AP+ slevy v app AP+ slevy

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/prezuti-na-zimni-pneu.jpg

Prezutie na zimné pneumatiky: Od kedy musí byť a ako postupovať?

S príchodom zimného obdobia nastáva motoristom povinnosť výmeny pneumatík. Môžete zájsť do pneuservisu, alebo prezuť pneumatiky svojpomocne. Aký je presný postup, čo je na to potrebné a na čo si dať pozor? Aké je dátum na výmenu zimných pneu v roku 2019? A čo zimné pneumatiky v lete?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Sklokeramicka-deska-nahled.jpg

Ako vyčistiť sklokeramickú dosku (TIPY A TRIKY)

Síce má sklokeramická varná doska hladký povrch, ktorý sa dobre čistí, ale aj tak je potrebné sa o ňu starať. V ideálnom prípade pravidelne a po každom varení, aby ste predišli zdĺhavému odstraňovaniu zaschnutých škvŕn a pripáleného jedla. Poradíme vám, ako ju správne čistiť, aby ste neznižovali jej životnosť, aké čistiace prostriedky zvoliť, aby ste dosiahli vytúžený výsledok, a podľa čoho tento typ varnej dosky vyberať. Užitočné tipy a triky nájdete práve tu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-troubu-nahledovy-2.jpg

Ako vyčistiť rúru

Čistenie rúry nemusí byť drina, ako by sa niekedy pri pohľade na jej vnútro mohlo zdať. Poradíme vám, ako vyčistiť rúru od mastnoty a pripálených kúskov jedla, bez toho aby ste na nej „nechali ruky“. Hľadáte spôsob, ako vyčistiť rúru bez chémie? Máme pre vás tiež tipy, ako vyčistiť rúru jedlou sódou alebo octom. Bude opäť ako nová. A v prípade, že sa obzeráte po novej rúre do vašej kuchyne, určite vám prídu vhod rady odborníka, ako vybrať rúru, aby čo najlepšie vyhovovala vašim potrebám.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mrazak-nahledovy.jpg

Ako sa starať o mrazničku (TIPY A TRIKY)

Odmrazovanie mrazničky, čistenie a prečo si vlastne zaobstarať mrazničku No Frost? Kam umiestniť mrazák a akú teplotu v ňom nastaviť? Na všetky tieto otázky, ale aj mnoho ďalších, vám odpovie náš článok. Ak chcete totiž, aby mraznička naozaj uchovala kvalitu vašich potravín, bola zároveň úsporná a mala dlhú životnosť, je potrebné sa o ňu správne starať. Vhodným umiestnením mrazničky, pravidelnou údržbou a správnym spôsobom skladovania potravín ušetríte ročne desiatky eur a maximálne zaistíte kvalitu a výživovú hodnotu skladovaných potravín.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-mikrovlnku.jpg

Ako vyčistiť mikrovlnku (TIPY A TRIKY)

Mikrovlnka nám dokáže ušetriť veľa času a práce, ale nesmieme zabúdať na jej pravidelné čistenie. Pripravili sme pre vás rady a triky, ako vyčistiť mikrovlnku rýchlo a bezpečne, dokonca aj od zaschnutých a mastných nečistôt, bez toho, aby ste sa trápili zdĺhavým čistením. Poradíme tiež, že moderná mikrovlnná rúra okrem ohrievania jedla ponúka aj zaujímavé možnosti pre rýchle a zdravé varenie a pečenie. A odporcom mikrovlnky objasníme, či je mikrovlnné žiarenie naozaj nebezpečné a či predstavuje mikrovlnná rúra zdravotné riziká.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/hue-transparant-logo.png

Osvetlenie sa zmenilo. Včera obyčajná žiarovka, dnes HUE

Predstavte si svetlo, ktoré sa dokonale prispôsobí vašim požiadavkám a životnému štýlu. Svetlo, ktoré vždy navodí tú správnu atmosféru. Svetlo, ktoré vám v akejkoľvek situácii pomôže. Philips predstavuje unikátny systém osvetlenia Hue, ktorý dokonale zapadne do konceptu prepojenej domácnosti, ale ponúka ešte oveľa viac. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pateraky-nahled.jpg

Čo je chránič chrbtice a prečo je dôležité ho nosiť?

Chystáte sa skočiť na plno do zimných športov a myslíte si že stačí len slušivá kombinéza a cool slnečné okuliare? Pochopiteľne budete potrebovať ešte helmu, ale to už snáď každý vie. Pre zvýšenie bezpečia však odporúčame prikúpiť aj kvalitný chránič na chrbticu. Na čo vlastne slúži a ako si vybrať ten správny? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/jak-se-starat-o-pracku-nahled.jpg

Ako sa starať o práčku

Práčka je základným vybavením domácností. A aj keď nestojí práve málo peňazí, málokto sa o ňu správne stará. Ako sa starať o práčku, aby ste za pár rokov nemuseli platiť drahé servisné opravy? Poradíme vám, ako a čím práčku čistiť, ako odstrániť zápach z práčky aj vodný kameň, ako správne prať a čoho sa vyvarovať, aby vám práčka spoľahlivo a dlho slúžila aj aké pracie prostriedky používať.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/venkovni-osvetleni.jpg

Ako vybrať vonkajšie osvetlenie (TIPY A TRIKY)

Potrebujete vonkajšie osvetlenie na záhradu, do pergoly, na príjazdovú cestu, chodník či vstupné dvere? Pripravili sme pre vás podrobný prehľad toho najdôležitejšieho pre výber vhodného svetla vrátane tipov na jeho ideálne umiestnenie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-se-ucit-na-statnice-navod.jpg

Ako sa učiť na štátnice a maturitné skúšky

Niekoľko dobrých tipov a rád vám pomôže úspešne zložiť maturitné skúšky, štátnice alebo len jedno z mnohých skúškových období. Pustite sa do učenia múdro, s kvalitnou výbavou a nevyhnutnými pomocníkmi, ktorí vás dovedú k úspechu a pomôžu vám prečkať ťažký záver štúdia v pokoji a pohodlí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/MasterPass-Logo-small.jpg

MasterPass – Najlepší spôsob, ako nakupovať online

Užívajte si rýchlu, ale hlavne bezpečnú platbu pomocou novej služby MasterPass. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bann-small_21.jpg

Revolúcia v čistení okien a skiel

Určite tiež poznáte ten nepríjemný pocit, keď musíte umývať okná, zrkadlá alebo dlaždičky vo vašom dome či byte. Náročná práca trvajúca hodiny bez jediného slova uznania. Urobte tejto frustrujúcej scéne raz a navždy koniec s robotickým čističom okien značky Hobot. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/LifeStraw_small_1.jpg

Vodné filtre LifeStraw - praktické, kompaktné a prenosné pomôcky do divočiny

Spoločnosť VESTGAARD, ktorej patrí obchodná značka LifeStraw, sa už od roku 1957 zaoberá produkciou najrôznejších zdravotných pomôcok. V priebehu rokov boli tieto pomôcky predmetom niekoľkých humanitárnych pomocí po celom svete. Teraz máte možnosť vyskúšať ich na vlastnej koži aj vy. Prežite aj v najnáročnejších podmienkach a doprajte telu dostatok tekutín aj tam, kde by to predtým nebolo možné. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/podzim-small.jpg

Ako pripraviť záhradu na zimný spánok

Pár slnečných dní, ktoré nás ešte čakajú, by sme mali venovať dokončeniu posledných úloh na záhrade, aby nás prichádzajúca zima nezaskočila. Nenechávajte všetko na poslednú chvíľu a vyberte si záhradné vybavenie z našej širokej ponuky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/window-ice-small_1.png

Sychravé dny přicházejí. Zahřejte se!

Ven do deště nebo vánice se většinou nikdo nehrne. V takovou chvíli je nejlepší zabalit se doma do deky, dát si nohy do tepla a uvařit si horký čaj. Pokud si chcete vybrat tu správnou výbavu na propršené a zamračené dny, jste na správném místě. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Odstavnovace_small1.jpg

Vyberte si správny odšťavovač, radi vám poradíme

Leto je v plnom prúde a to neznamená nič iné, než že záhrady, tržnice a obchody doslova praskajú pod náporom čerstvého ovocia a zeleniny vo švíkoch. To je skvelá správa, pretože si môžete vychutnať lahodnú chuť vašej obľúbenej plodiny takmer na každom rohu. Navyše každý jednotlivý kúsok obsahuje nenahraditeľnú dávku vitamínov a minerálov, bez ktorých by ľudské telo nemohlo správne fungovať. A práve preto je ich konzumácia veľmi dôležitá. Obzvlášť v súčasných vlnách horúčav, kedy je potreba organizmu niekoľkonásobne vyššia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Yenkee_small.jpg

Výrobky Yenkee - keď už len kvalita nestačí

Snáď každý nám dá za pravdu, že trh je v dnešnej dobe doslova zamorený nepreberným množstvom produktov najrôznejších značiek. Či už ide o potraviny, elektroniku alebo oblečenie, situácia je vždy úplne rovnaká. Celý rad takmer identických výrobkov, z ktorých je pre nezasväteného zákazníka nemožné selektovať či určiť, ktorý z nich vyhovuje jeho potrebám čo možno najviac. Práve preto sa do módy opäť dostávajú také produkty, ktoré sú určitým spôsobom výnimočné, a vďaka ktorým vystupuje ich majiteľ z radu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Article/TvTitulni_1.png

Prehrávanie filmov z počítača na TV

Prinášame vám návod, ako ľahko a rýchlo prehrať zapožičané filmy na obrazovke televízora. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/banner-small_3.jpg

Aby vám na dovolenke vydržalo pekné... pripojenie

Letná dovolenka sa rýchlo blíži, ale aj tam si možno v dnešnej dobe užívať internet bez obmedzení. Stačí si zaobstarať šikovných pomocníkov od spoločnosti TP-LINK.

Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií