AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/asus-rog-poseidon-gtx-1080-ti-pe-recenze.jpg

Asus ROG Poseidon GTX 1080 Ti Platinum (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Asus ROG Poseidon GTX 1080 Ti Platinum Edition je obdarená naozaj zaujímavým systémom hybridného chladenia. Môžete si vybrať, či túto grafickú kartu budete chladiť klasicky vzduchom, alebo si ju radšej zapojíte do svojho vodného okruhu chladenia. Pre dnešnú recenziu som nakoniec zvolil vodu. Ako testy dopadli? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/evga-gtx-1080-ti-kingpin-gaming-recenze-2.jpg

EVGA GTX 1080 Ti K|NGP|N Gaming (RECENZIA A TESTY)

Vysoký výkon, vysoké frekvencie a možnosti extrémneho pretaktovania. Tým všetkým sa môže pochváliť grafická karta EVGA GTX 1080 Ti K|NGP|N gaming, ktorá nesie meno podľa známeho extrémneho overclockera. Ako sa tejto špeciálne na overclocking navrhnutej grafickej karte darilo v herných testoch, si prečítate v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/zotac-gtx-1080-ti-mini-receze-2.jpg

Zotac GTX 1080 Ti Mini (RECENZIA A TESTY)

Vysoký herný výkon nemusí byť výsadou len „dospelých“ grafických kariet. O tom, že aj taký „drobec“ ktorým je grafická karta Zotac GTX 1080 Ti Mini, vám poskytne výkon veru ultimátny, vás azda presvedčí dnešná recenzia. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/msi-gtx-1080-ti-gaming-x-11g-recenze-2.jpg

MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G (Recenzia a testy)

MSI GTX 1080 Ti Gaming X 11G je ultimátna grafická karta, ktorá však neponúka iba vysoký herný výkon, ale vďaka systému chladenia Twin Frozr VI aj skvelé prevádzkové vlastnosti. Testovali sme v hrách, ako napríklad Doom, Star Wars Battlefront či Witcher 3. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/GTX1080Ti_nahled.jpg

Grafická karta GTX 1080 Ti v testoch

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti verzus nereferenčná GTX 1080. Ktorá grafická karta je výkonnejšia? A máme tu konečne GPU pre 4K rozlíšenie? Testovali sme v benchmarkoch a hrách, ako sú Mass Effect: Andromeda, Ghost Recon: Wildlands, Doom alebo Battlefield 1. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií