P&G boost P&G boost

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1080-armor-8g-oc-recenze.jpg

MSI GTX 1080 Armor 8G OC (RECENZIA A TESTY)

Veľmi vydarene vyhotovený čiernobiely dizajn s logom MSI na ventilátoroch chladiča, tak to sú presne neklamné znaky grafických kariet edície Armor spoločnosti MSI. Grafická karta MSI GTX 1080 Armor 8G OC spadá práve do tejto peknej edície, ale pretože vzhľad nie je všetko, poďme si túto grafickú kartu tiež dôkladne otestovať! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1080-sea-hawk-ek-x-recenze-2.jpg

MSI GTX 1080 Sea Hawk EK X (RECENZIA A TESTY)

Plánujete prevádzkovať vo svojom PC okruh vodného chladenia? Potom určite premýšľate o vhodnej a zároveň výkonnej grafickej karte. Dnes si otestujeme grafickú kartu MSI GTX 1080 Sea Hawk EK X, ktorá bola v spolupráci spoločnosťou MSI a EK Water Blok na vodu priamo „vyšľachtená“. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/palit-gtx-1080-gamerock-pe-8gb-recenze-2.jpg

Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition (Recenzia a testy)

V ponuke grafických kariet spoločnosti Palit môžete nájsť len modely založené na čipových súpravách spoločnosti NVIDIA. Jedným takým zaujímavým kúskom je Palit GTX 1080 GameRock Premium Edition 8 GB, ktorá na pomery GeForce GTX 1080 ponúka nielen neštandardne vysoké takty, ale aj masívny chladič, ktorý sa musí s vysokými taktmi vysporiadať. Ako obstála GPU v testoch? Zistíte v dnešnej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/NVIDIA_TITAN_X_nahled.jpg

NVIDIA predstavila Titan X, najvýkonnejšiu grafickú kartu súčasnosti

Po nedávno uskutočnenom predstavení grafických kariet GeForce GTX 1080, 1070 a 1060 prichádza NVIDIA s ďalším kúskom. Tentokrát ide o nástupcu úspešného modelu Titan X. Viac v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/ImgCom (1)_50.jpg

Alza Little Monster – herná beštia v kompaktnom šasi

Značkové herné počítače Alza sú dobre známe pre svoj vynikajúci pomer ceny a výkonu. Význačným zástupcom je rad Little Monster, ktorý zaujme aj svojím elegantným vyhotovením. Ak si o týchto diabloch, ktorí si poradia aj s virtuálnou realitou, chcete prečítať viac, ste na správnom mieste! Prečítať viac »
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií