AD homeoffice AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/canon-rf-s-10-18-nahled.jpg

Canon RF-S 10 – 18 mm f/4,5 – 6,3 IS STM (RECENZIA)

Pred pár týždňami predstavila spoločnosť Canon pre svoje bezzrkadlovky nový širokouhlý objektív Canon RF-S 10 – 18 mm f/4,5 – 6,3 IS STM. S plastovým bajonetom a minimalistickým dizajnom je ideálnym spoločníkom pre skúsených fotografov, ktorí ocenia nízku hmotnosť a jednoduchú prenosnosť. Aká je prax s týmto objektívom, na aké scény sa hodia a má nejaké nedostatky? To sa dozviete v nasledujúcej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-28mm-recenze-test-nahled.jpg

Canon RF 28 mm f/2,8 STM (RECENZIA)

Tohtoročnou novinkou v ponuke palaciniek, teda „pancake“ objektívov, značky Canon je veľmi zaujímavý model Canon RF 28 mm f/2,8 STM, ktorý je skutočne veľmi malý, veľmi ľahký a v neposlednom rade aj lacný. Pokrýva pritom plný formát full-frame čipu, aj keď ho samozrejme môžete využiť aj na fotoaparátoch s menším čipom formátu APS-C. Pokiaľ teda vlastníte nejakú z bezzrkadloviek značky Canon, tak si rozhodne zaslúži vašu pozornosť a možno aj miesto vo vašom fotobatohu či taške. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-eos-r100-recenze.jpg

Canon EOS R100 (RECENZIA): jedna z najlacnejších bezzrkadloviek v teste

Nie je to zasa tak dávno, čo Canon predstavil svoju doposiaľ najlacnejšiu bezzrkadlovku Canon EOS R50, o ktorej si väčšina ľudí myslela, že bude modelom, ktorý bude na tejto pozícii dlhodobo. O to väčšie bolo prekvapenie, keď bol len pár mesiacov potom predstavený ešte lacnejší model Canon EOS R100, ktorý sa tak aktuálne stáva najlacnejšou, najmenšou aj najľahšou bezzrkadlovkou tejto značky. Pritom ale disponuje plnohodnotným bajonetom Canon RF, kvalitným systémom automatického zaostrovania aj veľmi vysokou kvalitou vyhotovených fotografií. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/e95f79ce-95cb-466f-b767-ce32f7c552f4.jpg

Canon EOS R (RECENZIA) – Dokonalá bezzrkadlovka?

Otestovali sme prvý pokus Canonu o Full frame bezzrkadlovku Canon EOS R, ktorá neskutočne dobre fotí a natáča video aj na pomery digitálnych zrkadloviek, oproti ktorým ale ponúka výrazne nižšiu hmotnosť a kompaktnejšie rozmery. Kapitolou samou o sebe je systém zaostrovania, ktorý funguje aj za veľmi slabého osvetlenia. Podrobnejšie informácie a fotografie z testovania nájdete v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-powershot-sx740hs-nahled.jpg

Canon PowerShot SX740 HS ponúka 40× zoom a 4K video

Canon predstavil novinku Canon PowerShot SX740 HS, ktorá patrí medzi kompaktné ultrazoomy. 40× optický zoom je ekvivalentom ohniskových vzdialeností 24 až 960 mm a aj cez ne má objektív celkom slušnú svetelnosť. Nechýba ani výklopný displej, 4K video alebo stabilizácia senzora. Viac už ale v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/canon-speedlite-470ex-ai-01.jpg

Canon Speedlite 470EX-AI (PREVIEW)

Mysleli ste si, že sa externé blesky nedajú už nijako vylepšiť? Omyl! Canon SpeedLite 470EX - AI je novo predstavený blesk, u ktorého bola prvýkrát použitá umelá inteligencia. Okrem tejto zaujímavej funkcie nechýba nič, čo by mal správny externý blesk dokázať. Presvedčte sa sami! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/canon-eos-m50-4.jpg

Canon EOS M50 (PREVIEW)

Pokiaľ momentálne hľadáte nejakú bezzrkadlovku, mali by ste zbystriť vašu pozornosť. Canon nedávno predstavil model EOS M50. Potešiť vás môže integrovaný hľadáčik, výklopný blesk alebo natáčanie až 4K videa. Na to, koľko bude stáť a kedy bude k dispozícii, vám odpovieme v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon-EOS-2000D.jpg

Canon EOS 2000D (PREVIEW)

Začiatočnícka zrkadlovka Canon EOS 1300D je na trhu necelé 2 roky a už sa dočkala svojho nástupcu. Nová „entry level“ zrkadlovka Canon EOS 2000D má inovovanný 24 Mpx snímač, nový obrazový procesor a niekoľko ďalších vylepšení. Aké sú to vylepšenia, kedy bude fotoaparát dostupný a koľko bude stáť?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Olympus-PEN-E-PL9-recenze.jpg

Olympus PEN E-PL9 (PREVIEW)

Olympus predstavil model PEN E-PL9, ktorý je priamym pokračovateľom obľúbených bezzrkadloviek PEN E-PL8 a E-PL7. Aké vylepšenia dostal a kedy príde do predaja? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/olympus-60mm-macro-020.jpg

Olympus 60 mm f/2,8 Macro (RECENZIA)

Radi by ste zaobstarali kvalitné, a hlavne detailné snímky motýľov alebo aj iného hmyzu? Potom potrebujete jeden z makroobjektívov s dlhším ohniskom. Našimi testami prešiel Olympus 60 mm f/2,8 Macro. Hoci nejde o žiadnu horúcu novinku, patrí vo svojej triede stále k tomu najlepšiemu. Chcete vedieť prečo? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashback-foto-2017-zima.jpg

Nakúpte fotovýbavu a ušetrite až niekoľko stoviek eur s akciou Cashback!

Takmer všetci výrobcovia fototechniky spustili svoj zimný cashback, teda akciu, v rámci ktorej môžete pri nákupe fotoaparátu či objektívu získať značnú časť investovaných peňazí späť. Pozrite sa, aké spätné bonusy si pre vás pripravil Canon, Nikon, Olympus, Sony, Fujifilm, Pentax a Tamron a rozšírte svoju existujúcu výbavu výhodne! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-g1x-mark-iii-recenze-test.jpg

Canon G1X Mark III (PREVIEW)

Canon Powershot G1X Mark III je nástupcom úspešného predchodcu, ktorý niesol označenie Mark II. Zmien je veľa. Tou najhlavnejšou je použitie rovnakého snímača, aký má zrkadlovka 80D a ďalej napríklad prítomnosť elektronického hľadáčika. O ďalších podrobnostiach sa dozviete vnútri článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/EOS-M6-perex1.jpg

Canon EOS M6 (RECENZIA)

Posledná, v poradí už šiesta bezzrkadlovka z dielne Canonu nesie označenie Canon EOS M6. Oproti klasickým digitálnym zrkadlovkám má odlišnú konštrukciu, kde bola odstránená šachta so sklopným zrkadielkom a optický hľadáčik. Naopak, zostal zachovaný snímač klasického typu APS-C, ktorý je však o niečo menší ako v prípade plnoformátového vyhotovenia. Ako si fotoaparát Canon EOS M6 viedol v našej recenzii? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-ef-s-35mm-f28-is-stm-nahled.png

Recenzia objektívu Canon EF-S 35 mm f/2,8 Macro IS STM

Canon EF-S 35 mm f/2,8 Macro IS STM patrí medzi najdostupnejšie makroobjektívy. Vďaka integrovanému LED nasvieteniu tento objektív svojím telom nevrhá tieň na fotografovanú scénu. Nechýba práve tento objektív vo vašej fotovýbave? Michal Kupsa ho testoval a vy si teraz môžete prečítať recenziu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon-EOS-200D-nahled_1.jpg

Canon EOS 200D (RECENZIA)

Canon EOS 200D je nástupcom úspešného modelu 100D, ktorý bol pre mnohých nadšených fotografov bránou do sveta zrkadloviek. Nové „dvestodéčko“ sme otestovali v teréne a prinášame podrobnú recenziu. Čo dokáže táto novinka od Canonu, ako vyhovuje profesionálovi a čo ponúka začiatočníkom? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-18-135-nahled.jpg

Recenzia objektívu Canon EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM

Objektív Canon EF-S 18–135 mm f/3,5–5,6 IS USM je jedným z najzaujímavejších kandidátov na základný zoom pre pokročilejších fotografov. Je vybavený optickým stabilizátorom, automatickým zaostrovaním Nano USM a možno k nemu pripojiť powerzoom adaptér PZ-E1. Ako dopadol v našej recenzii?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon-EOS-77D.jpg

Canon EOS 77D (RECENZIA)

Ondřej Prosický v praxi otestoval nový Canon EOS 77D. Pozrite sa na ukážkové fotografie z tejto kvalitnej zrkadlovky a prečítajte si, aké je či už zaostrenie, video, alebo citlivosť a ako sa 77D líši napríklad od modelov 80D a 760D. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon-EOS-6D-mark-ii-nahled_1.jpg

Canon EOS 6D Mark II (RECENZIA)

Canon EOS 6D Mark II je nástupcom modelu 6D Mark I, z ktorého boli profesionálni fotografi nadšení vďaka jeho kompaktnosti a kvality fotografií. Nový model prináša množstvo vylepšení na čele s bezdrôtovým pripojením a GPS systémom. Oplatí sa na novinku upgradovať? Dozviete sa v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Canon-EOS-200D-nahled.jpg

Canon EOS 200D (PREVIEW)

Canon 29. 6. 2017 predstavil hneď dve nové zrkadlovky. Jednou z nich je EOS 200D, pokračovateľ známeho „stodéčka“, ktoré priviedlo do sveta zrkadloviek mnoho nových fotografov. Prináša veľa nových funkcií, ale zachováva si stále veľmi priaznivú cenu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/canon-eos-m5-recenze-nahled.jpg

Canon EOS M5: návrat do sveta bezzrkadloviek

Canon EOS M5 je skvelým zástupcom novej generácie bezzrkadlových fotoaparátov, ktorý vás dokáže oslniť vysokým výkonom, ostrým obrazom a premysleným ovládaním vhodným pre každého. Oproti svojim predchodcom prináša značné výhody, ktoré však vyvažuje vyššou cenou. Prečítať viac »
123
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií