PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/syberia-the-world-before-key-art-nahled.jpg

Syberia: The World Before (RECENZIA) – Príbehová krasojazda

Séria Syberia sa v posledných rokoch bohužiaľ vyznačovala pozvoľna klesajúcou kvalitou, a príbehu Kate Walker v treťom dieli pomaly, ale isto dochádzal dych. Veľa očakávaní teda štvrtá časť nevyvolávala… ako to s ňou nakoniec dopadlo, si môžete prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asterix-obelix-slap-them-all-recenze-cover-nahled.jpg

Asterix & Obelix: Slap Them All! (Mini RECENZIA) – Naprieč galským dobrodružstvám

Kto by nepoznal dvojicu udatných Galov Asterixa a Obelixa, ktorá spoločne so svojimi priateľmi statočne odoláva veľkej rímskej ríši? Ikonické postavičky vytvorené dvojicou René Goscinny a Albert Uderzo dobývajú svojimi humornými príbehmi srdcia detí aj dospelých už od roku 1959, takže sa z komiksu postupne prepracovali až na filmové plátno či do digitálneho priestoru. Najnovším herným prírastkom je kreslená bitka Asterix & Obelix: Slap Them All!, na ktorej sa dnes pozrieme v recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/syberia-3.jpg

Trvalo to 13 rokov, ale Syberia 3 je konečne tu!

Syberia 3 vychádza čoby pokračovanie úspešnej adventúrnej série po dlhých 13 rokoch. Už 20. apríla zistíme, ako najnovšie dielo Benoîta Sokalu a štúdia Microids dopadne. V našom článku sme pre vás zhrnuli všetko, čo o tejto očakávanej novinke zatiaľ vieme. Prečítať viac »
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií