P&G MS v hokeji_CZ

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nocnik-babybjorn.jpg

Testované mamičkami: nočník BabyBjörn

Prechod detí z plienok na nočník býva často náročná cesta, ktorá chce hlavne veľa trpezlivosti zo strany rodičov. Dôležité je aj po prvých neúspešných pokusoch snahu nevzdať, bábätko podporovať a chváliť za každý úspech. Veľkú úlohu zohráva aj výber vhodného nočníka, ktorý má mať v prvom rade pohodlný posed a pekný dizajn, jednoducho sa s ním musí malý snaživec na prvý pohľad skamarátiť. Mňa zaujal ako svojím vzhľadom, tak svojimi možnosťami nočník BabyBjörn. Ako si s ním porozumie náš malý Janko? To a ešte viac sa dozviete v našej recenzii. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/sezeni-na-nocniku.jpg

Ako naučiť dieťa na nočník

Ako naučiť dieťa na záchod či nočník je jedna z najčastejších tém internetových diskusií. Odpoveď na otázku, kedy začať s nočníkom, však nie je jednoduchá. Niektoré metódy začínajú od narodenia, iné dovoľujú aj trojročnému dieťaťu plienku. V článku vám všetky metódy predstavíme, s ich plusmi aj mínusmi. Napríklad práve vám pomôže článok o tom ako naučiť dieťa na nočník za jeden jediný deň alebo aj v prípade, keď naň ešte nechce. Prečítať viac »
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií