MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/sony-xperia-1-vi-recenze-test.jpg

Sony Xperia 1 V (RECENZIA): Skvelému fotoaparátu uberá body menej prívetivá ergonómia

Sony Xperia 1 V sa zaraďuje medzi mobilné telefóny, ktoré majú bližšie k profesionálnym fotoaparátom. Ako tento telefón dopadol v recenzii? Okrem fotoaparátu sme v teste vyskúšali aj ďalšie funkcie tohto na pohľad veľmi pekného prístroja. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-hyperos-10-nahled.png

Xiaomi HyperOS je nový systém s dôrazom na AI, vyšší výkon aj lepšiu previazanosť

Xiaomi predstavilo svoju novú nadstavbu HyperOS, ktorá po desiatich rokoch nahradí doterajšiu MIUI. Nový systém prináša mnoho užitočných úprav a využíva umelú inteligenciu. Čo všetko HyperOS dokáže a v ktorých telefónoch sa objaví? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Xiaomi-14-pro-nahled-20.jpg

Xiaomi 14 a 14 Pro (PREVIEW): Vlajková loď Xiaomi konečne aj na Slovensku

Výrobca Xiaomi sa konečne ukázal s novými modelmi Xiaomi 14 a Xiaomi 14 Pro. Mobilné telefóny zaujmú predovšetkým novým čipsetom Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3, prepracovaným systémom HyperOS a novým výrazným dizajnom. Čo všetko mobily ponúknu a kedy sa na novinky môžeme tešiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejvykonnejsi-telefon.jpg

Najvýkonnejšie mobilné telefóny 2023 (AKTUALIZOVANÉ)

Zaujíma vás, ktoré mobilné telefóny sú momentálne najvýkonnejšie? Prinášame vám ich prehľad. Ako meradlo si berieme rebríček AnTuTu a poradie rozdeľujeme na mobily s Androidom a iOS. Ktoré sú teda tie najvýkonnejšie mobilné telefóny?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_98.jpg

Výhody ergonomických myší

Počítačové myši sú rôzne: lacné, luxusné, herné, profesionálne... a tiež ergonomické. Ako vlastne takú správnu myš spoznáte? Hodí sa na hranie, bežnú prácu alebo sú špecializované pre grafikov a ďalších náročnejších používateľov? A čím sa vlastne líšia od populárnych vertikálnych myší? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rapture-tym-turnaj-rozcestnik-950.jpg

Tím Rapture a turnaj na planéte Alpha-ZERO

Rapture, to je herné príslušenstvo vychytané do najmenších detailov, špičková výbava pre profesionálov aj nadšencov. Ponorte sa s nami do herného vesmíru, inšpirujte sa príbehom našich hrdinov a doprajte si hardvér, ktorý vás dovedie k víťazstvu. Zobrazte si viac pre ponuku produktov a príbehy z gamingovej planéty Alpha-ZERO. Pridajte sa a vyhrávajte s tímom Rapture! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-nahled.jpg

WowME Kids 4G – Návod na použitie

Pokiaľ si nie ste istí prvými krôčikmi s vašimi novými smart hodinkami WowME Kids 4G, náš návod vám pomôže. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-open-thumbnail.jpg

OnePlus Open nevyzerá zle. Má pekný dizajn a v mnohých ohľadoch aj lepšiu výbavu než konkurenti

OnePlus Open je vôbec prvým skladacím počinom obľúbenej čínskej spoločnosti. Ohýba sa ako kniha, takže je priamym konkurentom telefónov ako Samsung Galaxy Z Fold5 alebo Google Pixel Fold. Ako sa chce od ostatných odlíšiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-9-recenze.jpg

Apple unveils new generations of Watch SE, Series 9 and Ultra 2

This September was not without the regular Apple Keynote conference, which, in addition to the iPhone 15, was also dedicated to smart watches. After a year, Apple once again launched three separate models, the Apple Watch SE (2023), the Apple Watch Series 9 and, most importantly, the Apple Watch Ultra 2! What's new? Does it make sense to buy the new generation immediately? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prenos-dat-nahled.jpg

How to easily transfer data to a new mobile phone (GUIDE)

Transferring all your important data is crucial when switching to a new phone. What are all the options available to us? How easy is it to transfer data between Android and iOS? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/corning-gorilla-glass-mini.jpg

Ochranné sklo Corning Gorilla Glass – najnovšia verzia, typy, pôvod

Čím ďalej známejšie a čím ďalej rozšírenejšie. To je ochranné sklo Corning Gorilla Glass, ktoré zvyšuje odolnosť inteligentných telefónov, nositeľnej elektroniky a celého radu ďalších produktov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/android-15-logo-nahled.jpg

Začína vývojový cyklus systému Android 15. Na čo sa môžeme tešiť?

Google sprístupnil prvú vývojársku verziu operačného systému Android 15, ktorý má vyjsť v druhej polovici roka 2024. Ako vždy je prvá verzia skôr informačná a predstavuje víziu pre nadchádzajúcu verziu. Čo všetko môžeme od najnovšieho Androidu 15 očakávať? Ako bude vývojový cyklus pokračovať ďalej? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Ultrahuman-Ring-AIR.jpg

Ultrahuman Ring AIR: Inteligentný prsteň na lepšie sledovanie zdravia

Inteligentný náramok pozná každý, ale počuli ste niekedy aj o inteligentom prsteni? Ultrahuman Ring AIR sa pýši špičkovými materiálmi, atraktívnymi funkciami aj detailným sledovaním vášho zdravotného stavu. Ako sa používa v praxi a prečo si ho nasadíte práve na svoj prst? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-15-pro.jpg

iPhone 15 Pro Max (RECENZIA): Pevný a ľahký titán a viac zmien, než by človek čakal

Informácia, že iPhone 15 Pro Max je najlepší iPhone, aký kedy Apple vyrobil, je nesporná. Tento rok ale prešiel ešte výraznejšou premenou, než jeho predchodcovia v minulých rokoch. Zásluhu na tom má napríklad titán, ktorý so sebou prináša niekoľko výhod, nový konektor, fotoaparát či nové akčné tlačidlo. Novinku sme otestovali a naše poznatky prinášame v recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip-5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip5 (RECENZIA): Nové véčko konečne našlo svoju stopu

Véčkové skladacie telefóny Samsung Galaxy Z Flip prichádzajú už vo svojej piatej iterácii. Samsung Galaxy Z Flip5 bol predstavený na konferencii Galaxy Unpacked 2023 a výrobca si pre populárnu skladačku pripravil celý rad noviniek. My sme si ho teraz vyskúšali na vlastnú päsť a o informácie sa podelíme v našej recenzii. Ako je na tom nový Flip s parametrami a ako funguje v praxi? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-graficke-karty-rx-7900-xt-nahled.jpg

Najlepšie grafické karty Radeon RX 7900 XT

Páči sa vám výkon grafických kariet Radeon RX 7900 XT a plánujete si jednu zaobstarať do svojho herného PC? Potom by ste rozhodne nemali prehliadnuť tento článok. V ňom sa totiž na tieto grafické karty pozrieme pod drobnohľadom a pokúsime sa medzi nimi vybrať tie absolútne najlepšie. Vďaka ich porovnaniu podľa rozličných kritérií si budete môcť urobiť prehľadný obrázok o tom, ktorá z nich by mohla byť tou najlepšou voľbou práve pre vás.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-10-novy-telefon.jpg

Asus Zenfone 10 (RECENZIA): Stále je kráľom kompaktných telefónov, nie vo všetkom je ale lepší ako predchodca

Asus Zenfone 10 na seba strháva pozornosť hlavne tým, že ide do malého telefónu umiestniť top výbavu. Stále je to skvelý kompaktný telefón, od posledného razu sa toho ale na prvý pohľad veľmi nezmenilo. Stojí tohtoročná generácia za upgrade? Viac v nasledujúcej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-90-nahled.jpg

Honor 90 (RECENZIA): So skvelým displejom a kamerou berie strednú triedu útokom

Nový mobilný telefón Honor 90 už po vydaní zaujal ako svojím vzhľadom, tak výbavou. Hlavnú úlohu tu hrá 200 Mpx hlavný fotoaparát a skvelý pomer ceny a výkonu vďaka čipsetu Qualcomm Snapdragon. Ako sa ale Honor 90 darí v praxi? To sa dozviete v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-a17-pro-nahled.jpg

Apple A17 Pro: najvýkonnejší mobilný čip súčasnosti

Každý nový Apple iPhone v posledných rokoch obsahuje čip vlastnej výroby Bionic. Táto drobná súčiastka je však kľúčom k úspechu. Do poslednej generácie iPhone 15 Pro sa dostala nová generácia procesora, ktorú Apple premenoval na A17 Pro. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alzaguard-hero-tag-test.jpg

Inteligentný lokalizátor AlzaGuard Hero Tag vám pomôže nájsť stratenú peňaženku, kľúče či batoh

Nestraťte prehľad o svojich veciach dennej potreby, ako sú kľúče či peňaženka. Ak ich v množstve oblečenia nevidíte, ľahko si ich prezvoňte. To a mnoho ďalšieho umožňuje lokalizátor AlzaGuard Hero Tag. Read more »
12345...34
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info