AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/wwdc-2023-nahled.jpg

WWDC 2023: Apple očaril s novými systémami aj AR/VR headsetom

Nové systémy pre všetky Apple zariadenia, upgrade posledného chýbajúceho počítača na procesor Apple Silicon a na záver One more thing. Takto nabitá bola úvodná prednáška konferencie WWDC 2023. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ios-17-nahled.jpg

iOS 17: lepšie spojenie so svetom, ale aj osobnejší prístup či dôraz na duševné zdravie

Úplne nové operačné systémy pre Apple telefóny a tablety konečne uzreli svetlo sveta. Súpis noviniek je opäť obsiahly. Poďme si ich prejsť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_49.jpg

Nové MacBooky Pro s čipmi M2 Pro a M2 Max – extra výkon navyše a najdlhšia výdrž batérie

Apple predstavil 14“ a 16“ MacBook Pro s čipmi M2 Pro a M2 Max, ktoré prinášajú ešte vyšší výkon a najdlhšiu výdrž batérie v histórii Macov. Nové MacBooky Pro majú až 6× vyšší výkon ako najrýchlejšie MacBooky Pro s procesormi Intel a podporu až 96 GB jednotnej pamäte pre náročných profesionálov. Čo všetko je nové? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled-zalohovaci-software.jpg

Obnovenie operačného systému Windows

Ak operačný systém Windows prestáva pracovať tak, ako má, práve nastal správny okamih na jeho oživenie. Napríklad pomocou bitovej kópie alebo vrátenia do východiskového nastavenia. Ako sa na túto situáciu pripraviť a ako správne systém obnoviť? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/linux-nahled.jpg

Linuxové distribúcie na rok 2020

Už ste počuli o Linuxe? Pokiaľ áno, zaujíma vás, ktorá z populárnych linuxových distribúcií presne zodpovedá vašej predstave o kvalitnom operačnom systéme? V našom článku sa pokúsime objasniť všetko, čo potrebujete o distribúciách Linuxu vedieť! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-nahrat-zvuk-mikrofonem.jpg.jpg

Záznam zvuku | Ako nahrať zvuk mikrofónom? (NÁVOD)

Chystáte sa založiť YouTube kanál, chcete nahrávať konferencie, skladať hudbu alebo zakladáte domáce štúdio? Potom sa vám možno bude hodiť návod, ako vybrať mikrofón, aby sedel vašim požiadavkám. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/c72af3a1-6f38-4185-9c1c-b6957dacf583.jpg

Print screen na Mac (NÁVOD) – ako urobiť screenshot obrazovky

Kláves print screen MacOS nemá. Funkcia je skrytá pod klávesovou skratkou a oproti východiskovému nastaveniu systému Windows ponúka oveľa viac možností! Aké kombinácie tlačidiel je dobré si pamätať? A ktoré aplikácie pomôžu prispôsobiť používateľské prostredie vášho MacBooku? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vyhody-pocitacu-macos.jpg

Prečo si kúpiť Mac?

Proč si pořídit Mac? Ve zkratce: jedná se o nejlepší notebook na trhu. Již od základu je plný skvělých aplikací, vyniká nádherným designem a vysokým výkonem. Prečítať viac »
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií