Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/michal_men_ultra.jpg

Vyskúšali sme pre vás: šampón Head & Shoulders Men Ultra Sport Fresh

Head & Shoulders pozná hádam každý. Vyskúšali sme pre vás ich novú sériu, konkrétne šampón Men Ultra Sport Fresh. Ako sa Michalovi osvedčil, bol spokojný? Prečítajte si jeho recenziu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/rimmelbykate.jpg

Vyskúšali sme pre vás: rúž Rimmel London Lasting Finish by Kate

S červenými rúžmi býva často problém. Rozmazávajú sa, farbia všetko okolo, alebo ich musíte nanášať veľmi zdĺhavo a precízne. Otestovali sme pre vás rúž Rimmel London Lasting Finish by Kate, odtieň č. 111, ktorý sľubuje bezproblémové nanášanie a výdrž. Ako bola Lucka spokojná sa dozviete v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kojeniuvod.jpg

Do kedy dojčiť a ako ukončiť dojčenie

Ako ukončiť dojčenie a kedy je vlastne správny čas na ukončenie laktácie? Tento proces so sebou obvykle prináša veľa neistoty a vo vzťahu matka-dieťa väčšinou ide o veľký boj končiaci plačom. Avšak ide to, len je potrebné vedieť, ako na to. S tým, ako ukončiť nočné dojčenie a ako odstaviť od dojčenia novorodenca, ročné dieťa či dvojročné dieťa, vám pomôžeme. Máme pre vás niekoľko tipov a veríme, že niektoré z nich zafungujú a koniec dojčenia tak prebehne len s pár slzičkami. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/odliceni-micelarni-vodou.jpg

Micelárna voda: prospieva alebo škodí?

Zloženie micelárnych vôd je navrhnuté tak, aby pleť zároveň odličovali, čistili aj hydratovali, navyše bez nutnosti oplachovania a použitia ďalších pleťových prípravkov. Aj napriek vysokej účinnosti sa však neodporúča ich každodenné a dlhodobé používanie. Prečo to tak je? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/luuvod.jpg

Vyskúšali sme pre vás: univerzálny čistič Frosch Eko Ocot

Nevyznáte sa v ponuke univerzálnych čističov, ktoré sľubujú rýchle odstránenie najrôznejších nečistôt? Vyskúšali sme pre vás Frosch Eko Ocot. Prečítajte si, ako sme boli s výsledkom spokojní. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Veet_uvod.jpg

Vyskúšali sme pre vás: elektrický zastrihávač Veet Sensitive Precision

Otestovali sme pre vás elektrický zastrihávač chĺpkov Veet Sensitive Precision – je s ním úprava obočia ľahšia? Ako sa elektrický zastrihávač čistí a ako sa manipuluje s nadstavcami? Všetky odpovede nájdete v podrobnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Osis-Flatliner.jpg

Vyskúšali sme pre vás: ochranné sérum Schwarzkopf Professional Osis+ Flatliner

Žehlíte si vlasy? Potom vás určite bude zaujímať naša dnešná recenzia, v ktorej sme pre vás vyskúšali ochranné sérum na žehlenie vlasov Professional Osis+ Flatliner. Prečítajte si, ako obstálo v našom teste. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Zehleni-vlasu_1.jpg

Často si žehlíte alebo fénujete vlasy? Používajte prípravky na ochranu vlasov pred teplom

Žehlenie, kulmovanie, ale aj obyčajné sušenie fénom vlasy oslabuje. Ak ste doteraz nepoužívali prípravky na ochranu vlasov pred teplom, rozhodne by ste s tým mali začať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/GettyImages-689424940_edited.jpg

Večerné líčenie krok za krokom

Ak sa chystáte na večierok, romantickú večeru, posedenie s priateľmi alebo na ples, dolaďte svoj outfit pomocou krásneho večerného líčenia. Večerné líčenie všeobecne znesie viac. Nemusíte sa preto báť použiť výrazné líčenie pier alebo experimentovať s očnými tieňmi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cesty.jpg

Cestujeme s bábätkom – kedy môžete začať a čo so sebou nezabudnúť?

Ak máte nový prírastok do rodiny, možno premýšľate, či je cestovanie na dlhšie vzdialenosti s bábätkom dobrý nápad, prípadne – ak ste už rozhodnutí vyraziť – ako sa s cestou vysporiadať. Od kedy je možné s bábätkami bez obáv cestovať a hlavne – ako si na cestu rýchlo zabaliť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/uvod_3.jpg

Rozlúčka so zimou: Jarná starostlivosť (nielen) o pleť

Doprajte jarnú starostlivosť aj svojej pleti, ktorá si o znovuzrodenie priamo hovorí! Prinášame rady, tipy a triky, ako osviežiť a ozdraviť pokožku celého tela vrátane naštartovania organizmu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Maska Moist.png

Vyskúšali sme pre vás: maska Aussie 3 Minute Miracle Moist

Naneste masku na mokré vlasy, nechajte pôsobiť 3 minúty a výsledkom sú krásne, hydratované vlasy. To sľubuje maska Aussie 3 Minute Miracle Moist. Vyskúšali sme ju pre vás a pripravili recenziu, začítajte sa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/cervena-maska.JPG

Vyskúšali sme pre vás: maska Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor

Maska, ktorá za 3 minúty hĺbkovo vlasy vyživí a obnoví ich krásu, je sen snáď všetkých, ktorí majú vlasy bez života a prirodzeného lesku. Je to však vôbec možné? Vyskúšali sme pre vás hĺbkovú masku 3 Minute Miracle Reconstructor. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/IMG_3003.jpg

Vyskúšali sme pre vás: paletka Dermacol Color Sensation Wet & Dry

Hľadáte univerzálnu paletku, s ktorou sa nalíčite do práce aj na rande? Možno pre vás bude paletka očných tieňov Dermacol Color Sensation Wet & Dry č. 7 tá pravá. Ako obstála v našom teste? To všetko zistíte v našej krátkej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/uvod_2.jpg

Ako bojovať s celulitídou

Medzi hlavné príčiny celulitídy patria zlý životný štýl (nevyvážené stravovanie, málo pohybu, fajčenie, alkohol), obezita, dedičnosť, hormonálne zmeny, ale aj časté nosenie príliš upnutého oblečenia. Ako sa celulitídy zbaviť? Poradíme vám, čo v boji proti nej zaberá. Poznáme cviky, zábaly aj potraviny, ktoré s celulitídou zatočia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sampon Repair Miracle.png

Vyskúšali sme pre vás: šampón Aussie Repair Miracle

Poznáte šampón Repair Miracle? Vyskúšali sme ho pre vás a pripravili recenziu, v ktorej sa dozviete, čo na ňom hodnotíme ako veľké plus a či existujú aj nejaké nedostatky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/3_24.jpg

Je sex bez kondómu vždy lepší? Čiže sex, bezpečnosť a experimentovanie

Sex s kondómom nemusí byť nuda. Chráňte sa, experimentujte a užívajte si spoločne strávené chvíle. Začítajte sa, podľa čoho vyberať, aby ste boli maximálne spokojní. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mimi.jpg

Starostlivosť o citlivú detskú pokožku

Bábätko prichádza na svet s citlivou pokožkou, ktorá reaguje na všetky podnety. Preto je potrebné jej dopriať tie najkvalitnejšie produkty, aby bola zachovaná funkčnosť pokožky a nijako ju nepoškodzovali. Na čo by sa novopečení rodičia mali zamerať?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/kondicioner Miracle Moist.png

Vyskúšali sme pre vás: kondicionér Aussie Miracle Moist

Bezbolestné rozčesávanie po umytí si praje snáď každý. Preto sme pre vás otestovali kondicionér Aussie Miracle Moist na naozaj dlhých vlasoch. Myslíte, že obstál? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/suchac Aussome Volume.png

Vyskúšali sme pre vás: suchý šampón Aussie Aussome Volume

Zaujíma vás, či môže suchý šampón vlasom dodať objem? Prečítajte si našu recenziu! Otestovali sme totiž pre vás suchý šampón Aussie Aussome Volume. Prečítať viac »
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií