AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/televize-hdmi-cec-nahled.jpg

HDMI CEC umožňuje spoločné ovládanie televízora a set-top boxu alebo soundbaru

S funkciou HDMI CEC vám postačí len jeden diaľkový ovládač na ovládanie televízora a ďalších pripojených zariadení, ako je set-top box alebo soundbar. Ako zabezpečiť, aby funkcia fungovala? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/08b6caff-0f13-4812-94fd-dbca73ed3850.jpg

Čo je HDMI, DVI, VGA a prečo jedno nahradiť druhým?

Pokiaľ si stále nie ste istí, čo je HDMI, DisplayPort, DVI, VGA, je tento článok práve pre vás. Polopate vás zoznámime s tým, ako tieto konektory fungujú, čo je analógový, čo digitálny signál a ako to urobiť, keď má monitor alebo televízor iný konektor ako počítač. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/49-philips 499P9h.jpg

Monitory Philips ponúkajú nové možnosti pre prácu aj zábavu

S novými monitormi od spoločnosti Philips je koniec mnohokrát komplikovanému prepájaniu notebooku s monitorom. Od teraz všetko – a to vrátane napájania a zvuku – zvládne jediný kábel pripojený pomocou univerzálneho konektora USB-C. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/pc-gamer-233.jpg

Akými konektormi by mal byť vybavený monitor?

Viete, aké máte konektory na svojom monitore? Náš článok vám poskytne stručný návod na to, ako sa v nich vyznať. A pridáme aj rady, na ktoré konektory sa sústrediť pri výbere nového monitora. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-chromebit-cs10.jpg

ASUS Chromebit CS10 - počítač veľkosti čokoládovej tyčinky

ASUS Chromebit CS10 je miniatúrne zariadenie, ktoré zapojením do HDMI portu premení váš monitor alebo televízor na plnohodnotný počítač. Svoje uplatnenie nachádza v domácnostiach ako multimediálne zariadenie, ale aj v školách a obchode. Prečítajte si o všetkých funkciách tohto inovatívneho zariadenia s Chrome OS v našom článku. Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií