AD elektro Motorola EDGE 50

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/call-of-duty-modern-warfare-ii-cover-nahled.jpg

Call of Duty: Modern Warfare II (RECENZIA Multiplayer a Singleplayer)

Príbehová kampaň Call of Duty: Modern Warfare II od Infinity Ward nás rozhodne zaujala, ale pozornosť na seba od vydania strháva najmä multiplayerová zložka tohtoročného Call of Duty. Recenzie oboch režimov nájdete nižšie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cod-mw-ii-season-1-logo-nahled.jpg

Call of Duty: Warzone 2.0 (INFO) – dátum vydania, gameplay atď.

Warzone 2.0 je nasledovníkom úspešného free to play battle royale režimu Warzone, ktorý vzniká pod taktovkou Infinity Ward a Raven Software. Vydavateľ Activision potvrdil, že sa na hre pracuje a prezradil aj niekoľko ďalších informácií. Tých však momentálne nie je veľa, a preto sme sa pozreli aj na to, čo o druhom Warzone hovoria neoficiálne zdroje.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-warzone-recenze-nahled1.jpg

Call of Duty: Warzone je stále zábavný battle royale... väčšinou (RECENZIA)

Režim Warzone sa v marci tohto roka stal plnohodnotnou súčasťou Call of Duty: Modern Warfare. Odvtedy už tento free-to-play a zároveň cross-platform titul obohatilo niekoľko poriadne tučných updatov a jednotlivé jeho módy Battle Royale a Plunder prešli pár zmenami (niektoré z nich neboli dvakrát vítané). Warzone si už stihlo zahrať viac ako 60 miliónov ľudí – má však čo ponúknuť aj dva mesiace od vydania, alebo sa začína utápať v stereotype? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-modern-warfare-season-2-ghost-nahled.jpg

Druhá sezóna battle passu v Call of Duty: Modern Warfare oficiálne začala. Čo všetko prinesie? (NOVINKA)

Update, s ktorým do Call of Duty: Modern Warfare od Infinity Ward dorazila druhá sezóna multiplayera, si z harddiskov odhryzol v priemere 70 GB (za čo sa tvorcovia už stihli aj ospravedlniť), ak ste sa teda ešte nepustili do jeho sťahovania, máte najvyšší čas. Celý systém battle passu sa svojím fungovaním od prvej sezóny nijako nezmenil a rovnako ako ona aj druhá sezóna prinesie niekoľko noviniek. Viac v našom článku.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií