AD elektro Star Wars

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/odolny-mobil-nahled.jpg

Najlepšie odolné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie. Aký odolný telefón si vybrať? Dozviete sa v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

Najlepšie telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Hľadáte najlepšie telefóny na rok 2024? V nasledujúcom článku vám prinášame prehľad súčasných šampiónov. Zahrnuli sme aj najlepšie mobily do 700, 500, 200 eur a najlepšie mobily pre deti a seniorov. Porovnali sme výkon, cenu, fotoaparát, funkcie alebo konštrukciu. Ktoré sú teda najlepšie telefóny súčasnosti? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-xs-predstaveni.jpg

iPhone Xs (Max): Ako obstál v našej videorecenzii?

Apple oficiálne predstavil svoje nové telefóny, nesú názov iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR. Kým iPhone XS (Max) nadväzuje na iPhone X, iPhone XR je lacnejšou alternatívou s moderným bezrámčekovým dizajnom. Okrem telefónov sme sa dočkali tiež nových Apple Watch Series 4. Kedy odštartuje predaj a predobjednávky? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-telefon-nahled.jpg

Ako spoznáte, že váš mobil starne?

Nekvalitné fotografie, batéria už nič nevydrží a aplikácie nefungujú. Náznakov, že váš mobil má svoje najlepšie roky už za sebou ale môže byť oveľa viac. Dozrel čas, aby ste si zaobstarali nový telefón? To zistíte v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-iphone-8.jpg

iPhone 8 a iPhone 8 Plus (RECENZIA)

Otestovali sme výkon a ďalšie schopnosti nových iPhonov 8, ktoré sú oproti minulej generácii skôr dôstojnou evolúciou než revolúciou. Pozrite sa s nami, ako telefóny dopadli v našej recenzii! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-keynote-2017.png

Apple Keynote 2017 (VŠETKO, ČO POTREBUJETE VEDIEŤ)

Apple predstavil v rámci Apple Keynote 2017 hlavné novinky na tento rok. Prinášajú telefóny iPhone 8 a iPhone 8 Plus túžobne očakávanú revolúciu? Potvrdil sa bezrámčekový iPhone X? A čo Apple TV a Apple Watch 3? Všetko dôležité v našom článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-x-telefon-apple.jpg

iPhone X. Revolúcia v podaní Apple prináša nielen bezrámčekový displej.

iPhone X je doteraz najlepší telefón od Applu. Pýši sa veľkým 5,8" displejom, nádherným bezrámčekovým dizajnom a 3D technológiou na rozpoznávanie tváre. Na čo ďalšie sa môžete tešiť? Kedy sa dostane na trh a aká je jeho cena? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/iphone-8-nahled.jpg

iPhone 8, jeho prémiový variant a rekordná cena

Zaujíma vás, aký bude iPhone 8? Podľa dostupných špekulácií nás čaká revolúcia v podobe ohnutého OLED displeja, bezdrôtového nabíjania a skenera očnej dúhovky. V tejto súvislosti sa dokonca hovorí o prémiovom modeli iPhone X, ktorého ceny by sa mali pohybovať od 1000 dolárov vyššie. Prečítať viac »
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií