PET PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/rock-of-ages-3-make-&-break-recenze-nahled1.png

Rock of Ages 3: Make & Break (Mini RECENZIA) – Divoké váľanie kameňov tretíkrát

Herný priemysel v priebehu poslednej dekády vyprodukoval nespočetné množstvo podivných hier. Hoci šance na prežitie v prípade väčšiny z nich nebola nijako vysoká, pár skutočne výrazným sa nakoniec podarilo zabodovať. Medzi hŕstkou preživších sa podarilo udržať aj sérii Rock of Ages, v ktorej hráči borili s obrovským kameňmi obranu svojich nepriateľov. Teraz k nám dorazil už tretí diel tejto značky s názvom Rock of Ages 3: Make & Break, o ktorom nájdete viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/trine-4-the-nighmare-prince-review-cover.jpg

Trine 4: The Nightmare Prince (RECENZIA) – Skvelý návrat ku koreňom série

Každé vývojárske štúdio urobí v priebehu svojej kariéry nejaký ten omyl, ktorý sa podpíše na jeho chode. Najväčšou chybou tvorcov z Frozenbyte bola snaha preniesť ich úspešnú sériu Trine z 2.5D do 3D, čo sa im nakoniec vypomstilo nielen kvôli horšej hrateľnosti, ale aj pre zlú technickú stránku, ktorá bola podľa autorov hry zapríčinená neznalosťou nového enginu. Či sa zo svojej chyby poučili, vám povie naše recenzia na Trine 4: The Nightmare Prince.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/degrees-of-separation-cover-nahled.jpg

Degrees of Separation (Mini RECENZE) – jako voda a oheň

Ponořit se do vod nezávislé herní scény a vyplavat na povrch s tipem na kvalitní titul bývá úkol pro dobrodruhy, přesto jej pro vás v redakci rádi podstupujeme. Naposled v naší síti skončila 2D kooperativní plošinovka od studia Moondrop, za niž se postavil vydavatelský dům Modus Games. Jestli toužíte poznat sympatickou dvojici ohnivé Ember a chladného Rimeho, neváhejte si přečíst naši mini recenzi. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/24699a7a-3656-47e5-9e68-caf183147b61.jpg

Override: Mech City Brawl (Mini RECENZE) – velkoměsta napadrť

Velkoměsta třesoucí se ve svých pevných základech jsou předpokladem každého katastrofického scénáře, v němž jde lidstvu o jeho existenci. Chapadlovitá monstra se rozhodla ubytovat na matičce Zemi a zachránit nás mohou jen gigantičtí roboti, kteří spolu se stvůrami srovnají se zemí i půlku města. Fanoušky kaiju žánru zkrátka musí Override: Mech City Brawl zahřát u srdce.

Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií