AD květen univerzal Effaclar

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baterie-einhell.jpg

Univerzálna batéria Power-X-Change poháňa dielenskú aj záhradnú techniku

Už ste počuli o batérii Power X-Change od spoločnosti Einhell? Dokáže s úplnou ľahkosťou poháňať všetku dielenskú a záhradnú techniku. Vďaka jednému typu batérie ušetríte nielen množstvo času, ale aj peňazí. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pece-o-zahradu-a-travnik.jpg

Starostlivosť o trávnik a záhradu (TIPY A TRIKY)

Starostlivosť o trávnik a záhradu zahŕňa mnoho úkonov, ktoré je potrebné vykonávať v priebehu celého roka. Poradíme vám, ako sa starať o trávnik aj o záhradu od prvých krôčikov až po celkovú údržbu, a odporučíme vám osvedčené rady a tipy skúsených odborníkov. Dúfame, že náš sprievodca poradí každému nadšenému záhradníkovi, ako sa starať o trávnik a ako si vytvoriť tú pravú oázu pokoja a pohody. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d78f81ef-4fc0-4ad4-8e2f-39a494509845.jpg

Všetko o miešaní oleja s benzínom do dvojtaktných motorov

Každý dvojtaktný motor je poháňaný zmesou oleja a benzínu. Pri miešaní tejto zmesi je potrebné vedieť, aký olej do kosačky použiť a dodržať správny pomer oboch kvapalín a tiež ich čerstvosť. Dvojtakty využíva hlavne krovinorez, motorová píla a tiež niektoré benzínové kosačky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/533a4b3b-2101-43c0-82ed-fef6d712dd0e.jpg

Extol Lady: Náradie špeciálne pre ženy

Že ste ešte nevideli špeciálne náradie pre ženy? Tak to ste sa asi zatiaľ nestretli s kolekciou náradia Extol Lady. Nielen po dizajnovej stránke, ale aj z hľadiska ergonómie je to produkt, ktorý nemá obdobu. Poďme sa naň pozrieť bližšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/8ef64f1b-e6cf-42c0-9277-e1b3804de2d6.jpg

Bosch Zamo III – Laserový merač s adaptérmi

Laserový merač Bosch Zamo III sa vyznačuje predovšetkým svojou flexibilnosťou. Ako vôbec prvý totiž ponúka vymeniteľné adaptéry, ktoré sa hodia pre rôzne situácie. Zmerať tak môžete takmer čokoľvek, či už je to rovné, krivé, alebo ďaleko od seba. Ovládanie je tiež veľmi intuitívne a meranie prebieha ľahko a rýchlo. Čo všetko Bosch Zamo III ponúka? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d47e08f4-f0a1-4f7e-9919-fc8cf4f77714.jpg

Inteligentné osvetlenie Philips Hue Play a Hue Signe s množstvom farieb vás bude baviť!

Osvetlenie je nevyhnutnou súčasťou všetkých domácností, avšak s dômyselne navrhnutými lampami Philips Hue Play a Hue Signe získate oveľa viac. Dosiahnete dokonalú atmosféru prispôsobenú danej situácii. Prečo sú tie osvetľovacie systémy výnimočné, vám prezradí tento krátky článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/b79bfed7-837c-48cc-81a0-46094c6dad62.jpg

Infrasauny Marimex prehrejú telo i dušu

Infrasauny si v poslednej dobe obľúbilo mnoho ľudí, ktorí si nemôžu vynachváliť ich skvelé účinky na ľudský organizmus. Pravidelné saunovanie má totiž mnoho pozitívnych vplyvov nielen na zdravotný stav, ale aj na psychiku človeka. Spoločnosť Marimex je jednotkou na trhu v tomto odbore a ponúka infrasauny ako do bežných domácností, tak pre náročnejšiu klientelu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/bosch-professional-232.jpg

Náradie Bosch Professional uspokojí nielen remeselníkov

Značka Bosch Professional zahŕňa náradie a príslušenstvo pre profesionálov a remeselníkov. Po všetkých stránkach je pripravené na zvýšenú záťaž a každodenné používanie. Že vás remeslo neživí, a napriek tomu držíte brúsku, vŕtačku či aku skrutkovač v ruke niekoľkokrát týždenne a máte na nich vyššie nároky než bežný „hoblík“? Potom je rad Bosch Professional určený aj vám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/marimex-bazenova-chemie-nahled.jpg

Ako na čistú vodu v bazéne? Jedine s bazénovou chémiou Marimex

Premýšľate, s akými prípravkami tento rok vyhrať boj proti zelenej vode, kalu a vysokému pH? Potom neoľutujete, keď si doma urobíte zásobu bazénovej chémie Marimex. Prezradíme vám, akými prípravkami upraviť vodu na sezónu, čo a ako pravidelne používať aj ako pripraviť bazén počas vašej neprítomnosti, aby ste po príchode z dovolenky nemuseli meniť vodu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/waste-232.jpg

Zero-waste v domácnosti

Ľudstvo produkuje obrovské množstvo odpadu, čo má devastujúci vplyv na životné prostredie. Ako môže každý z nás prispieť k ochrane našej planéty? Riešením je koncept zero-waste domácnosti, teda život len ??s minimálnou produkciou odpadu. A nie je to tak ťažké, ako by sa mohlo zdať. Chcete vedieť, ako môžete aj vy prispieť k ochrane životného prostredia? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zahradni-kalendar-nahled.jpg

Čo je práve teraz potrebné urobiť na záhrade?

Pripravili sme pre vás záhradný kalendár, ktorý vás prevedie mesiac po mesiaci celým rokom na záhrade. Prezradí vám tipy a triky, ako sa o ňu starať, pomôže vybrať záhradnícke náradie a pripomenie aj dôležité úlohy, na ktoré by ste rozhodne nemali zabudnúť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rez-ovocne-stromy-nahled.jpg

Ako správne prerezávať ovocné stromy a kríky?

Pravidelný a správny rez ovocných stromov a kríkov je jedným z hlavných predpokladov na bohatú úrodu, chutné plody a zdravú rastlinu. Neviete, ako na to? Poradíme vám, ako a kedy prerezávať jablone, hrušky, čerešne, višne, broskyne a marhule. Pomôžeme vám tiež s rezom malín, egrešov a ríbezlí. A dáme vám niekoľko tipov, ako vybrať záhradné náčinie a správne strihať ovocné stromy a kríky. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/virivky-nahled.jpg

Aký vplyv na zdravie má vírivka, aromaterapia a masáž?

Cítite sa po celom dni vyčerpaní, potrebujete si oddýchnuť, ale nemáte čas chodiť k masérovi alebo sa neradi tlačíte vo verejnej vírivke? Potom pre vás máme riešenie. Kúpte si privátny wellness a starajte sa o svoje telo i myseľ kedykoľvek budete potrebovať. Nemusíte nič zložito stavať. Stačí si doma na záhrade alebo na terase nafúknuť vírivku, do obývacej miestnosti postaviť masážne kreslo, zapáliť aromalampičky a užiť si chvíľku pre seba. Aké účinky má vírivka na ľudské zdravie, ako sa starať o nafukovaciu vírivku, ako upravovať vodu vo vírivke, aké esenciálne oleje použiť pri aromaterapii alebo ako vybrať masážne kreslo? To všetko a oveľa viac sa dozviete v článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/infra-sauna-nahled.jpeg

Ako vybrať saunu do bytu?

Neradi sa potíte vo verejnej saune? Potom pre vás máme dobrú správu. Saunu si môžete postaviť aj v byte. Prezradíme vám, aké účinky na ľudský organizmus sauna má, aký je rozdiel medzi fínskou saunou a infrasaunou, ako sa správne v jednej či druhej saune saunovať, kto si môže dopriať saunu a kto naopak nie a mnoho ďalších informácií. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Knipex-SMALL.jpg

Kliešte KNIPEX kombinujú nemeckú tradíciu a kvalitu

Prečo si zaobstarať práve kombinované kliešte KNIPEX? Okrem praktického a univerzálneho použitia sa pýšia dlhou tradíciou nemeckého výrobcu. Ťahanie klincov, uvoľňovanie závitov alebo štípanie drôtikov ešte nikdy nebolo také jednoduché! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zahradni-vysavace-fieldmann-nahled.jpg

Náradie Fieldmann vám uľahčí prácu na záhrade

Česká značka Fieldmann ponúka široké portfólio záhradníckych a hobby výrobkov. V našom článku vám predstavíme pomocníkov pre jesenné upratovanie záhrady. Okrem trávnej kosačky sa vám bude hodiť aj záhradný vysávač Fieldmann FZF 4020-E. Pokiaľ skladujete vodu, tak by vám nemalo chýbať ani ponorné alebo kalové čerpadlo. Na koľko vás taká výbava vyjde? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Asist-kladivo-SMALL.jpg

Kombinované kladivo Asist zvládne búranie aj vŕtanie

Kombinované kladivo Asist, to je legendárna sila, ktorá zvládne búranie, vŕtanie a všetky divoké práce. Je to proste KlaDivoch! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Renault-Zoe-nahled.jpg

Elektromobily (VŠETKO, ČO CHCETE VEDIEŤ)

Záujem o elektromobily a hybridné autá v európskych krajinách vytrvalo rastie. Sú šetrné k životnému prostrediu a jeden kilometer jazdy vás vyjde len na pár centov. Ako sa elektromobil líši od bežného auta a prečo by ste o ňom mali uvažovať? A mimochodom viete, že elektromobil si budete môcť čoskoro kúpiť aj na Alza.sk?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Scheppach-MAIN.jpg

Stojan pre pokosové píly Scheppach pomôže kutilom aj profíkom

K čomu všetkému využijete stojan na pokosové píly Scheppach? Slúži ako ich držiak, ale aj ako pracovná plocha, možno ho ľahko zložiť a pritom v pohode unesie 150 kilogramov. Pozrite si, prečo nenechať zaháľať takého neoceniteľného pomocníka. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/Tesla02_1_8.jpg

Tesla Model S 75D (VŠETKO, ČO VIEME)

Tesla Model S 75D je päťdverová limuzína, ktorá sa dá prirovnať k iPhonu na kolesách. Nejde o žiadny futuristický koncept, ale o plnohodnotný automobil preplnený skrz na skrz tou najmodernejšou technikou. Prinášame vám súhrn tých najzaujímavejších funkcií, pretože jeho nákup bude už veľmi skoro ľahkou záležitosťou. Prečítať viac »
12345...6
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií