Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cista_plet.jpg

Čistá pleť krok za krokom

Čistenie pleti je veľmi dôležité, aby vyzerala stále sviežo a netrápili ju problémy súvisiace so zanesením pleti každodennými nečistotami. A to platí aj pre pleť, ktorú počas dňa nelíčite, vrátane mužov. Ako teda na správne odlíčenie pleti? Naše rady a triky vám pomôžu získať opäť zdravú a krásnu pleť. Prečítať viac »
/Foto/ImgGalery/Image/maly_6.jpg

Domáce práce efektívne: Umývanie riadu v umývačke

V SR existuje ešte stále veľké množstvo (66 %) domácností, ktoré nemajú k dispozícii umývačku. Dôvody sú rôzne, často však panuje názor, že je to zbytočný luxus alebo je veľmi drahá. Je to však naozaj tak, alebo sa investície do umývačky vrátia? A ak áno, ako to docieliť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-1_45.jpg

Leto verzus vlasy: Majte zápas pod kontrolou

Aby boli vlasy našou ozdobou, je potrebné im venovať dostatok pozornosti a starostlivosti. Najmä v lete, keď sú vystavené nepriaznivým vplyvom slnečného žiarenia a chlórovanej či morskej vody, majú tendenciu sa vysušovať, lámať, sú celkovo poničené a oslabené. Preto v tomto ročnom období vyžadujú špeciálnu ochranu. Čo teda počas letných dní vlasom dopriať a čoho sa naopak vyvarovať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/1_71.jpg

Monitor dychu – dokáže včas upozorniť aj na SIDS

Syndróm náhleho úmrtia dojčiat, známy tiež pod skratkou SIDS, je ochorenie s fatálnym dôsledkom, ktorého príčina nie je známa. Dodnes si nad ním lekári lámu hlavu, napriek tomu však existujú možnosti, ako podobnej situácii predchádzať či ju zvrátiť. Ako môžete ochrániť svoje bábätko? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-2_15.jpg

Ručné umývanie riadu: Ľahko a lacno

V dnešnom článku sme sa pozreli, ako umyť riad v ruke ľahko, rýchlo a hlavne lacno. Ide o návod pre všetkých, ktorí chcú ušetriť čas aj peniaze, nemajú umývačku alebo vedia, že nie každý riad možno v umývačke umývať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/maly_3.jpg

Ako vyprať bielizeň správne a bez nehôd

Pripravili sme pre vás článok s tipmi, ako prať oblečenie. Ako triediť bielizeň, vybrať prací prášok a aviváž, čo s odolnou špinou, ako a kde sušiť? To všetko nájdete v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-2_14.jpg

Mr & Mrs Fragrance Niki: Štýlový osviežovač vzduchu do auta

Vône do auta Mr & Mrs Fragrance nielen pekne voňajú, ale aj skvele vyzerajú. K dispozícii sú v rôznych variantoch a umožňujú výmenu náplne. Tá je v porovnaní s bežnými vôňami do auta ľahšia, rýchlejšia a aj čistejšia. Pri výmene náplne Mr & Mrs Fragrance sa neušpiníte. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/maly_2.jpg

Bi-Oil: Prečo je nielen medzi mamičkami tak obľúbený?

Bi-Oil je známy prípravok, ktorý má takmer univerzálne použitie. Pokiaľ ho ešte nepoužívate, pravdepodobne ste o ňom aspoň počuli od kamarátok či rodiny. Na čo slúži a je naozaj tak dobrý? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ceresit-proti vlhkosti.jpg

Na boj s vlhkosťou nepotrebujete ďalšie veľké zariadenie

Nadmernú vlhkosť v obydlí nemožno brať na ľahkú váhu. Ak nechcete investovať do veľkých elektronických odvlhčovačov, siahnite po malých prístrojoch značky Ceresit. Hodia sa do každého priestoru a každú miestnosť zároveň krásne prevoňajú.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mala_2.jpg

Opica? Táto náplasť vám od nej rýchlo pomôže!

Prípravy na Vianoce vrcholia, ale hneď po nich prichádzajú oslavy konca jedného roka a vítanie toho nového. To spravidla obnáša veľa alkoholu aj pre tých, ktorí cez rok príliš alkoholu neholdujú. Preto sú pre väčšinu z nás nasledujúce rána náročné, ako teda privítať nový rok bez opice? Máme na to náplasť, doslova! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/maly.jpg

Nosíte okuliare? Skúste kontaktné šošovky, máme široký výber!

Okuliare sú dnes už módnou záležitosťou, ale napriek tomu sa kontaktné šošovky tešia veľkej obľube. Predovšetkým sú dokonale nenápadné a tiež nám umožňujú užiť si život naplno a neobzerať sa na to, či by nám pri rôznych aktivitách mohli okuliare spadnúť. Aká je aktuálna ponuka kontaktných šošoviek? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mala.jpg

DOVE DERMA SPA: Spojenie luxusného spa zážitku a dermatologickej starostlivosti

To najlepšie z dermatológie a starostlivosti o pleť v štýle spa je teraz dostupné aj v produktoch starostlivosti o celé telo. Najnovšia technológia a zloženie sa dostalo do produktov DOVE, aby stvorilo rad Derma Spa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-1_30.jpg

Itálie, ekologie, kvalita a účinnost, představujeme Winni's

Úklid domácnosti je záležitost, které se nevyhneme, můžeme si ji však zpříjemnit používáním účinných čisticích prostředků, které jsou kvalitní, ekologické a šetrné k vám i přírodě, které to jsou? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/mini_8.jpg

Detské nočné pomočovanie: Neposlušnosť alebo choroba?

S nočným pomočovaním má problémy nemalé percento detí, čo znepríjemňuje život nielen im, ale aj rodičom. Myslíte si, že dieťa je len rozmaznané a neposlušné, že to nedokázalo udržať? Pozor na to, vo väčšine prípadov ide o ochorenie, ktoré je potrebné riešiť a hlavne dieťaťu pomôcť tento problém preklenúť, než sa vyrieši. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-1_25.jpg

Scholl: Revolučné produkty pre krásne a zdravé nohy

Tajomstvo krásnych a zdravých nôh nie je žiadne kúzlo, stačí kvalitný výber produktov a správna starostlivosť! Spoločnosť Scholl je špecialistom na starostlivosť o nohy, čo môžeme v ponuke nájsť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Untitled-3_3.jpg

Poradca: Tvrdá koža na pätách, ako sa jej zbaviť?

Tvrdá koža na pätách nie je iba estetický problém, ale tiež zdravotný. Stretáva sa s ňou veľa ľudí, ale len máloktorí vedia, ako si s týmto problémom efektívne poradiť. Čo teda všetko môžete urobiť, aby ste sa stvrdnutej kože na pätách zbavili? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/Untitled-1_20.jpg

Hygienické potreby: Ide to aj ekologicky (a ekonomicky!)

Pravidelné mesačné trápenie pozná každá žena. Je to daň za nádhernú možnosť mať deti, avšak s menštruáciou sa trápime od mladých rokov až do staroby. Vložky a tampóny sú (ne)priateľom každej ženy a poznáme ich viac než dobre. V čom je dnešný sortiment odlišný? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/mini_2.jpg

Ide to aj bezpečne: Nechajte lásku kvitnúť!

Milovanie je jedna z najkrajších vecí, ktorá medzi dvoma osobami môže nastať. Existujú však riziká, na ktoré nechceme myslieť. Máme pre vás tip, ako si užiť nádherné milovanie bez následkov - letná sezóna začína, buďte pripravení na sexi leto! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/imggalery/Image/mini_1.jpg

Búrame mýty: Pranie bielizne je naozaj hračka!

Pranie bielizne nie je žiadna veda, na druhú stranu niekedy aj tí ostrieľaní zaváhajú. Pojďme si povedať základné pravidlá, postup nielen pre začiatočníkov a ukážme si tipy a triky, ako si poradiť so škvrnami! Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií