AD homeoffice PET

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xiaomi-hyperos-10-nahled.png

Xiaomi HyperOS je nový systém s dôrazom na AI, vyšší výkon aj lepšiu previazanosť

Xiaomi predstavilo svoju novú nadstavbu HyperOS, ktorá po desiatich rokoch nahradí doterajšiu MIUI. Nový systém prináša mnoho užitočných úprav a využíva umelú inteligenciu. Čo všetko HyperOS dokáže a v ktorých telefónoch sa objaví? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/tovarni-nastaveni-mobil-nahled.jpg

Ako uviesť telefón do továrenského nastavenia (NÁVOD)

Vrátením telefónu do továrenského nastavenia odstránite problémy so spomaleným systémom a zbavíte sa nechcených dát. Obnovu do továrenského nastavenia zvládnete v niekoľkých krokoch, a to v priebehu 5 minút. V našom návode sa dozviete, ako na to a na čo všetko si dať pozor. A keď vám obnovenie cez nastavenia telefónu nejde, poradíme vám, čo s tým. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/color-os-7-nahled.jpg

ColorOS: Nadstavba telefónov Oppo

Čínske telefóny Oppo využívajú nadstavbu operačného systému Android pod názvom ColorOS. Aktuálne je systém vo svojej siedmej verzii, v ktorej oproti predchodcom prináša niekoľko noviniek. Ktoré to sú a čo táto nadstavba dokáže? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-ui-07-nahled.jpg

Realme UI: prostredie telefónov Realme

Realme UI je nadstavba operačného systému Android, ktorú nájdeme v smartfónoch značky Realme. Táto funkčne zameraná nadstavba, ktorá však ponúka široké možnosti prispôsobenia, je silne inšpirovaná modernou dobou a elegantnou geometriou. Ako Realme UI vyzerá a čo všetko dokáže? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lg-ux-lg-velvet-nahled.jpg

Nadstavba LG UX: grafické prostredie telefónov LG

V nasledujúcom článku si predstavíme nadstavbu LG UX. Ukážeme si, ako vyzerá, a povieme si, aké novinky prináša vo svojej najnovšej verzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/OnePlus-OxygenOS-10-banner.jpg

OxygenOS: inteligentná a výkonná nadstavba pre telefóny OnePlus

OxygenOS pochádza od čínskeho výrobcu mobilných telefónov OnePlus a ide o jednu z najlepších grafických nadstavieb Androidu. Prináša veľmi podarený vzhľad a veľké množstvo funkcií. Čo všetko táto nadstavba dokáže a aké novinky priniesla jej najnovšia verzia OxygenOS 10? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-miui-13-nahled.jpg

Xiaomi MIUI: nadstavba s modernými funkciami

Xiaomi MIUI je nadstavba operačného systému Android, ktorú používajú telefóny čínskeho výrobcu Xiaomi. Prostredie sa vyznačuje vydareným dizajnom a súčasťou je tiež veľmi pestrá softvérová výbava. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-one-ui-6-nahled.jpg

Samsung One UI 6: Nové možnosti prispôsobenia a AI na každom kroku

Samsung One UI 6 je najnovšia nadstavba operačného systému Android pre zariadenia značky Samsung. V doterajšej podobe vyšiel v októbri 2023 a ponúka takmer všetko, čo by malo moderné rozhranie mať. Dizajn cieli predovšetkým na možnosti personalizácie a prináša aj množstvo funkcií umelej inteligencie. Prečítať viac »
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií