PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rodicovska-kontrola-rodina-nahled.jpg

Nastavenie rodičovskej kontroly na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch

Ako docieliť to, aby vaše deti netrávili všetok voľný čas hraním hier a radšej išli napríklad športovať? To netušíme. Ukážeme vám však pre mnohých stále „tajnú“ zbraň rodičovskej kontroly dnešných konzol a poradíme, ako ju efektívne nastaviť a používať. S naším návodom budete schopní na konzolách PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch nastaviť napríklad aké hry môžu vaše deti hrať, ako dlho, alebo v akom čase.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-svetla-do-auta.jpg

Ako vybrať a vymeniť autožiarovku?

Potrebujete vymeniť žiarovku na svojom automobile a neviete si poradiť s výberom? Nerozumiete označeniu alebo potrebujete poradiť, na aké parametre sa zamerať a na čo si dať pozor? Ktoré žiarovky svietia lepšie? Náš článok vám túto problematiku osvetlí. Navyše sa dozviete, za akých podmienok môžete nahradiť svoje obyčajné halogénové autožiarovky silnejším typom LED. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/usb-b-jak-povolit-zapis.jpg

USB kľúč je chránený proti zápisu – ako povoliť zápis?

Už sa vám niekedy stalo, že váš obľúbený USB kľúč naraz prestal fungovať a nešlo naň ukladať súbory? Máme riešenie pre túto situáciu a zároveň vám poradíme, ako zabezpečiť flash disk proti strate. Iste totiž nechcete, aby si niekto prezeral vaše fotky z dovolenky alebo iné dôležité súbory.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-safe-nahled.jpg

WowME Kids 4G Safe+ – návod na použitie

WowME Kids 4G Safe+ sú vybavené smart hodinky určené skôr pre deti a mladších používateľov. Ako sa používajú a ako ich uviesť do prevádzky? K tomu vám pomôže náš návod.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-kids-4g-nahled.jpg

WowME Kids 4G – Návod na použitie

Pokiaľ si nie ste istí prvými krôčikmi s vašimi novými smart hodinkami WowME Kids 4G, náš návod vám pomôže. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tovarni-nastaveni-mobil-nahled.jpg

Ako uviesť telefón do továrenského nastavenia (NÁVOD)

Vrátením telefónu do továrenského nastavenia odstránite problémy so spomaleným systémom a zbavíte sa nechcených dát. Obnovu do továrenského nastavenia zvládnete v niekoľkých krokoch, a to v priebehu 5 minút. V našom návode sa dozviete, ako na to a na čo všetko si dať pozor. A keď vám obnovenie cez nastavenia telefónu nejde, poradíme vám, čo s tým. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vycistit-digestor_1.jpg

Ako vyčistiť digestor (TIPY A TRIKY)

Odsávače pár sú nenápadnou, ale veľmi praktickou súčasťou modernej kuchyne. Aby digestor efektívne plnil svoju funkciu, musí sa pravidelne čistiť. V našom článku sa dozviete, ako vyčistiť digestor z vonku aj zvnútra vrátane toho, ako vyčistiť jeho filter. Zároveň poradíme ako na nerezový digestor, aby nedošlo k jeho poškodeniu. Pokiaľ sa tiež chystáte na montáž nového digestora, máme pre vás pár dôležitých rád, ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/momentovy-klic-jak-vybrat-01.jpg

Momentové kľúče – aký si vybrať a ako ich nastaviť

Už dávno sa skrutky nedoťahujú maximálnou silou, akú dokážete vyvinúť, a už vôbec sa nedoklepávajú kladivkom. Jediným správnym riešením použitie momentového kľúča, ktorý doťahuje skrutky na predpísaný moment. Prečítajte si náš článok, v ktorom vám podrobne popisujeme, aký momentový kľúč si vybrať na konkrétne účely, ako ho nastaviť a poradíme vám tiež s jeho údržbou.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-cistit-akvarium.jpg

Ako čistiť akvárium? (NÁVOD)

Akvárium potrebuje pravidelnú starostlivosť. Pripravili sme návod na údržbu a čistenie akvária. Ako sa zbaviť zákalu, čo všetko musíte vyčistiť a ako často meniť vodu?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/řasokoule first_.jpg

Ako sa starať o riasogule (NÁVOD)

Riasoguľa je nielen originálna dekorácia, ale aj obľúbený a nenáročný domáci maznáčik. Ako sa o ňu správne starať a na čo si pri pestovaní riasogule dať pozor?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vymenit-motorovy-olej.jpg

Výmena motorového oleja – ako na to?

Výmenu oleja v motore klasického auta zvládne každý domáci majster. Nejde o nič náročné – postup pre vás máme v tomto článku. Koľko peňazí vám môže výmena svojpomocne ušetriť a oplatí sa vôbec?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-stahnout-hudbu-do-mobilu-iphone-nahled.jpg

Ako stiahnuť hudbu do mobilu (NÁVOD)

Možností, ako stiahnuť hudbu do mobilu, je celý rad. Nezáleží na tom, či máte Android alebo iOS, v článku vám poradíme hneď niekoľko rýchlych, jednoduchých, a hlavne legálnych spôsobov ako na sťahovanie hudby do mobilu a teda ako počúvať vašu obľúbenú hudbu, kdekoľvek chcete.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elektronicke-licence.jpg

Elektronické licencie (NÁVOD): Ako ich uplatniť?

Kde nájdete elektronické licencie a aktivačné kľúče zakúpené na Alza.sk? Ako postupovať pri uplatnení elektronických licencií k produktom Microsoft, Corel, Adobe, či AVG? Nielen to sa dozviete v našom podrobnom návode!

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zalohovat-iphone-nahled.jpg

Ako zálohovať iPhone (NÁVOD)

Pokiaľ iPhone používate denne, máte v ňom zrejme veľa potrebných dát, ako sú fotky a videá, dokumenty, dáta a nastavenia rôznych aplikácií a pod. Ako si tieto dáta spoľahlivo zálohovať a v prípade potreby jednoducho obnoviť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bomb1.jpg

Domáca výroba šumivých bômb do kúpeľa

Šumivé bomby do kúpeľa sa starajú o pokožku, uvoľňujú svaly, slúžia na relaxáciu a môžu byť aj originálnym darčekom. Ich výroba pritom nie je vôbec zložitá. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/startovani-pres-kabely-postup-img.jpg

Štartovanie pomocou káblov – čo a ako, keď sa autobatéria nechce prebrať?

V zime sa vám to môže stať ľahko. Snažíte sa odísť, ale auto odmieta naštartovať. Zrejme je to tým, že je batéria príliš vybitá. V takej chvíli pomôžu štartovacie káble vyvedené z druhého auta. Ako ich pomocou auto správne naštartovať? A ako takýmto situáciám predchádzať? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-psa-navod.jpg

Ako vybrať psa (NÁVOD)

Chcete si zaobstarať psa? Poradíme vám, aké plemeno vybrať do bytu alebo k deťom a na čo si dať pri výbere psa pozor.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wowme-watch-gt01-navod-2.jpg

WowME Watch GT01: Návod na použitie

Neviete si rady s prvotným nastavením svojich inteligentných hodiniek WowME Watch GT01 a ich ďalším používaním? Náš návod na použitie vám dozaista pomôže.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-webkamera-uvodni-1.jpg

Mobil ako webkamera: Ako na to? (NÁVOD)

Online stretnutia sú dnes na dennom poriadku a webkamery sa tak stali pomerne dôležitou súčasťou počítača. Ak nechcete investovať do novej webkamery, vytvorte si ju z vlastného telefónu. V tomto článku sa pozrieme, ako na to.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-pro-seniory-nahled.jpg

Návod (nielen) pre seniorov: Ako na inteligentný telefón?

Inteligentné telefóny nie sú určené len pre mladšie ročníky. Mnohí seniori ich využívajú či už na komunikáciu s rodinou, fotografovanie a následné zdieľanie fotografií alebo napríklad na orientáciu na mape, keď sú na výlete. Niektorí ľudia sa im však vyhýbajú, pretože ich považujú za príliš komplikované. V tomto článku vám však ukážeme, že aj bežný senior sa môže spriateliť so smartfónom a používať ho k svojej spokojnosti.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií