AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/samsung-galaxy-z-flip-5-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip5 (RECENZIA): Nové véčko konečne našlo svoju stopu

Véčkové skladacie telefóny Samsung Galaxy Z Flip prichádzajú už vo svojej piatej iterácii. Samsung Galaxy Z Flip5 bol predstavený na konferencii Galaxy Unpacked 2023 a výrobca si pre populárnu skladačku pripravil celý rad noviniek. My sme si ho teraz vyskúšali na vlastnú päsť a o informácie sa podelíme v našej recenzii. Ako je na tom nový Flip s parametrami a ako funguje v praxi? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip4-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip4 (RECENZIA): Aká je skladačka za rozumnú cenu?

V recenzii sme sa pozreli na novinku Samsung Galaxy Z Flip4. Preslávené ohybné véčko sa tento rok ukázalo po boku vyššieho modelu Fold už štvrtýkrát a láka nielen na solídne parametre, ale aj na prívetivú cenovku. Ako sa skladacia Galaxy Z Flip4 používa a čo všetko tohtoročný model ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip4-z-fold4-nahled.jpg

Ohybné telefóny v novom. Samsung Galaxy Z Flip4 a Z Fold4 majú špičkový výkon aj výbavu

Leto sa v prípade Samsungu nesie v znamení nových generácií jeho ohybných telefónov. Tentokrát už tu máme modely Galaxy Z Flip4 5G a Galaxy Z Fold4 5G. Čím sa líšia od svojich predchodcov?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-watch-5-pro-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold4 a Z Flip4 sú tu. A k tomu aj nové hodinky aj slúchadlá

Rad Samsung Galaxy Z sa opäť hlási o slovo s modelmi Fold4 a Flip4. Novinky ponúknu popri vlajkových parametroch aj oveľa odolnejšiu konštrukciu, ešte lepší multitasking a celý rad noviniek pre pohodlnejšie používanie. Potešia aj špeciálne akcie pri príležitosti vydania. Na čo sa môžete tešiť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/galaxy-z-fold-3-z-flip-3.jpg

Nové ohybné telefóny Samsung: Samsung Galaxy Z Fold 3 5G a Z Flip 3 5G! (PRVÉ DOJMY)

Nová generácia ohybných telefónov Samsung je tu – a už začínajú predobjednávky! Ako vyzerá vylepšená tretia generácia ohybných telefónov Samsung Galaxy Z Fold 3 5G a Z Flip 3 5G? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip3-recenze-nahled_1.jpg

Samsung Galaxy Z Flip3 5G (RECENZIA): novodobé véčko so slušnou výbavou

Ak vás doteraz ohybné mobilné telefóny odrádzali kvôli vysokým cenám, mali by ste zbystriť pozornosť. Samsung predstavil svoj Galaxy Z Flip3 5G a nastavil pomerne sympatickú cenu. Čo za svoje peniaze dostanete a aké sú naše skúsenosti z dlhodobejšieho používania? Na všetko odpovie táto recenzia.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií