Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/iStock_000055843506_Full.jpg

Ručné umývanie riadu: Ľahko a lacno

V dnešnom článku sme sa pozreli, ako umyť riad v ruke ľahko, rýchlo a hlavne lacno. Ide o návod pre všetkých, ktorí chcú ušetriť čas aj peniaze, nemajú umývačku alebo vedia, že nie každý riad možno v umývačke umývať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/maly_3.jpg

Ako vyprať bielizeň správne a bez nehôd

Pripravili sme pre vás článok s tipmi, ako prať oblečenie. Ako triediť bielizeň, vybrať prací prášok a aviváž, čo s odolnou špinou, ako a kde sušiť? To všetko nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-2_14.jpg

Mr & Mrs Fragrance Niki: Štýlový osviežovač vzduchu do auta

Vône do auta Mr & Mrs Fragrance nielen pekne voňajú, ale aj skvele vyzerajú. K dispozícii sú v rôznych variantoch a umožňujú výmenu náplne. Tá je v porovnaní s bežnými vôňami do auta ľahšia, rýchlejšia a aj čistejšia. Pri výmene náplne Mr & Mrs Fragrance sa neušpiníte. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/maly_2.jpg

Bi-Oil: Prečo je nielen medzi mamičkami tak obľúbený?

Bi-Oil je známy prípravok, ktorý má takmer univerzálne použitie. Pokiaľ ho ešte nepoužívate, pravdepodobne ste o ňom aspoň počuli od kamarátok či rodiny. Na čo slúži a je naozaj tak dobrý? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ceresit-proti vlhkosti.jpg

Na boj s vlhkosťou nepotrebujete ďalšie veľké zariadenie

Nadmernú vlhkosť v obydlí nemožno brať na ľahkú váhu. Ak nechcete investovať do veľkých elektronických odvlhčovačov, siahnite po malých prístrojoch značky Ceresit. Hodia sa do každého priestoru a každú miestnosť zároveň krásne prevoňajú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mala_2.jpg

Opica? Táto náplasť vám od nej rýchlo pomôže!

Prípravy na Vianoce vrcholia, ale hneď po nich prichádzajú oslavy konca jedného roka a vítanie toho nového. To spravidla obnáša veľa alkoholu aj pre tých, ktorí cez rok príliš alkoholu neholdujú. Preto sú pre väčšinu z nás nasledujúce rána náročné, ako teda privítať nový rok bez opice? Máme na to náplasť, doslova! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/maly.jpg

Nosíte okuliare? Skúste kontaktné šošovky, máme široký výber!

Okuliare sú dnes už módnou záležitosťou, ale napriek tomu sa kontaktné šošovky tešia veľkej obľube. Predovšetkým sú dokonale nenápadné a tiež nám umožňujú užiť si život naplno a neobzerať sa na to, či by nám pri rôznych aktivitách mohli okuliare spadnúť. Aká je aktuálna ponuka kontaktných šošoviek? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mala.jpg

DOVE DERMA SPA: Spojenie luxusného spa zážitku a dermatologickej starostlivosti

To najlepšie z dermatológie a starostlivosti o pleť v štýle spa je teraz dostupné aj v produktoch starostlivosti o celé telo. Najnovšia technológia a zloženie sa dostalo do produktov DOVE, aby stvorilo rad Derma Spa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-1_30.jpg

Itálie, ekologie, kvalita a účinnost, představujeme Winni's

Úklid domácnosti je záležitost, které se nevyhneme, můžeme si ji však zpříjemnit používáním účinných čisticích prostředků, které jsou kvalitní, ekologické a šetrné k vám i přírodě, které to jsou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mini_8.jpg

Detské nočné pomočovanie: Neposlušnosť alebo choroba?

S nočným pomočovaním má problémy nemalé percento detí, čo znepríjemňuje život nielen im, ale aj rodičom. Myslíte si, že dieťa je len rozmaznané a neposlušné, že to nedokázalo udržať? Pozor na to, vo väčšine prípadov ide o ochorenie, ktoré je potrebné riešiť a hlavne dieťaťu pomôcť tento problém preklenúť, než sa vyrieši. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-1_25.jpg

Scholl: Revolučné produkty pre krásne a zdravé nohy

Tajomstvo krásnych a zdravých nôh nie je žiadne kúzlo, stačí kvalitný výber produktov a správna starostlivosť! Spoločnosť Scholl je špecialistom na starostlivosť o nohy, čo môžeme v ponuke nájsť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-3_3.jpg

Poradca: Tvrdá koža na pätách, ako sa jej zbaviť?

Tvrdá koža na pätách nie je iba estetický problém, ale tiež zdravotný. Stretáva sa s ňou veľa ľudí, ale len máloktorí vedia, ako si s týmto problémom efektívne poradiť. Čo teda všetko môžete urobiť, aby ste sa stvrdnutej kože na pätách zbavili? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Untitled-1_20.jpg

Hygienické potreby: Ide to aj ekologicky (a ekonomicky!)

Pravidelné mesačné trápenie pozná každá žena. Je to daň za nádhernú možnosť mať deti, avšak s menštruáciou sa trápime od mladých rokov až do staroby. Vložky a tampóny sú (ne)priateľom každej ženy a poznáme ich viac než dobre. V čom je dnešný sortiment odlišný? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/mini_2.jpg

Ide to aj bezpečne: Nechajte lásku kvitnúť!

Milovanie je jedna z najkrajších vecí, ktorá medzi dvoma osobami môže nastať. Existujú však riziká, na ktoré nechceme myslieť. Máme pre vás tip, ako si užiť nádherné milovanie bez následkov - letná sezóna začína, buďte pripravení na sexi leto! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/mini_1.jpg

Búrame mýty: Pranie bielizne je naozaj hračka!

Pranie bielizne nie je žiadna veda, na druhú stranu niekedy aj tí ostrieľaní zaváhajú. Pojďme si povedať základné pravidlá, postup nielen pre začiatočníkov a ukážme si tipy a triky, ako si poradiť so škvrnami! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/mini_3.jpg

Pre ženy: Holenie - objavte v sebe bohyňu

Ide predovšetkým o estetické hľadisko, hľadanie kvalitného nástroja pre nežnú pokožku, ktorú chceme vystavovať na obdiv. Ako docieliť perfektný vzhľad, aké sú moderné trendy v holení? Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií