AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jarni-liceni.jpg

Inšpirácia na jarné líčenie

Je tu jar, aj keď to tak vonku ešte úplne nevyzerá. Už je ale čas pomaly vytiahnuť oblečenie aj kozmetiku v pastelových tónoch a hnedé, sivé či burgundy odtiene schovať na budúcu jeseň a zimu. Kokyna z kanála Winy Lips si pre nás pripravila inšpiráciu na jarné líčenie v modrých farbách. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/uvodni_jarni_liceni.jpg

Vyskúšali sme pre vás: súprava dekoratívnej kozmetiky na jarné líčenie

Kozmetiku z alza.sk som doteraz neobjednávala, tak som bola veľmi zvedavá, ako mi produkty sadnú, či si poradím s odtieňmi a ako budú odpovedať popisy produktov na webe. Ako dopadla veľká recenzie dekoratívnej kozmetiky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/alza_pletove_masky_600x300.jpg

Pleťové masky – ktorú si vybrať?

Typ našej pleti je síce predurčený geneticky, ale spôsob života a starostlivosti, ktorú pokožke venujeme sa veľmi odráža na jej stave a vzhľade. Každodenné čistenie a ochrana sú rutinnou nevyhnutnosťou rovnako ako čistenie zubov. Ale pokožke je nutné dopriať aj hĺbkovú očistu, hydratáciu a výživu. V tomto momente prichádza rad na pleťové masky. Správne vybraná maska ??na tvár dodá pokožke to, čo momentálne potrebuje, a ešte vám dopraje chvíle oddychu a relaxácie. Ako sa ale vyznať v záplave pleťových masiek, ktoré sú v dnešnej dobe na trhu naozaj v nespočetnom počte? Ponúkame vám jednoduchý prehľad a odporučíme tie, ktoré stoja za to ich vyskúšať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vodotesne-hodinky-nahled.jpg

Inteligentné hodinky a vodoodolnosť

Mýtus s názvom úplná vodotesnosť hodiniek je veľmi rozšírený, ale v skutočnosti to nie je ani zďaleka pravda. Dokážete z parametrov hodiniek odvodiť, či s nimi môžete bez problémov skočiť šípku do bazéna, alebo sa dokonca potápať? Radšej sa mrknite do nášho sumarizačného článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/IMG_3673_nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: rozjasňovač Maybelline New York Master Contour

Rozjasňovače a kontúrovacie ceruzky sú skvelá vec, takže som si nemohla nechať ujsť kontúrovaciu ceruzku a rozjasňovač v jednom Maybelline New York Master Contour, ktorý som pre vás testovala. Čo sa mi páčilo a čo naopak nie zistíte v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/DSC_2735_nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: telový suchý olej LE PETIT OLIVIER Bambucké maslo a mandle

Suchá pokožka si žiada výživnú starostlivosť, len tak môže vyzerať sviežo, mladistvo a krásne. Preto som sa rozhodla vyskúšať telový suchý olej LE PETIT OLIVIER Bambucké maslo a mandle, pri ktorom sa udáva, že hĺbkovo hydratuje a vyživuje pokožku a udržuje optimálnu hladinu vlhkosti. Aký na mňa urobil dojem? Testovala sme jeho aplikovania aj výsledný efekt po nanesení na kožu. Všetko si môžete prečítať v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/le-petite-sprchovy-krem.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Le Petit Olivier Creme Douche Shower Cream

Testovala som niekoľko prípravkov francúzskej kozmetickej značky Le Petit Olivier. Trojicu vyskúšaných prípravkov uzatvára sprchový krém Le Petit Olivier Creme Douche Shower Cream. Nepení príliš? A je po ňom pokožka dostatočne hydratovaná? O tom, či stoja kozmetické produkty značky Le Petit Olivier za skúšku, si prečítajte v našej ďalšej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dermacol-baze-nahled_1.jpg

Vyskúšali sme pre vás: DERMACOL Eye Shadow base

Patrí značka Dermacol k vašim kozmetickým obľúbencom? V tom prípade vás poteším recenziou veľmi zaujímavého produktu – dlhotrvajúcej podkladovej bázy Dermacol Eye Shadow base. O tom, ako moje testovanie dopadlo, sa dočítate v nasledujúcej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tuzka-oboci-brow-satin-duo-nahled.jpg

Vyzkoušeli jsme pro vás: tužka na obočí Brow Satin Duo od Maybelline New York

S ceruzkami a tieňami na obočie nemám príliš dobré skúsenosti. Dlho nevydržia, rozmazávajú sa a nevyzerajú prirodzene. Ale pretože nemám od prírody husté obočie, moje líčenie sa bez nich nezaobíde. Vyskúšala som ceruzku na obočie Brow Satin Duo od Maybelline New York. Ako som s ňou nakoniec bola spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/la-petite-krem.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Le Petit Olivier Face and Body Cream s bambuckým maslom

Máte slabosť na produkty prírodnej kozmetiky? Práve pre vás som testovala niekoľko prípravkov francúzskej kozmetickej značky Le Petit Olivier. Ako druhého som podrobila kozmetickej skúške Ultra hydratačný telový a pleťový krém s bambuckým maslom. Zvládne sa vysporiadať s atopickým ekzémom? Bude schopný moju suchú pleť dlhodobo hydratovať? O tom, či stoja kozmetické produkty značky Le Petit Olivier za skúšku, si prečítajte v našej ďalšej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GettyImages-831200358_nahled.jpg

TOP 5 najlepších červených rúžov

Už dlho premýšľate, že by ste svoje pery radi zahalili do závoja zmyselnej červenej? Náš článok vám poradí, ktorý červený rúž zvoliť. Vybrali sme 5 top červených rúžov, ktoré stoja za to vyskúšať. Bolo to ťažké, pretože úžasných rúžov je veľa. Tie, ktoré sme pre vás pripravili my, sú však naozaj tie najlepšie rúže. Nájdete medzi nimi rúže dlhotrvajúce, rúže matné aj tekuté rúže. Skrátka v tomto super výbere si na svoje príde každá z vás. Tak pozrite, nech už čoskoro môžete svoje okolie ohromiť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ImgCom_102.jpg

Vyskúšali sme pre vás: krém na ruky EVELINE COSMETICS Handmed Rejuvenating Hand Cream-Serum

Zima je náročná pre našu pleť ako aj pre pokožku rúk. Preto je nutné sa o ňu starať aj v zimných mesiacoch. Hľadala som vhodný krém, ktorý by ju pomohol udržať hebkú a hydratovanú. Na mušku sa mi dostal krém EVELINE COSMETICS Handmed Rejuvenating Hand Cream-Serum. Ako som s ním bola spokojná? Budete s ním spokojní aj vy? Čítajte! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bezbarva-lestenka-alex-extra-pece-nahled.jpg

Vyskúšali sme pre vás: bezfarebné leštidlo Alex EXTRA starostlivosť na dlažbu, linoleum a vinyl

Po rekonštrukcii podlahy som hľadal čistiaci a leštiaci prostriedok, po ktorého použití bude naša nová vinylová podlaha žiariť čistotou. Vyskúšal som bezfarebné leštidlo Alex EXTRA starostlivosť na dlažbu, linoleum a vinyl. Ako sa mi osvedčilo? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/la-petite-mleko_1.jpg

Vyskúšali sme pre vás: Le Petit Olivier Body Lotion Nourishing Argan Oil

Máte slabosť na produkty prírodnej kozmetiky? Práve pre vás naša kolegyňa testovala niekoľko prípravkov francúzskej kozmetickej značky Le Petit Olivier. Ako prvý si vzala na paškál telové mlieko s arganovým olejom. Dočkáte sa po jeho nanesení príjemne hydratovanej pleti, alebo vysušenej pokožky? O tom, či stoja kozmetické produkty značky Le Petit Olivier za skúšku, si prečítajte v našej ďalšej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vyber-balzamu-na-rty-nahled.jpg

Starostlivosť o pery: Balzam na pery nestačí

Pery sú našou pýchou a zároveň základným prostriedkom komunikácie. Okrem mimiky a slov nimi tiež dávame najavo svoju lásku bozkami. Pre hebké a zdravé pery je potrebná kvalitná starostlivosť, v ktorej by nemal chýbať balzam na pery. Venujte čas výberu balzamu na pery, alebo si ho skúste vyrobiť doma. Vaše pery si zaslúžia to najlepšie, aby boli jemné, hydratované a svieže. Poradíme vám, ako to docieliť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/loreal-makeup.JPG

Vyskúšali sme pre vás: make-up L´Oreal Paris Infallible 24H Stay Fresh Foundation

Ako asi každá žena mám rada kozmetiku a líčenie a zaujímam sa o novinky na trhu. Už dlhšiu dobu som pokukovala po make-upe L'Oreal Paris Infallible 24H Stay Fresh Foundation a teraz som sa ho konečne rozhodla vyskúšať. Ako som s ním bola spokojná? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/domaci-sampony-nahled.jpg

Návod, ako vyrobiť domáci šampón

Dôvody na výrobu domáceho šampónu? Ekológia, finančná úspora, zdravie či akútny nedostatok šampónu a zatvorené obchody. Výroba domáceho šampónu nie je ťažká, dá sa stihnúť aj za niekoľko minút. Máme pre vás hneď niekoľko návodov: skúste bylinný šampón napríklad zo žihľavy alebo domáci šampón z púpavy! Ich účinok je pri dlhodobom používaní priam zázračný. Poradíme vám tiež, ako na šampón na mastné vlasy a ako vyrobiť tuhý šampón v pohodlí domova. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remington-straight-brush-recenze-nahled.jpg

Remington Straight Brush (RECENZIA)

Vyskúšali sme pre vás žehliacu kefa Remington Straight Brush. Pokiaľ skutočne vyžehlí vlasy bez toho, aby ubral na objeme, to sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rtenka-maybelline-.jpg

Vyskúšali sme pre vás: MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational

Zháňate výrazný rúž s hydratačným efektom, ktorý nebude vaše pery vysušovať, a zároveň sa bude pohybovať v priaznivej cenovej relácii? Možno je rúž MAYBELLINE NEW YORK Color Sensational 527 Lady Red práve tým pravým. Mňa okamžite zaujal, preto som neváhala a pustila sa do jeho testovania. Ako obstál? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/balzam-na-rty-nahled.jpg

5 najlepších balzamov na pery

Hebké a zamatové pery, to je sen každej ženy. A aj mnohých mužov, čo si budeme rozprávať. Ako to docieliť? Jedine správnou starostlivosťou. Doprajte svojim perám pravidelnú hydratáciu a dostatočnú výživu. Objavili sme 5 TOP balzamov na pery, ktoré s vašimi perami urobia doslova zázraky. Prečítať viac »
12345...9
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií