Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/napis-recenzi-ratikon_voucher_bez konfet_1.png

Bicykle a elektrobicykle SAVA a RATIKON: napíšte recenziu a získajte 8 € na ďalší nákup

Ak kúpite bicykel alebo elektrobicykel značky Sava a Ratikon máte teraz možnosť získať poukaz v hodnote 8 € na ďalší nákup. Stačí sa zapojiť do jednoduchej akcie a napísať recenziu, ako ste s novým bicyklom spokojní. Akcia sa vzťahuje na všetky bicykle Sava a Ratikon zakúpené na Alza.cz a trvá do 31. 12. 2024. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pealock-2-nahled.jpg

Smart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu

Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mio-cyclo-discover-connect-nahled.jpg

S cyklonavigáciou Mio Cyclo Discover Connect sa nestratíte a ešte hocčo nové objavíte

Navigácia na bicykel? Dnes už nič neobvyklé. Zaujímavou možnosťou je napr. Mio Cyclo Discover Connect, ktorá vám ukáže nielen cestu, ale aj zaujímavé miesta pozdĺž trasy. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kam-na-kole.jpg

Kam na bicykli?

Cyklistika právom patrí medzi obľúbené spôsoby trávenia letných mesiacov. V dnešnom článku pre vás máme 6 tipov na najlepšie cyklovýlety v ČR. Dozviete sa tiež, ako svoj bicykel na leto za riadidlami pripraviť a prečo tento rok nenechať generálku bicykla a výbavy na poslednú chvíľu.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stresni-nosic.jpg

Ako vybrať nosič na bicykle

Nosiče na bicykle sú nepostrádateľným vybavením pre všetkých milovníkov bicyklov. Ich výber ale nemusí byť jednoduchý. Ktorý typ je pre koho vhodný? Akú majú hmotnosť? A aké sú ich výhody a nevýhody? Náš sprievodca vám s výberom toho správneho nosiča poradí.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kola-nahled_1.jpg

Ako vybrať bicykel (NÁVOD)

Bicykel na nákupy alebo športové jazdenie? Rýchla jazda po ceste alebo kľučkovanie v lese? Poradíme vám, ako vybrať ideálny bicykel práve pre vás.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií