkty u vás doma a to ešte predtým, než ich doma rozbalíte. Presvedčte sa, že sa všetko zmestí a hodí presne tak ako má. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sackovy-vysavac.jpg

Typ vysávača

Typ vysavače určuje jeho konstrukci, použití a zacházení s nečistotami. Může být robotický pro automatický úklid, klasický sáčkový, moderní bezsáčkový, výkonný cyklónový, ruční bateriový, vodní apod. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií