AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pravidla-pro-drony-legislativa-nahled.jpg

Pravidlá na lietanie s dronmi 2023 (LEGISLATÍVA)

Pokiaľ už s dronom lietate, alebo to máte v pláne, určite vás budú zaujímať práve aktuálne pravidlá na prevádzkovanie dronov v exteriéri. Ako vysoko môžete lietať, či potrebujete licenciu alebo kde sa registrovať? To a oveľa viac sme pre vás zhrnuli v našom prehľadnom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/grid-legends-recenze-cover-nahled.jpg

Grid Legends (RECENZIA) – Arkáda s puncom nostalgie

Vývojári z britského štúdia Codemasters stoja za niekoľkými populárnymi pretekárskymi sériami, z ktorých najúspešnejší je formulový simulátor F1, zablatené rally Dirt a arkádový Grid. Práve k tretej menovanej značke pribudol nový diel s podnázvom Legends. Čím vás môže zaujať, akú plnú má garáž a ako sa v ňom jazdí, sa dozviete v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/grid-2019-porsche-carerra-nahled.jpg

Grid (RECENZIA) – Stávka na pretekársku arkádovú istotu

Pretekárska séria Grid, predtým vychádzajúca pod názvom TOCA Race Driver, v posledných rokoch oscilovala medzi arkádou a simuláciou. Predchádzajúce diely ako Grid Autosport alebo GRID 2 neboli vyložene zlé, ale očividná nerozhodnosť vývojárov bola na výsledku poznať. Možno práve preto prichádzajú britskí Codemasters s reštartom série, ktorý si jednoducho hovorí Grid. Ako sa tento návrat do arkádovej pretekárskej stopy podaril, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií