Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/super-mario-rpg-key-art-nahled.jpg

Super Mario RPG (RECENZIE – Súhrn)

Nintendo je známe obľubou v prerábaní svojich starších hier, tentoraz ale siahlo až po klasike z roku 1996, v ktorej sa Mario prvýkrát vydal do žánru hier na hrdinov a podľa recenzií sa táto stávka na nostalgiu vyplatila. Super Mario RPG okrem prerobenej grafiky a vylepšených úrovní prináša aj zmodernizovanú hrateľnosť ťahových súbojov či nový soundtrack. Všetko, čo o Super Mario RPG potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/super-mario-bros-wonder-postavy-nahled.jpg

Super Mario Bros. Wonder (RECENZIE – Súhrn)

Že 2D plošinovky ešte nepatria do starého železa dokazuje skákačka Super Mario Bros. Wonder, ktorá nadväzuje na tradíciu klasických plošinoviek s Mariom a prináša novinku v podobe kúzelného kvetu premieňajúceho herný svet na psychadelickú jazdu plnú hovoriacich rastlín a oživeného prostredia. Všetko, čo potrebujete o Super Mario Bros. Wonder vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mario-party-superstars-recenze-key-art-nahled.jpg

Mario Party Superstars (RECENZIA) – Virtuálna doskovka na dlhé večery

Za éry Xboxu 360 a PS3 boli remastery a iné prerábky veľmi ojedinelou záležitosťou, s príchodom Xboxu One, PS4 a Switchu sa však s najrôznejšími recyklátmi roztrhlo vrece a možno úplne najväčšiu dieru v ňom rozpáralo Nintendo, ktoré sa pre svoj Switch nebojí vydať aj niekoľko remasterov, remakov či kolekcií starších hier za rok. Mario Party Superstars je ukážkovým príkladom, ako pozbierať už vydaný obsah, preleštiť ho do lepšej grafiky a vydať ako novú hru. Prejde to ale Nintendu aj tentoraz?  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mario-rabbids-sparks-of-hope-cover-thumbnail.jpg

Mario + Rabbids: Sparks of Hope: dátum vydania, gameplay a ďalšie info

Mario, princezná Peach a Luigi sa spolu so svojimi bláznivými králičími alter egami vydávajú na ďalšiu misiu. Po záchrane Hríbikového kráľovstva v Mario + Rabbids: Kingdom Battle sa v ďalšom crossoveri Nintendo postavičiek a Ubisoft králikov vydávame rovno do vesmíru odvrátiť zničenie galaxie a zachrániť magické stvorenia Sparks. Všetko, čo potrebujete o Mario + Rabbids: Sparks of Hope vedieť, nájdete v tomto článku. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/super-mario-3d-world-bowsers-fury-ninteno-switch-recenze-nahled.jpg

Super Mario 3D World + Bowser's Fury (RECENZIA) – Stará klasika s novým rozšírením

Časté recyklovanie úspešných hier Nintendu prechádza najmä vďaka tomu, že vždy pridá niečo navyše. V prípade Super Mario 3D World ale nejde o rýchlejší pohyb postáv, vylepšenú grafiku alebo snáď slušivý steelbook (aj keď aj to sa samozrejme počíta), ale úplne novú hru Bowser's Fury. Super Mario 3D World + Bowser's Fury prináša starú osvedčenú klasiku v lepšej grafike a nové dobrodružstvo, ktoré sa rozhodne nemá za čo hanbiť. Ako sa tento komplet na Nintendo Switch podaril, zistíte v našej recenzii. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií