AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/lego nahled.jpg

Školská aktovka LEGO Ninjago Easy ako ideálny spoločník pro malých školákov

Spoločnosť LEGO prináša okrem svetoznámych stavebníc aj vybavenie pre malých školákov inšpirované svetom hrdinov a bojovníkov, ktorí sú medzi deťmi veľmi obľúbení. Školská aktovka LEGO Ninjago Easy disponuje nielen skvelými ergonomickými vlastnosťami pre zdravé a správne nosenie, ale ponúka aj moderný dizajn, ktorý sa deťom páči a je stále veľmi aktuálny.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/play-doh-modelina.jpg

Vstúpte do sveta nekonečnej zábavy s modelovacou hmotou Play-Doh

Premýšľate, ako zmysluplne zabaviť svoje dieťa a zároveň rozvíjať jeho kreativitu? Potom by vašej pozornosti nemala ujsť hra na modelovanie z Play-Doh. Nie je to len obyčajná modelína, ktorá deti zabaví len na pár minút a zanechá po sebe veľa neporiadku. S hrnčekmi Play Doh a kreatívnymi súpravami si deti užijú veľa bezpečnej zábavy a zároveň si rozvíjajú svoje zručnosti. Zistite viac o tejto populárnej modelovacej hre a buďte kreatívni. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/2020_SPRING NEOMOTO_CAST_2.jpg

Imaginarium – svet hračiek, o ktorých sme v detstve len snívali

Imaginarium patrí k svetovým lídrom v dizajne a inovácii hračiek. A pretože Alzák spoznal Kiconica, je od 1.6. 2021 dostupný na ALZA SK a CZ úvodné portfólio 350 vybraných produktov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/x-men-povstani-mutantu-recenze-deskova-stolni-hra-cover-wide-nahled.jpg

X-Men: Povstání mutantů (RECENZIA) – superhrdinské ťahanie naprieč kontinentmi

Vo svete doskových hier majú veľké licencie svoje pevné miesto, pretože na atraktívnu tému sa nechajú nalákať nielen vyznávači súbojov nad doskou stola, ale aj nováčikovia, ktorých privábi obľúbené univerzum. To určite platí pre komiksový fenomén Marvel, s ktorého licenciou v krátkom slede vyšlo hneď niekoľko titulov ako LCG Marvel Champions, kartové Marvel: rukavica nekonečna či marvelovská variácia na Splendor. Teraz sa na trhu objavuje projekt X-Men: Povstání mutantů, ktorý sa spolieha na kocky. Poďme sa na neho pozrieť.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zombicide-druha-edice-recenze-cover-wide-nahled.jpg

Zombicide: Druhá edícia (RECENZIA) – Hlad je sviňa

Na trhu sa nenájde veľa stolových hier s epickým priebehom, do ktorých by mohli naskočiť aj doskovkoví zelenáči a užiť si ich. Jednu z výnimiek predstavujú tituly z rodiny Zombicide, pri ktorých základné pravidlá pochopíte behom pár kôl a v tíme so skúsenejším hráčom si boj proti zombíkom vychutná každý. Po fantasy odnoži Čierny mor a niekoľkých prídavkoch s vlkolakmi a orkami sa vracia späť moderná verzia, teraz s upravenými mechanikami v druhej edícii. Ako sa tento masaker nemŕtvych hrá, sa dočítate v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mariposas-motyle-recenze-cover-wide-nahled.jpg

Mariposas (RECENZIA) – Chytili sme na paseke motýlika

Príroda je fascinujúca a neustále má tendenciu ľudstvo ohromovať. Na našej planéte žijú tvory, ktorých životná púť necháva v nemom úžase každého, kto sa o nich dozvie viac. Jedným z takýchto druhov je motýľ monarcha sťahovavý, ktorý kvôli svojej reprodukcii musí prekonať viac ako 4 000 km zo stredného Mexika až na sever USA. Práve túto neuveriteľnú cestu prežijete v dnes recenzovanej stolnej hre Mariposas od autorky Elizabeth Hargrave.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-vidyo-nahled.jpg

LEGO VIDIYO: Natočte si vlastný videoklip s postavami z LEGO!

LEGO iste poznáte - áno, sú to stavebnice. Viete ale, čo to je LEGO VIDIYO - a čo s ním môžete robiť? Túto prevratnú novinku nám predstaví Mikoláš Tuček! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/scrabble-nejlepsi-slovni-hra.jpg

Kto sa hrá, nehnevá!

Pre malých aj veľkých hráčov prinášame mnoho tipov na zaujímavé hry plné akcie, dobrodružstva a zábavy, ktoré si môžete užiť sami aj so svojimi blízkymi. Inšpirujte sa, nechajte sa vtiahnuť do sveta hier, či už vám je päť alebo päťdesiat. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zona-tajemstvi-cernobylu-deskova-hra-recenze-cover-sirokouhly-nahled.jpg

Zóna: Tajemství Černobylu (RECENZIA) – Radiácii navzdory

Máloktorá katastrofa modernej histórie vzbudzuje v ľuďoch takú predstavivosť a zvedavosť ako výbuch černobyľskej elektrárne. Dodnes z neho ťaží inšpiráciu nejeden postapokalyptický román východných autorov alebo filmoví tvorcovia. Na suchu nezostávajú ani počítačoví hráči, predovšetkým vďaka akčnej FPS S.T.A.L.K.E.R., ktorého druhý diel sa práve pripravuje. Práve naň v mnohom nadväzuje stolová hra Zóna: Tajemství Černobylu, na ktorú sa pozrieme v dnešnej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-slozit-rubikova-kostku-nahled.jpg

Ako poskladať Rubikovu kocku (NÁVOD)

Pre mnohých je Rubikova kocka záhadným hlavolamom, ktorý je veľmi ľahké rozložiť, ale takmer nemožné zložiť. Čo sa skrýva za týmto populárnym hlavolamom, aká je jednoduchá metóda na vyriešenie a prečo je okolo nej toľko kriku? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-skladat-puzzle-nahled.jpg

Skladanie puzzle – zábava pre deti aj dospelých

Skladanie puzzle je kreatívny zábava, pri ktorej si nielen užijete relax, ale zároveň potrénujete mozog. Precvičíte si kombinatoriku a posilníte trpezlivosť. Prečítajte si v našom článku tipy, ako skladať puzzle, aby vám to šlo pekne od ruky. Dozviete sa tiež, čo s hotovým dielom alebo aké sú najväčšie puzzle na svete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dji-mini-2-nejlepsi-4k-dron.jpg

DJI Mini 2 posúva hranice. Najlepší dron pre začiatočníkov natáča v 4K

Spoločnosť DJI predstavuje novinku! Ultraľahký, ľahko ovládateľný dron DJI Mini 2. Vďaka svojej kompaktnej veľkosti je ideálnym spoločníkom na cesty. Jeho ovládanie je veľmi jednoduché, takže sa hodí aj pre úplných začiatočníkov. Prečítajte si, čo všetko táto horúca novinka dokáže. V našom článku nájdete všetky technické parametre a veľa zaujímavých informácií. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chlastaci-alkoholove-pijacke-hry-tipy-cover-nahled.jpg

Ktoré alkoholické hry môžete kúpiť na slovenskom trhu? (TIPY)

Doskové hry dokážu sprostredkovať veľa zábavy na rôznych miestach. Spolu s priateľmi vás prenesú do hlbokých lesov, v ktorých môžete čeliť nájazdom fantastických netvorov, naskočiť do rakety, v ktorej budete brázdiť vesmírom, logicky potrápite svoj mozog hádankami... alebo vám len umožnia prežiť príjemné chvíle hraním nenáročného titulu. Práve do tejto kategórie patria alkoholické hry, ktoré dokážu rozprúdiť každú párty nenásilnou formou. Bližšie sa na ne pozrieme v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stavebnice-lego.jpg

Stavebnice LEGO v premenách času III – LEGO súčasnosti inšpiruje a rozvíja

Spoločnosť LEGO patrí medzi najlepších výrobcov hračiek. Ikonickú stavebnicu vyrába už takmer 90 rokov. Za dobu svojej existencie zažila mnoho úspechov, ale aj strmý pád. Súčasné LEGO vyrába interaktívne stavebnice, ktoré deti inšpirujú a rozvíja. Neustále inovuje a všíma si populárne trendy. V našom článku si môžete prečítať zaujímavé informácie o obľúbených LEGO sériách súčasnosti. Nezabudneme predstaviť tiež aktuálne LEGO novinky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-stavebnice.jpg

Stavebnice LEGO v premenách času II – cesta z krízy späť na výslnie

Spoločnosť LEGO je synonymom úspechu. Rodinná firma funguje už takmer 90 rokov. Od začiatku až do dnešných dní lemuje jej cestu nespočet úspechov, ktoré sa zapísali do histórie. Bolo by však naivné domnievať sa, že firma nikdy nečelila žiadnym výzvam. Na začiatku milénia vykazovala značné straty. Aj napriek tomu LEGO dokázalo v pomerne krátkom čase nepriaznivý vývoj zvrátiť. V tomto článku si môžete prečítať, ako sa im to podarilo a ktoré ikonické rady v tomto neľahkom období vznikli. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego zdroj Lego.com.jpeg

Stavebnice LEGO v premenách času I – ako vznikol tento fenomén?

Nahliadnite s nami do histórie jednej z najobľúbenejších stavebníc pre deti aj dospelých, ktorá čoskoro oslávi krásnych deväťdesiat rokov od svojich neistých počiatkov. Za dobu svojho pôsobenia musela spoločnosť Lego prekonať mnohé prekážky a postupne tiež meniť a prispôsobovať výrobu aktuálnym trendom, ktoré vedú v detskom svete. Dosiahla toho aj vďaka legendárnym sériám LEGO Duplo, LEGO Piráti či LEGO Castle. Ako vyzerala jej premena v čase a aké nápady či inovácie jej priniesli najväčší úspech? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/legendy-zapadu-deskova-hra-recenze-cover-nahled.jpg

Legendy Západu (RECENZIA) – Zanechajte stopu v dejinách

Počasie za oknami nám pomaly, ale iste pripomína, že leto sa blíži. S obdobím prázdnin máme mimo voľnočasových radovánok spojené tiež westerny, v ktorých si hlavní hrdinovia „užívajú“ teploty, ktorých hodnoty sú takmer mimo škálu našich teplomerov. Práve túto atmosféru sa pokúsi priniesť k vám domov dosková hra legendy Západu od francúzskeho tvorcu Hervého Lemaitre, ktorá vám umožní prežiť život významných osôb dobývania Divokého západu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dostihy-a-sazky-kone-tipy.jpg

Dostihy a stávky: Slávne kone vo vašej stajni (TIPY)

Dosková hra Dostihy a stávky patrí ku stáliciam slovenských aj českých domácností na poli stolových hier už niekoľko desaťročí. Keď Ladislav Mareš v roku 1983 vymýšľal jej základné princípy a mechaniky, asi netušil, že sa jeho výtvor stane tak populárnym a že sa svetom konských dostihov nechajú očariť celé generácie hráčov. V dnešnom článku sa pozrieme práve pod pokrievku Dostihov a stávok, aby sme odhalili tajomstvo návykovosti tejto českej legendy a možno presvedčili ďalších potenciálnych záujemcov, aby podľahli jej čaru. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tapestry-deskova-hra-recenze-cover-nahled.JPG

Tapestry (RECENZIA) – Komplexná stratégia s pravidlami na štyroch stranách

Nielen vo svete počítačových, ale aj v prípade doskových hier platí, že stratégia patrí k titulom s najzložitejšími pravidlami, pretože potrebujú zahrnúť všetky mechaniky na vedenie vojska či národa. Stolná hra Tapestry sa v tomto smere vymyká zavedeným radom, pretože intuitívne pravidlá sa zmestili na niekoľko stránok návodu a vám tak nebude nič brániť starať sa o vzostup vašej ríše, ktorá zatieni krajiny ostatných hráčov. Prečítajte si našu recenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bee-simulato-uvodni-obrazek-nahled.jpg

Bee Simulator (Mini RECENZIA) – Slasti a strasti včelieho života

Napadlo vám niekedy, aký asi majú údel tvorovia, ktorí sú ľuďmi považovaní za jedných z najusilovnejších? Vývojári z VARSAV Game Studios sa tomu pokúsili s Bee Simulator prísť na kĺb a vytvorili unikátny simulátor života jedného včelieho úľa. Ako sa hra určená primárne pre deti od 7 rokov nakoniec podarila, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Prečítať viac »
1234...
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií