AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Bez názvu-1_2.jpg

Nové modely dronov na sklade, existujúce modely s výraznou zľavou

Pokiaľ zvažujete nákup drona, nikdy nebola vhodnejšia príležitosť. Pri vybraných modeloch sme znížili cenu o viac ako 225 € a prezrieť si môžete aj zaujímavé novinky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ImgCom_82.jpg

Práčka Bosch so žehličkou zadarmo, víťazky dTestu, poznáte z TV

V akcii spoločnosti Bosch si môžete kúpiť kvalitnú práčku WAT24360BY so žehličkou TDA502412E úplne zadarmo a ušetriť tak pekných 79,99 €. Obidva produkty získali prestížne víťazstvo v testovaní renomovaného časopisu dTest, sú teda detailne prepracované a vo svojej cenovej kategórii budú len ťažko hľadať protivníka. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-prani-nahled.jpg

Parné pranie, praktická technológia k vám domov

Novinky v oblasti prania a starostlivosti o bielizeň znamenajú spravidla ušetrený čas a minimum spotrebovanej energie, preto je nákup nového spotrebiča vždy príjemnou záležitosťou. Privítajte parné pranie aj vo vašej domácnosti! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-5_1.jpg

Philips VisaCare: Pre zdravú a mladistvú pleť

Ktorá žena by netúžila po dokonalej pleti? Povzbuďte a udržte si prirodzený mladistvý vzhľad pokožky tváre vďaka pneumatickému liftingu a peelingu VisaCare. Masíruje pokožku, podporuje cirkuláciu krvi, odstraňuje odumreté pleťové bunky a umožňuje ich prirodzenú obnovu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Tchibo_nahled.jpg

Objavte kúzlo jedinečného kapsulového systému Tchibo Cafissimo

Túžite po jednoduchej, rýchlej a čistej príprave lahodnej kávy v stále rovnako vysokej kvalite? Práve pre vás bude vhodný niektorý z kávovarov Tchibo Cafissimo, vďaka ktorým si doprajete tú pravú domácu pohodu. Všetko podstatné sa dozviete z nášho výstižného článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cashback obrázek_2.PNG

Samsung cashback - chladničky a práčky

Ak kúpite jeden z vybraných modelov chladničiek a práčok spoločnosti Samsung môžete získať späť 37 až 185 €. Akcia platí od 15. 4. - 31. 7. 2016 pre prvých 3 000 produktov registrovaných na stránkach Samsung Bonus.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bosch-logo_4.jpg

K vybraným chladničkám Bosch mixér v hodnote 149 €

Kúpte si v období od 1. 7. do 31. 8. 2016 jednu z vybraných kombinovaných chladničiek Bosch so systémami NoFrost a VitaFresh a získajte zadarmo antikorový kuchynský mixér Bosch SilentMixx v hodnote 149 €. Poponáhľajte sa, akcia platí do vypredania zásob! Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií