PET AD homeoffice

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/test-drive-unlimited-solar-crown-special-info-cover-logo.jpg

Test Drive Unlimited Solar Crown – Všetko, čo vieme

Pretekárska séria Test Drive od svojho vzniku v roku 2012 obsiahla už dvadsať dielov a onedlho sa dočkáme prírastku začínajúceho tretiu desiatku. Titul Test Drive Unlimited Solar Crown sa radí medzi otvorene poňaté pretekárske šampionáty, v ktorých sa môžete pohybovať neobmedzene podľa vlastnej vôle. Autori zo štúdia KT Racing (známej vďaka sérii WRC) navyše pridali MMO sociálny aspekt. Čo viac o ambicióznom projekte vieme?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wrc-10-recenze-thumbnail.jpg

WRC 10 (RECENZIA) – Jubilejný diel s minimom noviniek

Štúdio KT Racing sa v tieni britskej konkurencie od Codemasters v priebehu rokov vypracovalo na odborníkov na rally pretekanie. S každým ďalším dielom série WRC vývojári vylepšovali jazdný model, fyziku vozidiel aj návrh jednotlivých tratí a začala sa rysovať rally obdoba série FIFA, aj WRC totiž vychádza každý rok so železnou pravidelnosťou. Bohužiaľ pre štúdio KT Racing to sú práve Codemasters, ktorí od roku 2023 získali WRC licenciu, poďme sa teda spoločne pozrieť na to, ako predposledný diel série od francúzskych vývojárov KT Racing dopadol.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/werewolf-the-apocalypse-recenze-nahled.jpg

Werewolf the Apocalypse – Earthblood (RECENZIA) – Tuctová akcia plná krvi

Temný vesmír World of Darkness, kde sa popri ľuďoch preháňajú tiež monštrá rôzneho druhu, sa tento rok dočká rovno troch hier. Zatiaľ čo pri dvoch tituloch zameraných na upírov zatiaľ nie je isté, či nakoniec dorazí, kúsok orientovaný na vlkolakov pristál pred pár dňami v našej redakcii. A keďže máme toto univerzum radi, nelenili sme a ihneď sme sa vo Werewolf the Apocalypse – Earthblood pustili do krvavého vyčíňania, z ktorého tu pre vás máme report v podobe recenzie. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/WRC-9-recenze-cover-nahled.jpg

WRC 9 (RECENZIA) – Vynikajúce rally preteky s minimom noviniek

Pretekárska séria WRC patrí medzi športové tituly vydávané takmer každý rok, nie je však toľko na očiach ako napríklad futbalová FIFA. Realistická blatistá rally skrátka toľko neťahá, a aj v rámci pretekárskeho sveta veľa hráčov siahne radšej po arkádovejšom DiRT od Codemasters. Je tak ironické, že práve toto britské štúdio si od roku 2023 vyjednalo práva na značku WRC. Kylotonn Games, ktorí na sérii WRC pracujú od roku 2015, tak majú posledné 3 pokusy s touto sériou zažiariť. Ako sa im WRC podarilo, zistíte v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hunting-simulator-2-recenze-cover-nahled1.jpg

Hunting Simulator 2 (RECENZIA) – Lovcom bez výčitiek

Po troch rokoch prichádza belgické štúdio Neopica s pokračovaním svojho Hunting simulátora. Čo všetko sa od prvého dielu zmenilo a nakoľko ide naozaj o simulátor, si môžete prečítať v tejto recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/steelrising-oznameni-cover-nahled.jpg

Steelrising – Boj proti robotom tyranského Ľudovíta XVI. (OZNÁMENIE)

Svet počítačových hier dáva absolútnu slobodu tvorivej fantázii, a preto sa často stretávame s veľmi zaujímavými nápadmi. Francúzske štúdio Spiders nám po svojom alternatívnom kolonizovaní Nového sveta v GreedFall predkladá ďalšiu otázku typu „Čo by sa stalo, keby“, tentokrát zameranú na veľkú francúzsku revolúciu. V novinke Steelrising totiž Ľudovít XVI. nepodľahol rozvášnenému parížskemu davu, ale porazil ho pomocou armády robotov. Viac informácií nájdete v ďalších riadkoch. Prečítať viac »
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií