AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nikon-z-70-180-nahled-recenze.jpg

Nikon Z 70 – 180 mm f/2,8 (RECENZIA)

Objektív Nikon Z 70 – 180 mm f/2,8 predstavuje prírastok do rodiny objektívov pre systém Nikon Z. Svojich používateľov oslovuje unikátnym spojením vysokej svetelnosti, kompaktných rozmerov a vynikajúcej optickej kvality, a to všetko za veľmi priaznivú cenu. V tejto používateľskej recenzii sa podrobne pozrieme na jeho kľúčové vlastnosti, od mechanického vyhotovenia cez ergonómiu až po obrazovú kvalitu. Ako sa tento objektív osvedčil v praxi v rukách fotografa? Zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-z-dx-24mm-f17-recenze-nahled.jpg

Nikon Z DX 24 mm f/1,7 (RECENZIA)

Medzi fotografmi sú malé, ľahké a lacné objektívy stále veľmi obľúbené. A presne pre ich potreby vznikol nový objektív Nikon Z DX 24 mm f/1,7 určený pre bezzrkadlovky Nikon formátu APS-C. Fotograf Michal Kupsa ho podrobne otestoval a vy sa môže v nasledujúcej recenzii tešiť aj na ukážkové fotografie z tohto vydareného objektívu. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-Z-FC-recenze-uvod.jpg

Nikon Z fc (RECENZIA): dokáže obhájiť svoju cenu?

Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-dx-12-28-recenze-nahled.jpg

Nikon Z DX 12 – 28 mm f/3,5 – 5,6 PZ VR (RECENZIA)

Vyšiel nový širokouhlý objektív pre bajonet Nikon Z a fotograf Michal Kupsa si nenechal ujsť príležitosť ho otestovať. V podrobnej recenzii objektívu Nikon Z DX 12 – 28 mm určeného pre fotoaparáty s čipom APS-C zistíte, ako sa tento kompaktný objektív vysporiadava s rôznymi fotografickými situáciami, jeho výhody a nevýhody alebo možnosti využitia pri natáčaní videa. Ak hľadáte kvalitný širokouhlý objektív pre svoj Nikon Z DX fotoaparát, tento článok vám poskytne užitočné informácie pre vaše rozhodnutie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z30-recenze-test.jpg

Nikon Z30 (RECENZIA): poteší nielen vlogerov

Už je to pekných pár rokov, čo výrobca Nikon spustil nový systém s bajonetom Nikon Z a tiež fotoaparáty aj objektívy tohto radu utešene pribúdajú, a to ako pre veľký čip Full Frame, značkou Nikon označovaný ako FX, tak aj pre menšie APS-C, Nikonom označovaný ako DX. Práve pre formát Nikon DX je aktuálne určená trojica fotoaparátov, pokročilejší Nikon Z50, dizajnový, skôr ortodoxnejší Nikon Zfc a potom Nikon Z30, zacielený viac smerom na video, teda pre akčnejších vlogerov. Tých ale zase toľko nie je, a tak iste nie je od veci pozrieť sa na tento fotoaparát aj z hľadiska bežného používateľa - fotografa. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nikon-d3500-nahled.jpg

Nikon D3500 (PREVIEW)

Nikon sa počas prázdnin rozbehol a predstavil ďalšiu novinku, tentoraz v podobe zrkadlovky Nikon D3500. Najväčšia zmena sa udiala na poli ergonómie, kedy sa ovládanie zjednocuje s bezzrkadlovkami Nikon Z6 a Nikon Z7. Čo ďalšie sa toho od predchodcu zmenilo? Na to vám odpovie náš článok. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z6-z7-preview-2.jpg

Nikon Z6 a Nikon Z7 (PREVIEW)

Nikon predstavil dve dlho očakávané novinky – bezzrkadlovky Nikon Z6 a Nikon Z7 s Full Frame senzorom Nikon FX, ktoré majú rozlíšenie 24,5 Mpx (Z6) a 45,7 Mpx (Z7). Kedy budú tieto bezzrkadlovky dostupné a koľko budú stáť? Všetko sa dozviete v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-coolpix-p1000-ultarzoom.jpg

Nikon Coolpix P1000 je nový kráľ medzi ultrazoomami

Nikon Coolpix P1000 prichádza z nevídaným 125-násobným optickým zoomom a zosadzuje tak z trónu doposiaľ najvýkonnejší ultrazoom fotoaparát značky, model P900. Umožní tiež napríklad nahrávanie 4K/30fps videa s kombináciou optickej a digitálnej stabilizácie. Na trh príde v septembri tohto roku.? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nikon-35mm-f1,8-dx-02.jpg

Nikon 35mm f/1,8 AF-S DX (RECENZIA)

Prinášame vám recenziu objektívu Nikon 35mm f/1,8 AF-S DX, ktorý vyhľadávajú ako amatéri tak profesionáli pre jeho malé rozmery, ľahkosť a rokmi preverenú a vyladenú optickú sústavu. K vyššie uvedeným kladom pridáva navyše aj niektoré príslušenstvo zahrnuté v cene. Zistite aké sme mu dali výsledné ohodnotenie!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashback-foto-2017-zima.jpg

Nakúpte fotovýbavu a ušetrite až niekoľko stoviek eur s akciou Cashback!

Takmer všetci výrobcovia fototechniky spustili svoj zimný cashback, teda akciu, v rámci ktorej môžete pri nákupe fotoaparátu či objektívu získať značnú časť investovaných peňazí späť. Pozrite sa, aké spätné bonusy si pre vás pripravil Canon, Nikon, Olympus, Sony, Fujifilm, Pentax a Tamron a rozšírte svoju existujúcu výbavu výhodne! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-d850-nahled.jpg

Nikon D850 (RECENZIA)

Ešte pred začiatkom oficiálneho predaja sa nám na recenzovanie podarilo získať asi najočakávanejšiu fotonovinku tohto roka, fullframe zrkadlovku Nikon D850. Prezrite si ukážkové snímky v plnej kvalite (vrátane RAW súborov) a zistite, ako fotoaparát hodnotí profesionál Michal Kupsa.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-10-20-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX

Ako v našom teste obstál NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX, lacný širokouhlý objektív pre APS-C zrkadlovky od Nikonu? Je aj napriek svojej hmotnosti 230 gramov dostatočne robustný a opticky kvalitný? Je vhodný aj na nahrávanie videa? Odpovede nájdete v recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-70-300mm-f45-56e-af-p-ed-vr-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 70–300 mm F4,5–5,6 AF-P ED VR

Michal Kupsa dostal do rúk úplne nový teleobjektív NIKKOR 70–300 mm F4,5–5,6 AF-P ED VR. V článku nájdete jeho poznatky z praktického používania, porovnanie s jeho predchodcom a nechýbajú ukážkové snímky v plnej kvalite.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-d7500-preview.jpg

Nikon D7500 predstavený (PREVIEW)

Nikon predstavil poloprofesionálnu zrkadlovku Nikon D7500. Zásadných noviniek je veľa. V prvom rade fotoaparát vyzerá prekvapivo úplne inak ako predchodca. Koľko bude fotoaparát stáť, kedy vyjde a ako si povedie v porovnaní s Nikonom D500? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-objektivy-nove-sirokouhle-nahled.jpg

Nové širokouhlé objektívy Nikon potešia nielen krajinárov

Ak vám v ponuke objektívov na zrkadlovky Nikon nejaký chýbal, možno vaše požiadavky uspokojí niektorý z troch novopredstavených širokouhlých objektívov. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-d5600-nahled.jpg

Nikon D5600 (RECENZIA)

Malá a ľahká, napriek tomu nekompromisná, taká je nová digitálna zdrkadlovka Nikon D5600. Navyše vyniká dlhou výdržou batérie. Najdôležitejšou otázkou však zostáva – ako fotografuje? Odpoveď nájdete v našej recenzii, ktorá obsahuje testovacie snímky aj detailné výrezy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-70-200-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED

V poslednej recenzii sme sa zamerali na populárny zoom objektív NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED. Hoci ide o starší kúsok, stále ide o jeden z najlepšie kresliacich objektívov, ktorý sa môže porovnávať aj s dvakrát drahšími modelmi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon_70-300_objektiv.jpg

Recenzia Nikkor 70-300mm VR. Univerzálny a dostupný teleobjektív.

Spoločnosť Nikon predstavila okrem základného objektívu Nikkor 18-55mm aj univerzálny teleobjektív Nikkor 70-300mm. Ten vyniká dobrými optickými vlastnosťami, kvalitnou optickou stabilizáciou a nízkou hmotnosťou. V našej recenzii zistíte, či má objektív aj nejaké zásadné nevýhody. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d3400_dslr.jpg

Recenzia Nikon D3400. Dostupná vstupenka do sveta fotografov.

Nový Nikon D3400 preberá to najlepšie zo svojho predchodcu. Malé, ľahké a ergonomické telo v kombinácii so špičkovou obrazovou kvalitou si zamilujete. Bude to však stačiť voči dnešnej konkurencii? Zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikond7200-m.jpg

Recenzia Nikon D7200 - Evolučný vrchol DX

Nikon D7200 - nová vlajková loď digitálnych zrkadloviek Nikon so snímačom DX. Prečítať viac »
12
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií